Puterea de influentare a gandurilor, dovedita intr-un experiment inedit!

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

masaru_emotoDr. Masaru Emoto este binecunoscut in lumea intreaga pentru experientele sale legate de studiul structurii moleculare a apei, aflata sub influenta constiintei umane. Din pacate, acesta s-a stins din viata recent, in luna octombrie 2014, la varsta de 71 de ani.

Ideile sale au fost expuse in mai multe carti, prima sa carte fiind “Mesajele ascunse in apa”, publicata in 1999, insa Emoto a devenit mai cunoscut dupa anul 2004 cand a aparut in documentarul What the Bleep Do We Know!? (Ce naiba știm noi, de fapt!?)

Dr. Emoto a constatat ca apa inghetata sub forme de cristale, ia forme diferite atunci cand catre ea sunt indreptate ganduri specifice, concentrate. El a mai descoperit ca apa din izovoarele limpezi si cea expusa cuvintelor de iubire prezinta modele de cristale stralucitoare, frumoase, cu o structura regulata, in timp ce  apa plouata, toxica, din zonele industriale sau cea expusa gandurilor negative formeaza modele asimetrice, distorsionate, in culori lipsite de stralucire.

In mod asemanator, experimentul prezentat in scurtul fragment video redat mai jos, vine sa demonstreze puterea de influentare a gandurilor noastre asupra realitatii inconjuratore.

Experimentul a constat in umplerea cu apa a trei recipiente care contineau orez. Primul recipient a primit in fiecare zi multumiri, celui de-al doilea i-au fost aduse jigniri, iar cel din urma a fost ignorat total. Dupa o luna de zile, orezul aflat in primul recipient, cel caruia i-au fost aduse multumiri a inceput sa fermenteze, dar in acelasi timp si-a pastrat textura si culoarea sa naturala. Orezul aflat in cel de-al doilea recipient s-a innegrit, iar cel din recipientul ignorat a inceput sa mucegaiasca.

Implicatiile acestor cercetari nasc o noua constiinta a modului in care noi devenim responsabili aspura gandurilor pe care le emitem, putand astfel influenta intr-un mod pozitiv calitatea vietii din jurul nostru, cat si a starii noastre de sanatate.

 

surse: http://en.wikipedia.org, / http://frecventa-sufletului.ro/

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top