Ayusya – Metodă yoghină salvatoare în SARS COV 2

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

În tratamentul simptomatic al bolii generate de COVID 19 există o tehnică eficientă, simplă și gratuită care se bazează pe metode yoghine pentru a elimina mucusul dens din plamâni, mucus care inactivează plămânii și reduce capactatea pulmonară până când omul are nevoie de oxigenare cu oxigen pur prin intubare, cu consecintele cunoscute.

Ea poate fi aplicată doar dacă pacientul mai are suficientă putere pentru  a o practica, deci este necesar să fie aplicată preventiv cât mai devreme.

Se pare că drama acestei boli generată de COVID este din cauza a două efecte teribile:

mărirea vitezei de coagulare a sângelui, care produce îngroșarea sângelui și cheaguri în diverse spații ale circulatiei sanguine; pentru aceasta o soluție este folosirea plantelor de leac cu efecte anticoagulante, plante care există și care au eficientă dacă sunt luate cu frecventa si în cantitatea necesară;

reducerea capacități pulmonare prin inactivarea plămânilor datorată mucusului gros ca un clei ce se acumulează și nu poate eliminat în mod obișnuit.

În cele ce urmează ne vom referi la rezolvarea naturală, simplă și gratuită a aceastei ultime probleme, una dintre cele mai mari generate de COVID 19 si care conduce deseori al deces.

Aceasta metodă naturală și simplă are mai multe etape.

A. Folosim în respirație capacitatea maximă pe care o mai au plămânii noștri si pentru aceasta realizăm respirația yoghină completă, respirând calm și complet, ABDOMINAL, TORACIC ȘI CLAVICULAR și vom sesiza mărirea saturatiei de oxigen, măsurată cu un aparat corespunzător și ne vom simți mai bine.

B. Facultativ – realizăm Kapalabhati pranayama, acțiune care va avea ca efect principal oxigenarea și susținerea cu prana a creierului, deoarece el suferă primul din cauza lipsei oxigenării și are nevoie de susținere pentru ca totul să funcționeze în noi.

C. Facultativ – înmuiem secrețiile pulmonare cu ajutorul procedeului natural numit inhalație; realizăm infuzia de mușețel și punem în vasul cu 500 – 1000 ml infuzie câteva picături de ulei esential de eucalipt, cimbru, oregano, tea-tree după care respirăm aburii rezultati așezând un prosop mare pe capul nostru aflat deasupra vasului aburind.

D. Eliminăm mucusul gros ca un clei.

Realizăm o postură asemănătoare cu Uttana Shishosana sprijinindu-ne capul pe zona de trecere dintre frunte și păr, cu antebratele pe sol.

Aceasta este Uttana Shishosana

Aceasta este postura salvatoare în COVID

Tușim sau icnim repetat ori, cel mai bine, realizăm Kapalabhati pranayama în această poziție, integrând eventualele tușituri în „pompările” pe care le realizăm. Mucusul gros ca un clei va fi eliminat gradat și il depunem într-o cană sau intr-un număr de șervețele pe care le vom tine la îndemână. Astfel, principala problemă a acestei boli va putea fi eliminată.

După aceasta respirația pacientului va deveni, ca prin minune – dar de fapt, datorită acțiunilor eficiente – ușoară și calmă.

Vă dorim succes și sănătate!

 

Leo Radutz

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top