Interviu cu David Wilcock despre interventia extraterestrilor benefici

Adresa acestui articol original AIM este http://aim.edu.tc/?a=articles&p=528

David Wilcock este o persoana deosebita in peisajul spiritual mondial. El este scriitor si  cercetator in domeniul fenomenului ,,ufo” si al extraterestrilor, al vechilor civilizatiil disparute, dar si in ceea ce priveste noua paradigma a materiei si energiei.  Una dintre cele mai controversate idei ale sale (fiind si channel-er) este aceea ca una dintre reincarnarile sale trecute a fost cea a lui Edgar Cayce – binecunoscut medium american, care a trait la inceputul secolului trecut.

David Wilcock a vorbit timp de 2 ore, în emisiunea “Coast to Coast AM” la un post de radio american, având ca subiect intervenția divină, aici pe Pământ, a extratereștrilor benefici, și viitorul de aur al omenirii.
Wilcock amintește că Războiul Rece între SUA și URSS s-a încheiat atunci când politicienii au constatat că niciuna dintre focoasele nucleare ale celor două super-puteri mondiale nu mai erau funcționale, ele fiind inactivate și anihilate, rând pe rând, de către OZN-uri, de-a lungul anilor.

Spre exemplu, chiar și rachetele nucleare care erau deja lansate au fost neutralizate cu anumite raze misterioase ce erau emise de OZN-uri care apareau imediat lângă ele, iar apoi aceste bombe cădeau inerte la sol, ca niște bucăți de metal obișnuite, fără nicio urmă de radioactivitate!

El mai spune că misiunea Apollo 13 a fost similar „defectată” pentru că, de fapt, avea încărcătură nucleară ce era destinată să ajungă pe Lună, iar extratereștrii nu doreau ca Luna să fie poluată cu radioactivitate. David afirmă că în aceste zile, pe partea mereu ascunsă a Lunii este o activitate (extraterestră) non-stop, exact ca întrun mare aeroport internațional… unde sute de nave cosmice sunt parcate, sau vin și pleacă în mod continuu.

David vorbește în acest interviu despre intervenția extratereștrilor benefici care continuă și astăzi, ei contracarând orice efort al Puterilor Ascunse de a începe un al treilea război mondial. Această interferență, acest ajutor binevenit, face parte dintro mișcare organizată prin care pe Pământ se va instaura o nouă și adevărată Epocă de Aur.

El subliniază însă că acești extratereștri acționează mereu după o primă directivă galactică, și anume aceea de a nu se amesteca în treburile interne ale planetei decât atunci când este absolut necesar (adică atunci când, spre exemplu, pericolul nuclear este iminent).

Conform afirmațiilor lui Wilcock, aceste nave extraterestre binevoitoare acționează contracarând eforturile unui grup malefic de pe Pământ numic Cabala (Illuminati, etc) care a plănuit instaurarea unei Noi Ordini Mondiale.

Există deja dovezi științifice evidente care arată că în urmă cu 13.000 de ani s-au înregistrat numeroase explozii atomice în zona marilor lacuri din America, ceea ce a determinat prăbușirea crustei Pământului din acea zonă, ducând la destabilizarea planetei și la scufundarea Atlantidei (care era o colonie extraterestră).

Wicock spune că semnase un contract cu o rețea de televiziune din SUA prin care urma să realizeze un documentar despre subiectul „Atlantida – o colonie extraterestră”, dar acest contract a fost anulat în ultimul moment datorită faptului că băncile care urmau să acorde împrumuturile de bani necesari finanțării filmului, nu au fost de acord ca o astfel de idee să fie popularizată!

În lumina acestor noi informații, devine limpede că acest ciclu solar de 26.000 de ani nu mai poate fi făcut răspunzător pentru dezastrele de pe Pământ. Să ne amintim că în celebra lucrare hindusă Mahabharata, se vorbește despre „care de foc” mai strălucitoare de 1.000 de ori decât Soarele, și despre mașini zburătoare!

Așadar, dezastrul de atunci nu a avut deloc cauze naturale, așa cum suntem astăzi forțați să gândim!

Ca o paranteză, Wilcock afirmă că extratereștrii care se aflau pe Atlantida aveau un craniu mai mare decât al oamenilor (resturi de astfel de cranii uriașe, mai alungite, se găsesc în multe locuri de pe glob, dar sunt catalogate ca fiind „erori genetice”).

Atlantida era o mare insulă înconjurată de ape (după cum scria și Platon), iar cercetatori independenți din zilele nostre au identificat-o ca fiind de fapt Antarctica, care pe atunci nu se afla la Polul Sud, și beneficia de o climă temperată. O altă civilizație se afla pe teritoriul de astăzi al Siberiei, care în același mod avea o altă climă, mai propice vieții.

Conflictul de atunci a fost declanșat de cei din Atlantida, care erau ceva mai agresivi, aruncând în „joc” cele mai distrugătoare arme ale lor. Astfel, mișcarile tectonice declanșate au generat inundații de proporții uriașe pe tot cuprinsul globului, Atlantida a migrat spre Polul Sud unde apa a înghețat formând calota glaciară a Antarcticii, iar Siberia a înghetat similar, foarte rapid (să ne amintim că în Siberia a fost descoperit recent un mamut congelat care avea în gură ierburi congelate – practic s-a determinat că în curs de numai 3 minute temperatura a scazut cu 30 de grade).

Odată ce au descoperit acest teribil secret, cei din Cabala criminală au început să-și facă planul de a repeta și ei același scenariu, dar protejându-se în baze subterane și submarine pe care au început să le construiască ajutați de „prietenii” lor, extratereștrii „micii cenușii” și reptilieni. Acesta este deci motivul pentru care există atât de multe baze subterane în toată lumea.

Dar, odată cu distrugerea primelor baze subterane de către extratereștrii benefici, acești criminali (Illuminati) au văzut că infailibilele lor adăposturi, care erau proiectate să reziste la orice urgie s-ar fi declanșat la suprafața Pământului, nu mai pot fi folosite, astfel încât planul lor a suferit anumite modificări.

Wilcock afirmă că acești manipulatori macabri ai evenimentelor de pe această planetă caută în prezent modalitățile de a face ca pe continentul american să se instaureze un haos general urmat de o violență dusă la extrem, pentru a obține astfel „justificarea” instaurării Noii Ordini Mondiale, care este de fapt un fascism deghizat.

Toate aceste dezvăluiri fac să se clatine visul colectiv orchestrat din umbră cu mare dibăcie de Cabala criminală pentru a „adormi” continuu imensa majoritate a oamenilor de pe Pământ, care în simplitatea lor cred că lumea în care trăim este o lume bună!

Wilcock descrie această situație ca fiind „efectul de turmă”: deși se știe că lupul dă ocoale turmei de oi, niciuna dintre ele nu vrea să se uite la lup, nimeni nu vrea să recunoască că acest „lup” este pregătit să atace turma de „oi”. Acest comportament este foarte bine înrădăcinat în mentalitatea „de turmă” a oamenilor din ziua de azi, datorită numeroaselor programe de „spălare pe creier” la care suntem supuși zi de zi, și care sunt implementate prin mass-media, prin educația școlară, și în general prin paradigma la care suntem forțați să aderăm încă de mici copii.
Acesta este motivul pentru care majoritatea celor care află de aceste lucruri îngrozitoare aleg (fără să își dea seama de această alegere) să respingă toate astea, spunând că nu poate fi adevărat. Este de fapt un răspuns disociativ (din punct de vedere psihologic), un comportament automat care a fost „implantat” de foarte mult timp în conștiința lor, și pe care ei nici nu-l mai conștientizează: practic, ei reacționează ca niște roboți vii.
Una dintre simptomele acestui „implant” psihologic este ca de îndată ce aud astfel de adevăruri, ei devin brusc foarte obosiți, în mod efectiv. Ei cu adevărat pierd foarte multă energie atunci când încearcă (inconștient) să asimileze acest fel de informații, iar rezultatul eșecului lor este acela că ei atacă mesagerul. Aceasta este tot o reacție „programată” în psihicul lor. Vor încerca să găsească un motiv de a ridiculiza aceste informații împreună cu mesagerul lor.
Dovada că acest comportament este unul implantat, este faptul că de îndată ce subiectul încetează să se mai gândească la informațiile deranjante, totul revine brusc, ca prin minune, la normal: omul este din nou plin de energie!
Atunci când aflam lucruri noi, fiecare avem tendința naturală de a le „îngloba”, de a le „cuprinde” în sfera conștiinței noastre. În mod normal, printro detașare profundă, oricine poate face asta. Dar dacă, datorită unor programări psihice subconștiente, omul întâmpină o barieră sub forma unei reacții psihice de respingere, atunci efortul de a „cuprinde” informația este sortit eșecului: cu cât încearcă mai mult, cu atât el devine mai obosit, pierzând energie mentală. „Reparația” în acest caz nu poate fi decât o acceptare conștientă, prin detașare, a informației „buclucașe”.

Motivul pentru care majoritatea oamenilor nu acceptă astfel de adevăruri este că ei nu conștientizează deloc cine sunt ei cu adevărat. Astfel, ei se lasă în continuare „gândiți” de visul colectiv la care participă, neavând o bază solidă pe care își trăiesc viața.

Odată cu descoperirea faptului că fiecare dintre noi suntem de fapt o scânteie divină, o mică parte din Dumnezeu, face ca să se dărâme tot acest eșafodaj al manipulării la care am fost supuși de la nașterea în această lume.

Oamenii nici macăr nu pot să gândească la o soluție pentru a contracara acțiunile criminale de genocid planificat pe care Cabala îl pune acum în aplicare. Ei sunt programați psihic să nu poată gândi în acest fel, întocmai ca în cazul unei hipnoze. Numai că aici este vorba de o hipnoză abil pusă în scenă prin intermediul mass-mediei de propagandă, aservită Cabalei criminale.

Desigur că nu ne putem aștepta de la marile concerne mass-media și de la marii producători de filme ca să își schimbe dintro dată modul de a ne educa: ar fi prea frumos ca să vedem filme pozitive, care ne învață cum să ne putem educa singuri, cum să reacționăm constructiv (și nu distructiv), cum să fim fericiți cu adevărat…

Unul din scopurile principale ale Cabalei, pe care îl urmăresc de câteva sute de ani, este acela de a instaura religia Luciferică pe întreg Pământul. Mulți dintre membrii Illuminati și ai francmasoneriei, cred sincer că Lucifer este cel bun, iar creștinismul nu este decât o înrobire a omului. În definitiv, fiecare e liber să creadă ce vrea, chiar și faptul că Luna e făcută din brânză dulce!

Realitatea este că marea majoritate a membrilor francmasoneriei habar nu au cui se închină, habar nu au cine este cu adevărat acest Lucifer. Ei sunt de fapt păcăliți și abil manipulați de către conducătorii lor care preferă să rămână ascunși publicului.

Conducătorii acestui grup criminal interacționeză în mod direct și deschis cu multe specii de extratereștri. Ei știu că toate eforturile lor de a începe un nou război mondial le sunt sabotate cu persverență și eficiență de anumiți extratereștri benefici care sunt tot oameni, care se aseamănă foarte mult cu noi, și care sunt – de fapt – rudele noastre îndepărtate.
Conducătorii Cabalei știu de mult că specia umană de pe Pământ este rezultatul implicării diverselor civilizații extraterestre la nivel de genetică umană. Practic, specia umană de pe Terra a fost ținta a numeroase intervenții genetice, de-a lungul timpului, realizate de diverse civilizații extraterestre, încă de acum 200.000 de ani.
Mai mult, acești conducători malefici dispun de mult timp de anumite portaluri energetice speciale („stargate”) care le permit să plece oricând de pe Pământ, teleportîndu-se instantaneu în alte locuri din Univers. Din acest motiv, și datorită faptului că ei interacționează de foarte mult timp cu diverse specii extraterestre, ei nici măcar nu mai simt că Pământul este casa lor, și sunt gata să plece de aici oricând, fără regrete.
El spune că acest conflict între extratereștrii benefici și Cabala criminală va crește continuu pe măsură ce planeta noastră face tranziția spre o nouă eră de aur, așa cum a fost anunțat în diverse profeții de pe tot cuprinsul globului. Totuși, David spune că aceste profeții au fost în mod inteligent exprimate prin cuvinte care să păcălească pe cei malefici și să-i facă să creadă că această traziție va fi una violentă, dezastruoasă, pentru a-i menține întro stare de frică, astfel distrăgându-i de la ceea ce se petrece cu adevărat.

Bazându-se pe cercetările sale, Wilcock a explicat că această trecere în noua eră de aur nu este doar o schimbare instantanee, peste noapte, ci necesită o evoluție spirituală. Prin această ascensiune spirituală, rasa umana va avea acces la o înțelegere superioară a rolului său în acest Univers privit ca întreg.

Wilcock și-a exprimat optimismul în legătură cu faptul că această evoluție spirituală a rasei umane, împreună cu ajutorul extratereștrilor benefici, va creea condițiile ca grupul Luciferic al Cabalei criminale să fie înfrânt.

Aceste transformări spirituale necesare sunt acum în plină desfășurare. Fiecare om de pe planetă are la dispoziție tot ce-i este necesar pentru a se pregăti așa cum trebuie. Fiecare va face tranziția numai atunci când este pe deplin pregătit.

Desigur, această evoluție nu este obligatorie. Fiecare dintre noi avem un cuvânt de spus în această privință. Dacă ne place așa cum suntem acum, dacă ne place în starea (deplorabilă) în care suntem acum, dacă nu suntem dispuși să ne schimbăm, dacă suntem prea leneși să facem eforturile necesare, atunci nu se va schimba nimic, iar alegerea noastră va fi respectată. Vom rămâne la fel.

Dar dacă însă vom găsi resursele interioare necesare, dacă vrem să avem o viață mai bună, mai împlinită, dacă vrem abundență și fericire, atunci este necesar să evoluăm spiritual. Iar ca rezultat, viața noastră se va schimba radical, până la cote care acum sunt deocamdată inimaginabile.

Beneficiile acestei evoluții spirituale sunt enorme: vom putea să călătorim în galaxie, să ne vizităm rudele de pe alte planete, vom putea să comunicăm telepatic, să manifestăm diverse obiecte prin puterea voinței… practic va fi „un nou cer și un nou pământ” pentru noi!

Wilcock menționează numele unui cercetator, Harold Aspden, care a reușit să demonstreze prin anumite ecuații matematice (pornind de la ecuațiile lui Maxwell din fizica cuantică), că „urma” lăsată de spațiile dimensionale superioare trebuie să se afle în domeniul de frecvență al microundelor. El a găsit astfel anumite numere specifice care ar trebui să constituie „urmele” în lumea noastră fizică a acestor Universuri superioare.

Conform acestui cercetător, dimensiunile superioare chiar există, și ele „emit” anumite frecvențe pe care noi în această lume fizica le putem măsura și detecta cu tehnologia de care dispunem, iar noi ca oameni chiar putem să trăim în aceste dimensiuni superioare!

El a fost apoi uluit de descoperirile unui alt cercetător, astrofizician, William Tifft, care a reușit să detecteze prin măsurători directe, concrete, în spațiul cosmic, exact aceste frecvențe de vibrație aflate în domeniul microundelor!

Dar cel mai interesant este faptul că aceste frecvențe specifice, își au originea în centrul galaxiei, și se pliază sub formă de straturi concentrice, ca foile de ceapă, miezul având frecvența cea mai mare, iar periferia – frecvența cea mai mică (să ne amintim că sistemul nostru solar se află undeva la periferia Caii Lactee).

Aceste frecvențe sunt un fel de „semnătură” specifică acelui spațiu din Univers. Interesant este că fiecare stea din galaxie are o astfel de semnătură, care este deci o anumită frecvență bine determinată matematic. Această „semnătură” nu poate avea orice valoare, ci doar acea valoare specifică care denotă ce fel de spațiu dimensional „hrănește” acea stea.

William Tifft a constatat că aceste „zone” specifice de frecvență nu sunt fixe, ci ele expansionează treptat spre marginile galaxiei.

Să ne amintim și de faptul că alți cercetători independenți au găsit în probele, fotografiile și măsurătorile furnizate de NASA că toate celelalte planete din sistemul nostru solar suferă de același tip de creștere a temperaturii generale, același tip de intensificare a activității pe suprafața planetelor, ca și Pământul.

Așadar, iată cum, pe baza unor măsurători cu tehnologie de care dispunem astăzi, se demonstrează că procesul de evoluție spre o dimensiune superioară a sistemului nostru solar este real și detectabil!

De asemenea, David afirmă că aceste schimbări profunde pe care oamenii le așteaptă, trebuie să înceapa de la ei înșiși: fiecare om trebuie să-și asume în mod conștient și responsabil propria evoluție spirituală, pentru că această trecere întro dimensiune superioară nu se face fără un efort personal. Este vorba despre o evoluție la un grad mai mare de „uman”, anume acele caracteristici care definesc în mod unic „a fi uman”, în tot acest Univers plin de o varietate uluitoare de forme de viață.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top