Chiar şi atunci când ni se pare că o acţiune a noastră este foarte bună, putem greşi dacă nu avem un sistem, o metodă, un simţ prin care să ştim dacă este în acord sau nu cu voinţa divină.
Ansamblul de evenimente din Univers este foarte complex şi numai „Autorul Suprem” ştie perfect când o acţiune este buna şi când alta nu este bună pentru a fi înfăptuită.
În modul cel mai potrivit, inspiraţia perfectă în acţiune se realizează prin obţinerea măiestriei în karma yoga şi în realizarea procedeului de consacrare a unei acţiuni către Dumnezeu.
butterfly„Intr-o zi intr-un cocon a aparut o mica gaura; un om, care trecea din intamplare prin preajma, s-a oprit mai multe ore pentru a observa fluturele care se forta sa iasa prin aceasta gaura mica.

Dupa multe incercari se parea ca fluturele a abandonat si gaura ramasese la fel de mica. Parea ca fluturele a facut tot ce putea si nu mai era in stare de nimic altceva.
Atunci omul a decis sa ajute fluturele: a luat un cutit si a deschis coconul. Fluturele a iesit imediat. Insa corpul fluturelui era slab si anemic; aripile sale erau putin dezvoltate si aproape ca nu se miscau.
Omul a continuat sa observe crezand ca dintr-un moment in altul aripile fluturelui se vor deschide si vor putea suporta greutatea fluturelui pentru ca acesta sa sa poata zbura.
Acest lucru nu s-a intamplat! Fluturele si-a trait restul vietii tarandu-se pe pamant cu corpul sau slab si cu aripile chircite.
Nu a putut zbura NICIODATA!
Ceea ce omul, prin gestul sau de bunatate si prin intentia sa de a ajuta, nu a inteles, este ca trecerea prin gaura stramta a coconului era efortul necesar pentru ca fluturele sa trimita lichidul din corpul sau catre aripile sale pentru a putea zbura. Era chinul prin care viata il punea sa treaca pentru a putea creste si pentru a se dezvolta. Uneori, efortul este exact lucrul de care avem nevoie in viata.”

butterfly_nebula

………………………………………………………

adanimatitude-m.jpg

VA INVITAM pe

Calea secreta a Inimii – AdAnima

Curs esoteric pentru
trezirea sufletului,
cunoastere de Sine si
integrare spirituala in mijlocul vietii.

Acesta este un curs intensiv care are durata a 3 ore saptamanal, timp de minim un an.
Pentru a participa la curs este necesara o plata de 35 lei pe luna, iar prima luna de curs este gratuita.
Cursul contine
-informatii speciale din domeniile alimentatiei naturale,
– yoga inimii,
– hatha yoga
– tao,
– psihologie si parapsihologie,
– eneagrama,
– meditatie Adanima,
– meditatie in actiune
– retrageri spirituale,
– metode de dezvoltare personala si de obtinere a starii de succes,
– descoperirea menirii spirituale proprii si dezvoltarea metodelor pentru implinirea ei,
– isihasm – oratio mentis
– metode de armonizare a relatiei de cuplu si continenta sexuala.

Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine isi propune oferirea posibilitatii de raportare autentica la viata si la Sine, de a putea fi cat mai mult „noi insine”, la cel mai bun potential posibil, cat mai corecti si cat mai autentici.

Calea Inimii- Adanima nu prezinta problemele miscarii New Age si ofera posibilitatea unui real progres spiritual.

Mai multe informatii despre cursul esoteric AdAnima-Calea Inimii

Aici
…………………………………………………..