• Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0788.377.773
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................Gataa ... citim ARTICOLUL....................

  Chiar şi atunci când ni se pare că o acţiune a noastră este foarte bună, putem greşi dacă nu avem un sistem, o metodă, un simţ prin care să ştim dacă este în acord sau nu cu voinţa divină.
  Ansamblul de evenimente din Univers este foarte complex şi numai „Autorul Suprem” ştie perfect când o acţiune este buna şi când alta nu este bună pentru a fi înfăptuită.
  În modul cel mai potrivit, inspiraţia perfectă în acţiune se realizează prin obţinerea măiestriei în karma yoga şi în realizarea procedeului de consacrare a unei acţiuni către Dumnezeu.
  butterfly„Intr-o zi intr-un cocon a aparut o mica gaura; un om, care trecea din intamplare prin preajma, s-a oprit mai multe ore pentru a observa fluturele care se forta sa iasa prin aceasta gaura mica.

  Dupa multe incercari se parea ca fluturele a abandonat si gaura ramasese la fel de mica. Parea ca fluturele a facut tot ce putea si nu mai era in stare de nimic altceva.
  Atunci omul a decis sa ajute fluturele: a luat un cutit si a deschis coconul. Fluturele a iesit imediat. Insa corpul fluturelui era slab si anemic; aripile sale erau putin dezvoltate si aproape ca nu se miscau.
  Omul a continuat sa observe crezand ca dintr-un moment in altul aripile fluturelui se vor deschide si vor putea suporta greutatea fluturelui pentru ca acesta sa sa poata zbura.
  Acest lucru nu s-a intamplat! Fluturele si-a trait restul vietii tarandu-se pe pamant cu corpul sau slab si cu aripile chircite.
  Nu a putut zbura NICIODATA!
  Ceea ce omul, prin gestul sau de bunatate si prin intentia sa de a ajuta, nu a inteles, este ca trecerea prin gaura stramta a coconului era efortul necesar pentru ca fluturele sa trimita lichidul din corpul sau catre aripile sale pentru a putea zbura. Era chinul prin care viata il punea sa treaca pentru a putea creste si pentru a se dezvolta. Uneori, efortul este exact lucrul de care avem nevoie in viata.”

  butterfly_nebula

  ………………………………………………………

  adanimatitude-m.jpg

  VA INVITAM pe

  Calea secreta a Inimii – AdAnima

  Curs esoteric pentru
  trezirea sufletului,
  cunoastere de Sine si
  integrare spirituala in mijlocul vietii.

  Acesta este un curs intensiv care are durata a 3 ore saptamanal, timp de minim un an.
  Pentru a participa la curs este necesara o plata de 35 lei pe luna, iar prima luna de curs este gratuita.
  Cursul contine
  -informatii speciale din domeniile alimentatiei naturale,
  – yoga inimii,
  – hatha yoga
  – tao,
  – psihologie si parapsihologie,
  – eneagrama,
  – meditatie Adanima,
  – meditatie in actiune
  – retrageri spirituale,
  – metode de dezvoltare personala si de obtinere a starii de succes,
  – descoperirea menirii spirituale proprii si dezvoltarea metodelor pentru implinirea ei,
  – isihasm – oratio mentis
  – metode de armonizare a relatiei de cuplu si continenta sexuala.

  Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine isi propune oferirea posibilitatii de raportare autentica la viata si la Sine, de a putea fi cat mai mult „noi insine”, la cel mai bun potential posibil, cat mai corecti si cat mai autentici.

  Calea Inimii- Adanima nu prezinta problemele miscarii New Age si ofera posibilitatea unui real progres spiritual.

  Mai multe informatii despre cursul esoteric AdAnima-Calea Inimii

  Aici
  …………………………………………………..

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...