Kymatica - film documentar (2009)

Scris de 
Acharya Leonard
 - text de 
< 1 minut
ABHEDA este o revoluție etică, morală și de suflet care poate schimba cu adevărat lumea... dacă începem întâi cu noi.” - Acharya Leonard

Kymatica este un film documentar de exceptie (realizat in 2009) care se focuseaza pe aspectele umane si universale ale constiintei, si care merge mai in profunzime analizand realitatea din punct de vedere metafizic.

Ce traim acum este o boala a psihicului pe care omenirea a indus-o

maladie ce creeaza iluzia nebuna care este cauza principala a durerii si suferintei. Acest film discuta in profunzime aspecte metafizice si conecteaza mituri stravechi si fapte istorice cu metode moderne din societate si politica.

Intalnim noțiuni despre dualitate si realitatea din spatele ADN-ului

sau a convingerilor moderne false.
In general, Kymatica este un film excelent, care incearca sa arate concepțiile fundamentale gresite cu care omenirea se confrunta in ziua de azi, ceea ce a dus la un dezechilibru intre planeta, natura si viata care se desfasoara pe suprafata ei.
Mai jos, documentarul complet. Vizionare plăcută! 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=14Bn3uYqaXA

S-ar putea sa iti placa si

Abheda Yoga este o cale deosebită, rară, care poate cu adevărat să ne transforme. Putem dezvolta chiar și ceea ce nu am primit prin naștere și genetică sau nu am reușit să realizăm prin educație și alte influențe formatoare.
Acharya Leonard
Copyright Abheda Yoga 2021 © Toate drepturile rezervate.
magnifiercross