Evoluția spirituală în grup poate fi FOARTE RAPIDA

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

Oricine poate constata că, DE OBICEI, este mult mai usor să obținem rezultate atunci cand venim la sală și facem yoga impreuna.
Influenta grupului spiritual (mai ales atunci cand acesta actionează la unison) si a profesorului sau maestrului spiritual poate fi atât de importantă încât rezultatele să fie mult mai mari, mai semnificative, mai intense decât dacă am acționa singuri.

Cat de important este acest fenomen?

Efectul poate fi unul urias, eficienta eforturilor nostre putand fi de 10-100 sau chiar de 1000 de ori mai mare.

Uneori efectul actiunii in grup face diferenta intre „nimic” (eficienta zero) si realizarea spirituală ultimă (eficientă „infinită”).

Am remarcat deseori că fiecare parcurge calea spirituală singur si că nimeni nu o poate parcurge în locul nostru.

Da, e adevărat, dar asa „singuri” cum suntem pe propria noastră cale, „colegii” si „profesorii” (si ei „singuri” pe calea lor) pot avea o mare influenta, fie că vrem, fie ca nu vrem aceasta.
Compania persoanelor cu preocupări spirituale este o metoda minunată pentru a ne creste aspiratia spirituală și pentru a evolua spiritual rapid.
In acest sens este semnificativ un citat din evanghelia lui Matei,

(Matei 18)
19. Iarăși grăiesc vouă că, dacă doi dintre voi se vor învoi pe pământ în privința unui lucru pe care îl vor cere, se va da lor de către Tatăl Meu, Care este în ceruri.
20. Că unde sunt doi sau trei, adunați în numele Meu, acolo sunt și Eu în mijlocul lor.

A ne conecta la efortul sau aspiratia spirituala a unui grup necesită si discernământ pentru a ne păstra propria cautare și propriile energii transformatoare, dar un spirit cat-de-cat treaz reuseste in mod aceptabil aceasta. În plus, un grup cu preocupari spirituale orientează el însuși pe participanti către intele1pciunea de a se bucura de maximul de libertate (ori, poate, chiar, de „ starea de eliberare”).

………………………………………….

Va readucem aminte că sambata spre dumincă, într-un moment favorabil deosebit al planetei, vom organiza la sediul nostru din Bucuresti – Piata Unirii o meditatie stafetă de grup.

Meditatie ștafetă sambata spre duminică – 15-16 septembrie -orele 21:00-09:00

Leo Radutz

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top