"Apa vie" – o apa miraculoasa 100% romaneasca!

Apa inimiaDenumita si “Apa vie” – apa cu cun cotinut scazut in deuteriu este un adevarat leac natural, care astazi se aflla la indemana oricui.

Descoperirea acestei ape se datoreaza unui grup de cercetatori de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice din Ramnicu Valcea. Aceasta apa miraculoasa se produce inca din anul 1986. Pe vremea aceea se producea “apa grea”, adica apa cu un continut ridicat de deuteriu pentru Combinatul de Apa Grea Halanga-Turnu Severin. Cum apa grea are efecte distructive asupra materiei vii, ducand chiar la suprimarea vietii, a aparut ipoteza ca opusul ei, apa saraca in deuteriu, ar putea avea efecte benefice.

Denumita “apa saracita in deuteriu”, descoperirea a adus cercetatorilor romani 5 medalii de aur si 3 de argint la saloanele de inventica de la Bruxelles, Geneva, Londra si Budapesta. In prezent, e folosita la tratarea pacientilor in clinici din Ungaria, Japonia, SUA, Germania si in Romania.
“Apa vie este fabricata numai in laborator, iar noi suntem singurii care o producem legal si avem si avizul Ministerului Sanatatii. La Spitalul Oncologic din Timisoara si la o clinica particulara din Constanta se mai foloseste de asemenea aceasta apa. Practic, incepand cu anul 2000 aceasta apa produsa de noi se utilizeaza in diverse tratamente”, spune directorul general al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice din Ramnicu Valcea, Ioan Stefanescu. Potrivit acestuia, numai in Ungaria, Japonia si SUA se exporta anual peste 100 de tone de apa saracita in deuteriu produsa in Romania.

Ce inseamna apa saracita in deuteriu?

Deuteriul este un izotop natural si stabil al hidrogenului. Concentratia naturala in deuteriu a apei de pe scoarta pamantului este situata intre 144-150 ppm, adica la un milion de parti de hidrogen coexista 144-150 de parti deuteriu. Mai simplu spus, apa de la robinet are 144-150 ppm deuteriu. Cercetatorii de la Ramnicu Valcea iau aceasta apa, o trec prin anumite filtre si o aduc la o concentratie de 25 ppm deuteriu, rezultand “apa usoara” sau apa saracita in deuteriu.

Unul dintre medicii romani care foloseste aceasta apa miraculoasa in diferite tratamente pe care le recomanda propriilor pacienti este Ioan Nedelcu, medic dermatolog din cadrul Spitalului Militar Central.

“Eu folosesc aceasta apa saracita in deuteriu de peste 5 ani de zile. Am vazut cu ochii mei efectele tratamentelor cu aceasta apa si o recomand pacientilor mei. Pur si simplu, se face o cura cu aceasta apa, se bea la fel ca o apa de masa obisnuita. Vindeca o serie intreaga de boli de piele; psoriaziz, eruptii cutanate si altele. Ajuta chiar in ameliorarea efectelor radierilor in cazul cancerelor„, a declarat Ioan Nedelcu.

Un caz uluitor este si cel al unui profesor universitar japonez, care se si imbaiaza in “apa vie” cumparata din Romania. Avea un cancer esofagian iar doctorii ii mai dadeau cateva luni de viata. Profesor universitar fiind auzise de aceasta apa. A luat avionul din Tokyo, s-a dus la Ramnicu – Valcea, de unde a cumparat 20 de tone din aceasta apa extraordinara. Apa a ajuns in Japonia pe vapor. Au trecut de atunci opt ani, iar profesorul se simte ca si cum n-ar fi fost bolnav niciodata. „A ajuns cel mai infocat fan al apei. Zice ca se imbaiaza in ea fiindcă e buna pentru epiderma, ba chiar isi face si sake din ea„, rade profesorul Ioan Stefanescu, directorul institutului, care consuma si el de peste 15 ani aceasta apa, de dimineata, la cafea.

sursa: http://www.apasaracitaindeuteriu.ro

Scroll to Top