CODEX ALIMENTARIUS — controlul Noii Ordini Mondiale asupra suplimentelor alimentare si impunerea globala a alimentelor modificate genetic

Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
04.06.2011
text de 
< 1 minut
Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
04.06.2011
 - text de 
< 1 minut


ONU a creat Comisia Codex Alimentarius (sau Codex) în 1963 prin intermediul Organizației pentru Alimente și Agricultură (OAA) și al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), pentru a promova controlul alimentelor și practicile „corecte“ în comerțul global cu alimente.

Comisia Codex Alimentarius este o organizație inter-guvernamentală cu 170 țări membre. Comisia coordonează activitatea unor organizații guvernamentale și ne-guvernamentale (ONG-uri) în ceea ce privește standardele alimentare. Majoritatea ONG-urilor internaționale participante la întrunirile Codex-ului o reprezintă teribilele corporații trans-naționale. Organizațiile non-guvernamentale au statut de observatori, dar nu au drept de vot.
Codex-ul a devenit principala organizație internațională care stabilește standardele în comerțul global cu alimente și este găzduit de sediul central al OAA din Roma.

Continuarea articolului o puteti citi aici:

Îți place ceea ce facem?

Ai vrea să susții Abheda ori Revolutia Omului Bun ?
*Abheda este un ONG care își desfășoară activitatea cu ajutorul donațiilor.
Donează foaarte ușor aici
" Găsește o idee
  care ar putea face
  lumea mai bună
  și pune-o în practică ! "
© Copyright Abheda Yoga 2023. Toate drepturile rezervate.
magnifiercross