Cea mai importanta stire internationala! Medvedev, premierul Confederatiei Ruse confirma prezenta extraterestrilor pe Pamant!

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

Dimitri Medvedev este al zecelea premier al Rusiei, anterior el a detinut presedentia  Rusiei intre anii 2008 si 2012, fiind si cel mai tanar presedinte rus de pana acum, la doar 43 de ani.

Premierul rus a acordat pe data de 7 decembrie 2012 un interviu transmis in direct simultan de 5 televizuni. Dupa interviu, Medvedev vorbeste cu o ziarista,  aparent nestiind ca este filmat, iar aceasta il intreaba despre existenta extraterestrilor.

Raspusul premierului a fost pe  masura, deoarece s-a urmarit cu buna stiinta ca acesta informatie extrem de importanta sa ajunga in mass media. IN RUSIA NU ESTE POSIBIL PUBLICAREA UNEI FILMARI INOPORTUNE CU PRIMUL MINISTRU FARA SA SUPORTI CONSECINTE GRAVE, DECI FAPTUL CA FILMUL A AJUNS, TOTUSI, IN MEDIA NU ESTE INTAMPLATOR. ORICUM AR FI FOST FILMAT, NU AFECTEAZA VALOAREA DE ADEVAR A AFIRMATIILOR PRIMULUI MINISTRU RUS.

La urma urmei, constient ca e filmat sau nu, premierul rus si fost presedinte, totdata, isi spunea parerea.

Primul-ministru i-a dezvaluit acesteia faptul ca fiecare lider de la Kremlin primeste la inceputul mandatului impreuna cu valiza cu codurile nucleare si doua dosare, unul care  contine informatii despre extraterestrii care ne-au vizitat planeta si  altul care contine un raport al unui serviciu special absolut secret, care gestioneaza ,,controlul” extraterestrilor pe teritoriul Rusiei. Dupa expirarea mandatului, valiza cu codurile nucleare si dosarele strict secrete sunt transferate urmatorului presedinte.

Primul- ministru a precizat ca se gasesc mai multe informatii despre acest subiect in filmul documentar  „ Men in Black”. La intrebarea ziaristei „Cati extraterestrii sunt printre noi?” Medvedev a raspuns: „Nu va pot spune cati se afla printre noi, pentru ca aceasta ar crea panica.”

Niciunul dintre posturile de televiziune rusesti nu a difuzat OFICIAL aceasta declaratie pentru a nu starni panica in randurile populatiei.

Imaginile au fost preluate de Reuters si incarcate pe Youtube.

Aceste dezvaluiri se pare ca au deranjat profund anumite interese oculte, astfel incat o mare parte din mass media a incercat sa minimalizeze declaratiile premierului rus, ironizandu-l sau punand declaratiile sale pe seama unei glume, sau chiar inversadu-le sensul. Alte agentii de stiri, ca de exemplu inregistrarea de pe Sky News de mai jos, au cenzurat pur si simplu spusele acestuia.

Un fapt mai putin stiut si mediatizat despre Medvedev, este pasiunea sa pentru Yoga. El a declarat intr-un interviu recent ca inceput sa practice yoga in urma sfaturilor si incurajarilor sotiei sale, Svetlana Medvedeva, astfel incat la nici un an dupa ce a inceput cursurile, a reusit sa practice perfect Shirshasana, sau postura stand in cap, care mai este cunoscuta si sub numele de ,,regina asanelor”. Sa practici yoga in fosta Uniune Sovietica era un lucru absolut interzis, dar acum lucrurile s-au schimbat foarte mult, existand chiar un interes crescut la nivel national pentru aceasta straveche arta indiana.

,,Incetul cu incetul, am reusit sa cuceresc posturile yoga, spune el, mandru de faptul ca poate sa realizeze Shirshasana. Responsabilitatea (functiei mele) este uriasa…Pentru a preveni durerile de cap, am nevoie sa practic yoga, mult mai intens decat inainte”.

Datorita vederilor sale umaniste, se pare ca Medvedev are admiratori si printre calugarii budishti din capitala Buritiaei, care l-au declarat ca fiind o reincarnare a zeitei Tara cea Alba. Aceasta mai este cunoscuta si sub numele de zeita Compasiunii, Pacii si a Gratiei divine. Nu numai calugarii budhisti din Buriatia sunt alaturi de Medvedev dar si liderul spiritual al tuturor budistilor din Federatia Rusa il admira intr-un mod deosebit, el declarand: “Conducatorul tarii noastre este un om deosebit, aflat la o reincarnare foarte importanta. El duce pe umerii sai o responsabilitate uriasa in privinta cetatenilor sai”.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top