Pe vremea aceea nu știam că viața este o sumă de teste…

Pentru mine Tabara Abheda Yoga a inceput cu o serie de teste si incercari…pe care le picasem in urma cu 5 ani cand am parasit cursul ca urmare a trezirii Zeitei Kudalini si a unui sir de teste carora nu am reusit sa le fac fata, de fapt, acum realizez ca nu am dorit cu adevarat sa le fac fata.

Pe vremea aceea nu stiam ca viata este o suma de teste, de fapt stiam, insa egoul meu nu dorea sa accepte, pe vremea aceea respingeam tot ce venea din suflet…centrandu-ma in totalitate in ego. Pe vremea aceea imi neglijam total vocea sufletului si urmam calea egoului, calea caderii in abisuri si infernuri.
Dar iata-ma acum, in fata acelorasi teste si incercari, picate acum 5 ani, deoarece cum spunea si Maestrul nostru, orice test picat revine mai devreme sau mai tarziu intr-o forma sau alta. 

Si asa a inceput povestea mea in primele zile din Tabara Abheda Yoga. Acum am inteles ca unica cale de a trece un test este in primul rand sa doresti cu adevarat sa il treci si sa te abandonezi total in fata Gratiei Divine care vine prin Maestru. Acum am inteles ca increderea in Maestru si in Cale este esentiala pe calea evolutiei spirituale pentru ca toate se intampla cu un sens, nimic nu este lasat la voia intamplarii. Astfel incat am indraznit si am pasit increzatoare abandonandu-ma in fata Gratiei Divine, cu fiecare milimetru de abandon imi simteam sufletul mai usor si inima inflorea din ce in ce mai mult, cu fiecare clipa de abandon simteam ca nu exista nimic altceva decat Iubire, in rest totul e iluzie.

De fiecare data cand ma aflam in sala de meditatie si priveam in mijlocul Yantrei lui Kali realizam foarte concret ca totul este Iubire, cu cat mai abandonam mai mult cu atat inima mea se deschidea mai mult.
Abandonul meu a culminat la Ritualul cu Shiva, cand am simtit-o pe Zeita Kundalini urcand din centru in centru plina de Gratie trecand peste toate impuritatile pe care le intalnea in cale, in clipa in care a inceput muzica pentru charka Muladhara, am simtit aproape instantaneu radacinile mele adanc infipte in solul fertil, la urmatorul centru de forta am simtit atat de concret prezenta Lingamului lui Shiva in mine iar tot ce am simtit atata timp cat acesta a fost in mine este foarte greu sa descriu in cuvinte, in clipa in care a inceput muzica pe Anahata, m-am simtit divizata in mii de particule, simteam ca ma identific cu fiecare fir de iarba pana cand a inceput muzica pe urmatorul centru -chakra gatului unde am simit o serie de blocaje dar care mi-au dat forta sa ma accept si iubesc asa cum sunt.
La Riualul cu Shiva am simtit ca vreau sa imi dedic intreaga viata adorarii frenetice a lui Shiva, vreau sa raman intru eternitate la picioarele Lui de Lotus.

Ii multumesc Maestrului meu pentru ca mi-a re-trezit dorul navalnic, etern si dureros de plenar..de Shiva.
Si voua tuturor va multumesc pentru ca mi-ati devenit in scurt timp o adevarata familie unde ma simt Acasa.
Va multumesc tuturor pentru Acasa…si va iubesc

 

Laura C.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top