Un fenomen extraordinar si foarte secret – Levitatia Acustica Tibetana

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

tibetan-monastery-sichuanDespre acest fenoment unic- levitata acustica tibentana,  se cunosc foarte putine aspecte, ele fiind detaliate de Bruce Cathie, un cercetator din Noua Zeelanda, in cartea lui David Hatcher “ Anti – gravitatia si reteaua globala”.

Povestea incepe cand un medic suedez dr. Jarl, ajunge in Tibet, si viziteaza o manastire tibetana, in jurul anilor 1980. Acolo el primeste permisiunea de a sta mai mult timp si de a studia unele fenomene la care foarte putini occidentali avusesera acces inaintea lui.  Cel mai mare secret  dintre toate, se pare ca a fost acela al crearii unui “camp sonor vibratoriu condensat pentru a putea anula puterea gravitatiei”.

Si alti experti in explorarea misterelor Tibetului cum ar fi Linaver, Spaldin si Hue au auzit depsre faptul ca tibetanii foloseau sunetul pentru a face gigantice blocuri de piatra sa leviteze, si chiar si dr, Jarl auzise despre aceste legende – dar el a fost primul occidental care le-a vazut cu proprii sai ochi.

Dr. Jarl a fost condus pe o pajiste usor inclinata ce era flancata in parte de nord-vest de piscurile inalte ale muntilor. Unul dintre varfuri avea o terasa ce ducea l o pestera , la o inaltime de 250 de metri. Tibetanii tocmai incepusera construirea unui zid, format din uriase blocuri de piatra, deasupra acelei terase, dar nu exista nici un drum pana acolo. La o distanta de aproximativ 250 de metri de acel pisc se afla o placa din piatra de 1 metru latime, ce avea in centru o scobitura adanca, de aproximativ 15 cm. Apoi un grup de iaci a tras un bloc urias de piatra peste acea scobitura.

Din acest moment dr. Jarl a asistat la un fenomen inedit. Calugarii s-au asezat intr-un arc de cerc de 90 de grade format din treizprezece tobe si sase trompete, toate intreptate catre acel bloc de piatra. Tobele erau facute dintr-o folie de fier si pe deasupra avea tot o folie de metal care era lovita cu ajutorul unor bete acoperite cu piele. Distanta dintre instrumente si stanca era de 63 de metri, toate instrumentele fiind perfect orientate catre blocul de stanca.

tibetanIn final mai era nevoie doar de un ingredient cheie pentru ca tot ansmamblul sa functioneze. Un grup de 200 de calugari s-au aliniat in siruri de circa opt sau zece persoane , in spatele fiecaruia dintre cele nouasprezece instrumente. Se pare ca aceste instrumente erau o modalitate de a focaliza si concentra energia generata in mod constient de calugari  (care in mod evident erau pregatiti special si antrenati in meditatie). Apoi la un semnal a inceput concertul, toate instrumentele faceau un vacarm asurzitor, iar calugarii cantau si intonau o rugaciune crescand gradat tempo-ul acelui vacarm incredibil.

In primele minute nu s-a intamplat nimic, dar pe masura ce viteza si ritmul tobelor si intensitatea sunetului cresteau, blocul masiv de piatra a inceput sa se miste si sa se balanseze, iar apoi brusc, s-a ridicat in aer cu o viteza crescanda, mergand in directia platformei din fata deschiderii pesterii, la o inaltime de 250 metri. Dupa o ascensiune de trei minute, blocul a aterizat pe platforma.

Ceea ce s-a petrecut sub ochii dr. Jarl a fost absolut incredibil.  Sa privesti un bloc masiv de piatra, la fel de mare ca cele cu care s-au construit Marea Piramida, cum face o lunga, si grea ascensiune timp de trei minute, prin aer, intr-un arc de 500 de metri, este ceva uimitor!Dr. Jarl a crezut initial ca a fost hipnotizat, de aceea el a instalat o camera de filmat si a filmat intregul procedeu de doua ori. Ulterior atunci cand a vizionat filmele, a putut vedea ca acest lucru chiar s-a intamplat in realitate. El si-a dat seama ca aceasta descoperire ar zdruncina profund lumea asa cum o cunoastem noi – chiar la modul propriu vorbind. Insa societatea stiintifica care il sponsorizase pe dr. Jarl, a auzit de aceste filme, si dupa cum era de asteptat, i-au confiscat originalele declarandul-le strict secrete. Dr. Jarl a fost “linistit” spunandu-i-se ca aceste filme vor fi lansate in anul 1990 – dar evident acest lucru nu s-a petrecut niciodata.

bibliografie: “Investigatii revelatoare asupra Campului Constiintei” – David Wilcock

 

Scroll to Top