Acharya Leonard

„Găsește o idee care ar putea face lumea mai buna și pune-o în practică !”

Inginer, yoghin, profesor

OM a cărui pasiune pentru cunoaștere autentică și iubire de oameni se regăsește în toată viața sa. Un om pragmatic, autentic și hotărât să își dedice întreaga viață și pricepere facerii de Bine.

În societate, el este de profesie inginer și fondator al unei fabrici de cosmetice naturale. Dar marea majoritate a timpului o dedică visului său - Abheda: o Cale ce transmite metode avansate și eficiente pentru trezirea sufletului și eliberarea potențialităților cu adevărat infinite ale spiritului uman.

Cu o experiența de peste 30 de ani în dezvoltare personală și transpersonala prin yoga, tantra, meditație și isihasm
Experiența sa susține autenticul și eficiența excepțională a metodelor de pe Calea Inimii - Abheda. Căutările sale au început încă din copilărie și adolescență, când simțea în sufletul său un adevăr pe care, după mai mulți ani l-a înțeles - potențialul omului este infinit, iar orice împlinire vine doar din interior.

Așa că putem spune că povestea Abheda a început cu mult înainte de a exista academia

În 2008 a pus alături de oameni dragi, bazele Asociației Societatea Academică AdAnima pentru Transformare și Cunoaștere de Sine.

A apărut Abheda și frumoasa comunitate de suflet, ce s-a strâns în jurul dorinței de transformare, de autentic și de a-i ajuta și pe ceilalți.

Visul lui Acharya Leonard este acum un proiect la care lucrăm pentru ca acesta să ajute cât mai multe ființe și...
...și să rămână mult mai mult decât o amintire a unei Căi de suflet.
Abheda Yoga este o cale deosebită, rară, care poate cu adevărat să ne transforme. Putem dezvolta chiar și ceea ce nu am primit prin naștere și genetică sau nu am reușit să realizăm prin educație și alte influențe formatoare.
Acharya Leonard
Copyright Abheda Yoga 2021 © Toate drepturile rezervate.
magnifiercross