Abheda Module

O ZI PENTRU YOGA !

Este posibil să participi o zi la un workshop foarte „concentrat” și să știi destul despre yoga „adevărată” – tradițională nondualistă pentru a practica bine singur acasă?
Abheda Modul este o soluție.

Când?

PE DATA DE 16 NOIEMBRIE IN IASI
De la ora 12:30 la 21:30, organizăm prima sesiune Abheda Modul, pentru persoanele din Iasi și judetele invecinate, în Isi la sala „Bucuria Vieții”, str. Morilor nr. 11.

Abheda Modul

Este o modalitate de a invata yoga participand la workshopuri mai mari, care se realizeaza rar și care conțin un pachet de inițieri teoretice și practice eficiente. Acestea permit apoi aplicarea metodelor secrete Abheda yoga pentru a reuși să câștigăm spiritualitatea în mijlocul vieții.

Aceste workshopuri se organizează în alte orase decât București și pot particpa persoane din localități apropiate.
Ele se organizează la intervale mari de timp – 6 luni și transmit învățătura tradițională Abheda Yoga în mod gradual (fiecare workshop este de sine stătător; este posibil să participăm apoi și la alte workshopuri ce vor completa prima inițiere) .

Vom primi la Abheda Modul informații teoretice și practice și cursuri scrise într-un proces de asmilare înțelept condus pentru a a putea învăța această disciplină fascinantă.

CE FACEM DUPA CE AM ÎNVĂȚAT ABHEDA YOGA LA WORKSHOP?

Practicăm cum și când dorim noi, acasă, dar mai ales, participăm la sesiunile online de practică. O sa putem vedea profesorul și colegii și ei ne vor putea vedea și continuăm să învățăm yoga.

Modulul 1

Este un sistem ce conține principalele inițieri referitoare la felul in care practicăm în Abheda yoga:

asanele,

controlul respirației, pranayama,

meditația fundamentală Anuttara,

alimentație specială, plante cu efecte vitale și spirituale.

Modulul permite ca după această inițiere să practicăm yoga eficient și suficient de complet în vederea obținerii unor rezultate obiective și relativ rapide pentru

  • sănătate
  • concentrare
  • relaxare și pace interioară.

Modulul durează 8 ore (cu pauze).

După această inițiere vom practica împreună în ședințe online saptămânale organizate de Abheda Yoga Academy sau organizate chiar de elevi in grupuri bazate pe afinități.

Donația de participare

Pentru a participa este necesară o donație de 300 lei (Abheda Yoga Academy este ONG), dar pentru persoanele care se inscriu doar cu o saptamana inainte donația este de 350 de lei.

Înscriere

Detalii si inscrieri
la tel: 0727 531 412
sau email: [email protected]
TRANSMITEȚI – numele, adresa de mail, nr. de telefon, cursul la care vreti sa participați și veti fi contactat.

Scroll to Top