Uneori, calea spirituală poate fi relevată și prin meditație

„Printr-o minune, Gratia Divina s-a manifestat, și astfel am ajuns în tabăra Abheda Yoga. M-am urnit mai greu la inceput, am avut ceva dificultati, apoi am avut parte de realizari și inima mi s-a umplut de recunostiintă.

Am absorbit fiecare cuvant din cuvantarile maestrului Leo Radutz.

Am practicat cu perseverenta asanele, chiar daca la inceput mi-a fost mai greu și imi era teama sa nu cumva sa fie afectat piciorul sau coloana vertebrala, dat fiind ca recent am avut entorsa prin inversiune cu ruptura de ligamente la glezna stanga, și datorita cazaturii, deplasare a bazinului și fractura osului sacru. Din zi in zi, asanele le faceam mult mai corect si mult mai stabile.

Am mers la meditatia stafeta. Intr-una din primele zile in care am mers la meditatie, m-am simtit rau, l-am sunat pe maestru si l-am rugat sa trimita pe cineva acolo. Îmi amintesc ca am vazut-o pe Andreea și Lucian, am iesit, apoi m-am vazut intr-un spatiu alb și am auzit o voce care mi-a spus: -Tu esti langa Satan. I-am raspuns: -Nu, Dumnezeu este langa mine. După care am auzit o alta voce care m-a intrebat daca vreau sa raman acolo, și să nu mai simt nici o durere. I-am raspuns da, și i-am zis ca nu mai vreau sa simt durere. Apoi a venit o a doua intrebare, daca i-as lasa pe toti cei pe care ii iubesc, ca sa raman acolo și sa nu mai simt nici o durere (moment in care am vazut tot ce avea sa se petreaca in viitor daca spuneam da), și i-am raspuns atunci ca nu.
Urmatoarele meditatii au fost din ce in ce mai profunde, dupa ce ieseam din starea de meditatie, scriam ce simteam in acel moment. Intr-una din zile, maestrul ne-a vorbit despre Arhanghelul Jofiel, am facut impreuna cu totii o meditatie in care L-am invocat. In acea noapte, am intrat intr-o stare de profunda meditatie și am stat mai multe ore, pana dimineata.
La urmatoarea meditatie, am citit iar DIKSHA, apoi m-am rugat Arhanghelului Jophiel sa imi dea un raspuns la intrebarea mea, daca Abheda Yoga este calea autentica pe care este important sa o parcurg, pentru ca am indoieli in privinta asta, deoarece au fost multe obstacole in ultimul timp, motiv pentru care nu am mai putut sa ajung la sala. După o meditatie foarte profunda, am clarauzit si am notat imediat pe caiet. Ceea ce am notat va redau mai jos:

”Tot ceea ce incepi du la bun sfarsit. Implineste ceea ce ai de implinit. Umple-ti inima de bucurie divina și infinita, abandoneaza-te plina de incredere și implineste menirea ta. Iata ca Eu sunt in tine, și tu esti in Mine. Lasa desavarsirea sa te cuprinda, implineste cu curaj ceea ce iti este menit. Nu te indoi de calea pe care ai pornit, este o cale autentica. Abandoneaza-te maestrului si nu lasa ca teama, frica sau pur si simplu starea pe care o ai zi de zi sa te impiedice sa ai o comuniune, sa vorbesti cu maestrul și sa-l asculti, sa-i implinesti cererile, tapas-urile pe care Eu Sinele Suprem i le transmit pentru fiecare discipol in parte. Cu toata iubirea, bucuria și puterea abandoneaza-te maestrului si lasa-te condusa de Mine; Protectia Mea este peste voi.”

Am practicat impreuna si pranayama. După ce am terminat si am deschis ochii, am observat cu bucurie și surprindere, faptul ca toate culorile erau mult mai vii, corpul il simteam mult mai stabil și tot ce atingeam, iarba de exemplu, era mult mai placuta la atingere.

La petrecere, mi-a fost mai greu sa dansez, din cauza durerilor de la soldul stang, dar m-am bucurat si am dansat asa cum am putut. Mi-a placut foarte mult si focul de tabara, mai ales cand am cantat impreuna Shiva Shiva Shambo și Gayatri Mantra.

La sarbatoarea Puja, și la atingerea ingerilor, am simtit foarte intens Kundalini. La atingerea ingerilor, de mai multe ori simteam ca imi iau zborul spre in sus.

O sa inchei aceasta marturie.

Ii multumesc din toata inima, Sinelui Suprem ATMAN care a manifestat fata de mine Gratia Divina și bineinteles ii multumesc maestrului Leo Radutz pentru tot efortul depus, pe toate directiile necesare acestei minunate tabere spirituala, și tuturor celor din familia Abheda Yoga. Va iubesc.”

22.08.2017 Andreea Loredana

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top