Petițiile împotriva Codex Alimentarius

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

Petițiile împotriva Codex Alimentarius

Denumirea „Codex Alimentarius” provine din limba latină și se traduce prin „Legea produselor alimentare” sau „Codul produselor alimentare”.
Codex Alimentarius intenționează să pună în afara legii orice metodă alternativă în domeniul sănătății, cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare și a vitaminelor;
Practic, să înlăture tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai puțin un potențial concurent pentru industria chimiei farmaceutice.
Practic, omenirea va avea parte de o hrană farmaceutică.

438 milioane de petiții către Parlamentul European

La data de 13 martie 2002 europarlamentarii au adoptat legi în favoarea industriei farmaceutice, fixate prin dispoziții ale Codex-ului Alimentarius.
Acestea vizau elaborarea unei reglementări constrângătoare pentru toate terapiile naturiste și suplimentele alimentare – o manieră mai indirectă de a desființa concurenții care ar putea să ocupe un anumit loc pe piață.
Pentru că sănătatea se vinde și se cumpără.

Un val de petiții din partea populației a inundat mesageria europarlamentarilor, într-o asemenea măsură încât comunicațiile interne au fost blocate.
În ciuda a o jumătate de miliard de petiții, directivele Codex-ului Alimentar au fost adoptate.
Acest vot a fost o veritabilă denigrare a democrației, prevestind și alte viitoare dificultăți în respectarea acesteia.

De la 31 decembrie 2009,

Guvernul Romaniei a inceput, alaturi de alte 165 de state semnatare (reprezentand aproape 85 % din populatia planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius.
Începând cu luna iulie 2010, după întâlnirea de la Roma, a început implementarea proiectului în țara noastră. Un compendiu de legi alimentare, care porneste de la faptul ca populatia globului este mult prea numeroasa ca Terra sa poata sustine o alimentatie naturala.
Astfel, produsele sunt modificate genetic, construite in laborator, aditivate si iradiate, conform acestui codex.

Prima etapă a avut în vedere plantele modificate genetic și normativele aditivilor alimentari.
În privința aditivării, au fost implicate marile concerne farmaceutice mondiale, aceleași care au fost implicate în fabricarea vaccinurilor antigripale, ca cel împotriva virusului AH1N1.
Două ideologii diferite


Aplicații ale directivelor Codex Alimentarius

Începând cu iulie 2005, directivele Codex-ului Alimentarius enunțate de către Directiva Europeană în ceea ce privește suplimentele alimentare trebuie aplicate sub amenințarea sancțiunilor financiare. Iată în ce constau acestea:
1) Este vorba de a elimina orice supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi înlocuite de 28 de produși de sinteză farmaceutică (așadar toxici), care vor fi dozați și vor fi disponibili numai în farmacii, pe bază de prescripție medicală. Clasificate ca toxine, vitaminele, mineralele și plantele medicinale vor fi pe piața numai în doze care NU au impact asupra nimănui. Magazinele noastre de produse naturiste și suplimente alimentare vor rămâne pe raft numai cu 18 produse, atâtea câte sunt pe lista Codex-ului. Tot ceea ce NU este pe listă, de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc., vor fi ilegale și asta nu înseamnă ca vor fi numai cu prescripție, ci vor fi ILEGALE adică „folosește-le și te duci la închisoare”.

2) Medicina naturistă cum ar fi acupunctura, medicina energetică, ayurvedică, tibetană etc, va fi progresiv interzisă.

3) Agricultura și alimentația animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, interzicând din principiu așa numita agricultură bio. Aceasta implică, de exemplu, ca fiecare vacă de lapte de pe planetă să fie tratată cu hormonul de creștere bovin recombinat genetic produs de Monsanto. Mai mult, potrivit Codexului, orice animal de pe planetă folosit în scopuri de hrană TREBUIE tratat cu antibiotice și cu hormoni de creștere. Regulile Codexului permit ca produsele ce conțin organisme modificate genetic (OMG) să nu mai fie etichetate corespunzător. Mai mult, în 2001, 12 substanțe chimice despre care se știe că sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise în mod unanim de 176 de țări, inclusiv de SUA. Ei bine, Codex Alimentarius aduce înapoi 7 dintre aceste substanțe interzise, precum hexachlorobenzene, dieldrin, aldrin etc, care vor putea fi folosite la liber din nou.
4) Alimentația umană certificată legal va trebui să fie iradiată cu Cobalt. Sub regulile Codexului, aproape toate alimentele trebuie iradiate. Si nivelurile de radiație vor fi mult mai mari decât cele permise anterior.
Codex Alimentarius va controla accesul asupra acizilor aminați esențiali, asupra vitaminelor și mineralelor. Extinderea controalelor va acționa progresiv eliminând orice medicină alternativă naturistă ancestrală.

Este vremea solidarității

NU-ul masiv față de Constituția Europeană înseamnă totodată un NU față de Codex Alimentarius, organ de propagandă al industriei chimiei farmaceutice, care vizează obținerea unui monopol mondial de un despotism nemaiîntâlnit până acum.
A nu lua în considerare opinia a sute de milioane de cetățeni este o gravă lipsă de respect din partea oamenilor politici.
Sute de milioane de cetățeni din întreaga lume nu vor să permită ca medicina naturistă milenară să fie interzisă pentru ca pseudoștiința chimiei farmaceutice să își păstreze și să își întărească poziția pe piață.

Pericolele chimiei farmaceutice

În fiecare an, 800.000 persoane mor în America de Nord în urma prescripțiilor medicale alopate.
Chimia farmaceutică mai mult ucide decât vindecă. Un raport al ONU menționează că numai 26 din cele 205.000 de medicamente ale acestei industrii sunt indispensabile. Dintre cele 26, numai nouă ar trebui să beneficieze de prioritate absolută.
Dar dacă se recurge la medicina chineză, persană sau indiană, acele nouă componente chimice nu mai au aproape nicio utilitate! Altfel spus, fără chimia farmaceutică lumea ar fi mai sănătoasă.

Rezistență Internațională față de Codex Alimentarius

– Africa de Sud a afirmat că nu se va conforma directivelor Codex-ului Alimentarius. Ministrul Sănătății Manto Tshabalala-Msimang a declarat că țara sa este în dezacord cu această dihotomie între medicina naturistă și medicina alopată.
Conform concluziilor sale, aceste dispoziții vizează doar obținerea banilor de pe urma remediilor brevetate și de aceea urmăresc să discrediteze folosirea produselor naturiste.
– India nu se va conforma directivelor Codex-ului Alimentarius pentru că acest Codex a promovat formule ce conțin ingrediente chimice care cauzează inflamații extrem de distructive la nivelul creierului copiilor.
Delegatul indian însărcinat pentru a pleda împotriva Codex-ului a fost ignorat, iar când acesta a insistat pentru o dezbatere, a fost dar afară din cameră.
– Asociația medicilor și chirurgilor americani și-a exprimat opoziția față de Codex Alimentarius, pentru a putea continua să se folosească de remediile naturiste, alături de cele medicamentoase.
– În Marea Britanie, practicanții medicinii naturiste, susținuți de membrii Camerei Lorzilor s-au opus ferm politicii pro-codex a lui Tony Blair.
Acesta din urmă a fost taxat pentru ipocrizie, întrucât a afirmat public că familia lui folosește remedii naturiste, suplimente alimentare și produse homeopatice.

Avem de a face cu o luptă între două concepții antagoniste.

Pe de o parte ideologia francmasonică a lui Rockefeller, în care unicul obiectiv este de a vinde fără scrupule, de a instaura hegemonia și o unică putere mondială.
A reface totul în molecule sintetice, a nega orice altă medicină diferită de cea alopată, este ideea de progres susținută de către toate trusturile farmaceutice.
Această politică nu are nimic democratic și vizează modelarea maselor după voia ei și în funcție de propriile necesități (fundații, educație, false norme științifice, propagandă, desființarea diferitelor forme de medicină naturistă ancestrală).
Elita francmasonică crede că poate nega opinia populației, deoarece crede că poate modela masele după voința ei.
În 1962 francmasonii au afirmat că: „Cel care controlează hrana, controlează lumea.
Vom pune bazele unui proiect de implementare, la nivel global, a unui Codex Alimentar până pe 31 decembrie 2009
.”
Erau un fel de linii directoare. Comisia Codexului Alimentarius e administrată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și de Organizația pentru Agricultură și Hrană (FAO).

Aceste două organizații finanțează Codexul și îl pun în aplicare la cererea Națiunilor Unite. În 1994, Codexul a declarat nutrienții a fi toxine.
Incredibil ce-i drept dar perfect adevărat. Sunt otrăvuri. Până aici a mers alienarea celor care promovează aceste măsuri aberante.

Pe de altă parte există adevărații biologi,

medici autentici, adevărați terapeuți sau cercetători, adesea violentați de aroganța cartelului chimiei farmaceutice. Aceștia au stabilit conceptul de bio-individualitate fondat pe libertatea pacientului de a-și alege singur terapia.
Acest concept trezește în pacient spiritul de cercetare, îi oferă alternative în maniera de a se vindeca.
Această abordare se adaptează mai degrabă individualității specifice a fiecărui pacient, decât impunerea unui protocol terapeutic de masă neindividualizat. Maladia are o conotație specifică în viața fiecărui individ; fără să se țină cont de acest lucru, ființa umană este adusă la rangul de mașină fizico-chimică.
Ori ființa umană este mult mai mult decât asta…

Dincolo de toate aceste considerații, ne aflăm în fața a două concepții umane,

pe de o parte a omului-robot, parte integrantă a unui sistem, iar pe de altă parte a ființei holistice, reflexie microcosmică a întregului univers.
Gandhi spunea despre occidentali: „omul alb (un occidental) nu trăiește, ci funcționează.”

Practicând Abheda Yoga, ni se dă șansa de a trăi în loc de a funcționa…

Scroll to Top