"Fie ca florile să ne reamintească de ce este ploaia atât de necesară"

Scris de 
Ananda Kali
 - text de 
2 minute
ABHEDA este o revoluție etică, morală și de suflet care poate schimba cu adevărat lumea... dacă începem întâi cu noi.” - Acharya Leonard

"Vreau sa incep aceasta marturie prin a spune ca pentru mine, fiecare tabara a scolii noastre la care am participat a fost una transformatoare, incepand cu cea din mai 2015, cand am avut parte de o experienta ce avea sa imi schimbe complet viata: trezirea energiei Kundalini.
Pentru mine, inca de atunci, taberele Abheda au capatat o valoare foarte mare in suflet, si aceasta, in principal, datorita energiei Gratiei, care in tabara se simte atat de concret si de puternic... dar si pentru grupul care mi-a devenit ca o familie... sau pentru Omul care s-a transformat(in inima mea) dintr-un simplu strain, in profesor, iar mai apoi in maestru... intr-un suflet a carui prezenta o simt asa de pretioasa.

Fiecare tabara a avut ceva deosebit, un punct culminant, iar de data aceasta, am simtit acest punct la meditatiile din camera de meditatie stafeta. Aici (fara a exagera!) am trait stari care ma faceau in anumite momente sa nu mai vreau sa ies din meditatie... pline de un nectar pe care il simteam foarte concret, uneori doar ca pe o stare, alteori starii i se alatura si o senzatie fizica in zona gatului.. ca si cum "zeii imi turnau" nectar pe gat... iar in acele momente ma simteam cu adevarat completa si detasata de ceea ce este efemer.

Interesante au fost si momentele in care eu eram in camera de meditatie, iar in sala principala aveau loc diverse conferinte si activitati... atunci, mai ales daca aveam o stare suficient de profunda, puteam accesa starile pe care le-as fi trait daca luam parte la activitatile din sala principala. Pe langa starile de foame care erau potolite atunci cand eram in meditatie si colegii mancau... sau starea in care simti cu adevarat ca apartii unui grup, pe care am simtit-o atunci cand eram la meditatie, iar colegii mergeau in drumetii,.... punctul culminant a fost in ultima seara, in timpul ritualului Puja, la care eu nu am participat. Atunci eram in camera de meditatie si va spun foarte sincer ca am simtit 4 ore ca si cum ar fi trecut o jumatate de ora. In plus, la un moment dat mi-am adus aminte perfect ritmul melodiei folosite la meditatia pentru trezirea lui Kundalini.. melodie care a fost redata in timpul ritualului... iar asta cu toate ca langa camera in care faceam eu meditatie, in curte, se desfasura o petrecere galagioasa a vecinilor.
Pe langa asta, starile pe care le-am trait atunci sunt aproape imposibil de explicat.

Ce am invatat eu in aceasta tabara?
Ca nu esti singur nici daca vrei...
Ca detasarea si renuntarea la asteptari aduc mai mult decat ai fi primit daca te asteptai la ceva...
Ca iubirea de oameni e un impuls minunat pentru a te ridica de pe canapea si a face cu adevarat ceva cu viata ta...

Si nu in ultimul rand, "fie ca florile sa ne reaminteasca de ce este ploaia atat de necesara".
Va iubesc si va port pe toti in Inima mea..."

 

Andreea M.

S-ar putea sa iti placa si

Abheda Yoga este o cale deosebită, rară, care poate cu adevărat să ne transforme. Putem dezvolta chiar și ceea ce nu am primit prin naștere și genetică sau nu am reușit să realizăm prin educație și alte influențe formatoare.
Acharya Leonard
Copyright Abheda Yoga 2021 © Toate drepturile rezervate.
magnifiercross