Povestea Abheda ...

Povestea Abheda a început când un Om al Binelui, ca și tine, a decis să-și dedice întreaga existență, timpul și priceperea căutării și dezvoltării unor metode avansate și eficiente pentru trezirea sufletului și eliberarea potențialităților cu adevărat infinite ale spiritului uman.

Dacă simți și tu ca noi și îți dorești să susții Abheda...
Îți mulțumim! ...și sperăm să putem da o valoare cât mai mare ajutorului tău.

Timp de peste 3 decenii a căutat, a studiat și a practicat, urmând ca apoi, în 2008, să pună alături de oameni dragi, bazele Asociației Societatea Academică AdAnima pentru Transformare și Cunoaștere de Sine.
Căutările au continuat.

A apărut Abheda și frumoasa comunitate de suflet, ce s-a strâns în jurul dorinței de transformare, de autentic și de a-i ajuta și pe ceilalți.

Și am crescut... iar Calea noastră are acum un fundament stabil și autentic pe care urmărim să construim proiectul care să ajungă la cât mai mulți oameni ca și noi, un proiect care să dăinuie și să rămână mult mai mult decât o amintire a unei Căi de suflet.

CONTURILE Abheda Yoga Academy
Asociația Societatea Academică AdAnima pentru Transformare și Cunoaștere de Sine
BANCA TRANSILVANIA
ÎN LEI:
RO65BTRL04601205J95938XX
ÎN EURO:
RO82BTRLEURCRT00J9593801
Abheda Yoga este o cale deosebită, rară, care poate cu adevărat să ne transforme. Putem dezvolta chiar și ceea ce nu am primit prin naștere și genetică sau nu am reușit să realizăm prin educație și alte influențe formatoare.
Acharya Leonard
Copyright Abheda Yoga 2021 © Toate drepturile rezervate.
magnifiercross