O descoperire fundamentala si aparent miraculoasa in genetica

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

Există două căi de a-ți trăi viața; una e ca și cum nimic nu ar fi miraculos, cealaltă e ca și cum totul ar fi un miracol.

ALBERT EINSTEIN

Grazyna Fosar și Franz Bludorf arată că ADN-ul poate fi influențat și reprogramat prin cuvinte și anumite frecvențe.

Aceste descoperiri deschid calea unui nou tip de medicină în care ADN-ul poate fi reprogramat folosind cuvintele și anumite frecvențe, deci fără a-l secționa și înlocui anumite gene.

Chirurgia genetică are un concurent redutabil!

Doar 10 % din ADN-ul uman este folosit pentru a fabrica proteine. Doar această mică parte face obiectul cercetărilor occidentale deja cunoscute și popularizate. Restul de 90 % este considerat „material de balast”, adică fără importanță. Cu toate acestea, cercetătorii ruși, convinși că natura nu este deloc risipitoare, s-au alăturat unor lingviști și geneticieni hotărâți să descopere adevăratul rol al celei mai mari părți din adenomul uman. Rezultatele și concluziile acestor cercetări sunt revoluționare!

Cuvintele care vindecă

Conform acestora, ADN-ul uman nu este doar responsabil pentru construirea corpului nostru, dar servește și ca depozit de informații și cale de comunicare. Adică un fel de Internet. Lingviștii ruși au descoperit că întregul cod genetic, îndeosebi partea de 90 % declarată inutilă de occidentali, respectă aceleași reguli folosite în toate limbile umane. Astfel, ei au comparat regulile sintactice (modul în care cuvintele formează fraze și propoziții), semantice (studiul înțelesurilor într-un anumit limbaj) și cele gramaticale de bază. Astfel, au descoperit că moleculele alcaline din ADN respectă regulile gramaticale obișnuite folosite în toate limbajele umane. Cu alte cuvinte, limbajele umane nu au apărut „la întâmplare”, ci sunt rezultatul ADN-ului.

Biofizicianul și biologul rus Piotr Gariaev și colegii săi au explorat și comportamentul vibrațional al ADN-ului, adică efectul anumitor frecvențe asupra acestuia. Concluzia este stupefiantă: cromozomii vii funcționează exact ca și computere holografice/solitonice folosind radiație laser generată endogen chiar în interiorul ADN-ului! Cu alte cuvinte, ei au reușit să moduleze anumite modele vibratorii pe o rază laser cu care au influențat ADN-ul și informația genetică. Şi din moment ce structura ADN-ului este aceeași cu cea a limbajului uman, se pot folosi cuvinte și propoziții în mod direct pentru a influența ADN-ul, nefiind nevoie de nici o decodificare. Acest lucru s-a demonstrat experimental!

ADN-ul viu (din țesuturi, nu „în vitro”) reacționează prompt la raze laser modulate prin cuvinte și propoziții, dar chiar și la unde radio, dacă se folosesc frecvențele corespunzătoare. În acest fel se explică științific de ce afirmațiile, antrenamentul autogen, hipnoza și gândirea pozitivă pot avea efecte atât de puternice asupra omului. Este deci normal și natural ca ADN-ul să reacționeze la limbaj. În timp ce cercetătorii occidentali extrag „chirurgical” anumite gene din lanțul ADN și le introduc în altă parte pentru a face experimentări, rușii au lucrat entuziaști la dispozitive care le permit să influențeze metabolismul celular prin frecvențe radio și luminoase corespunzătoare și astfel să repare anumite defecte genetice.
Grupul de cercetători al lui Gariaev a reușit să demonstreze că, folosind această metodă, pot fi reparați cromozomii afectați de razele X. Mai mult, ei au „capturat” modele informaționale dintr-un ADN și le-au transmis altuia, în acest fel reprogramând celulele pentru un alt genom. Astfel, au transformat embrioni de broască în embrioni de salamandră, doar prin transmiterea modelului informațional corespunzător! În acest fel, întreaga informație a fost transmisă fără nici un efect secundar de tipul celor întâlnite în practicile occidentale. Aceasta reprezintă una dintre cele mai mari revoluții în știința medicală, care va duce cu siguranță la transformări uluitoare! Rezultatele spectaculoase au fost obținute doar prin folosirea vibrațiilor și a limbajului în locul tehnicilor oarecum „barbare” de chirurgie moleculară. Aceste experimente arata imensul potențial al geneticii vibraționale, care are evident o mai mare influență în formarea organismelor față de procesele biochimice ale secvențelor alcaline din ADN (partea de doar 10 % din total).

Învățătorii spirituali și esoterici cunoșteau de mii de ani faptul că acest corp uman este programabil prin limbaj, cuvinte și prin gând. Acum s-a demonstrat și explicat științific acest lucru. Desigur, frecvența folosită trebuie să fie cea corespunzătoare. Şi de aceea nu oricine are succes totdeauna sau nu obține rezultate de aceeași anvergură. Omul trebuie să „lucreze” asupra proceselor interioare și să obțină o anumită maturitate spirituală pentru a putea stabili o comunicare directă și conștientă cu ADN-ul. Cercetătorii ruși lucrează la un dispozitiv care va asigura succesul cu condiția folosirii frecvenței corecte.

Fiecare face propria revoluție interioară.

Însă un om cu o conștiință spirituală înaltă nu are nevoie de nici un fel de dispozitiv! El nu depinde de vreun aparat pentru a-și reprograma ADN-ul. Fiecare dintre noi putem să realizăm acestea, iar știința confirmă! Cercetătorii ruși au descoperit că ADN-ul uman creează tipare morfologice în vid, și produce așa-numitele „găuri de vierme” magnetice. Acestea sunt echivalentele microscopice ale celebrelor „poduri” Einstein-Rosen care se găsesc în apropierea găurilor negre cosmice și care fac legătura între două pucte foarte îndepărtate, un fel de scurtătură. Acestea sunt ca niște tunele având capetele în diverse zone din cosmos prin care informația poate fi transmisă în afara legilor spațiului și timpului.
ADN-ul atrage astfel de informații din macrocosmos și le transmite conștiinței noastre. Este ca un rezonator multiplu, ca un aparat de radio capabil să recepționeze mai multe posturi diferite, în funcție de frecvența pe care acestea emit. Acest proces de hipercomunicare este extrem de eficient într-o stare de relaxare profundă. Stresul, grijile sau un mental hiperactiv obstrucționează acest proces Şi informațiile primite sunt distorsionate și inutile.

Natura folosește acest fel de hipercomunicație de milioane de ani. Omul modern cunoaște doar o mică parte sub numele de intuiție. Un exemplu din natură: în cadrul unui mușuroi de furnici, dacă regina este separată spațial de colonie, furnicile continuă să construiască mușuroiul conform planului inițial. Dacă însă regina este omorâtă, întreaga activitate din colonie se oprește. Nici o furnică nu știe ce să mai facă. Se pare că regina transmite furnicilor ce și cum să facă, prin intermediul conștiinței de grup, iar furnicile o ascultă orbește, ca și cum nu ar avea conștiință proprie. Omul experimentează acest fel de hipercomunicare atunci când are o intuiție sau o inspirație. Timp de mai multe zeci de luni, un bărbat de 42 de ani visa noaptea că este conectat la un sistem de informații de tip CD-ROM. În acest mod, cunoștințe verificabile, din domenii foarte diverse, i-au fost transmise, iar el le verifica dimineața. O adevărată cascadă de informații – ca o enciclopedie! Marea majoritate a lor erau din afara sferei sale personale de cunoaștere și atingeau detalii tehnice despre care el nu știa nimic.

Efectul de ADN fantomă

Acest fel de hipercomunicare generează efecte spectaculoase, atât în ADN, cât și în ființa umană. Cercetătorii ruși au iradiat o mostră de ADN cu lumină laser, iar pe ecranul aparatului a apărut modelul de undă care era de așteptat. Atunci când ei au scos mostra de ADN, forma de undă nu a dispărut, ci a continuat să existe! Mai multe experimente de acest fel au arătat că formă de undă este totuși generată de mostra îndepărtată, al cărei câmp energetic rămâne. Acest efect a fost numit efectul „ADN fantomă”.

„Găuri de vierme” microscopice

Se afirmă că energia din afara spațiului și timpului obișnuit continuă să „curgă” prin „găurile de vierme” activate, chiar și după ce ADN-ul este îndepărtat din experiment. Efectul secundar observat este acela că și în jurul ființelor umane capabile de hipercomunicare s-au detectat astfel de câmpuri electromagnetice inexplicabile. Dispozitive electronice ca CD playere sau similare pot să înceteze să funcționeze timp de câteva ore. Pe măsură ce câmpul electromagnetic începe să dispară, aceste dispozitive revin la o funcționare normală. Mulți vindecători și terapeuți cunosc aceste efecte de mult timp. Cu cât atmosfera este mai încărcată, iar energia este mai mare, cu atât șansele ca aparatul de înregistrat să se oprească devin mai mari. Iar butonarea aparatului nu-l va repune în funcțiune decât după câteva ore, timp în care energia a dispărut.
În cartea lor „Vernetzte Intelligenz” (Inteligența conectată), Grazyna Gosar și Franz Bludorf explică aceste fenomene foarte clar și precis. Ei citează surse care afirmă că în trecut, umanitatea era conectată foarte strâns, la fel ca și celelalte forme de viață, la conștiința de grup și acționa ca un grup. Însă, pentru a experimenta și modul individual de conștiință, oamenii au trebuit să uite de hipercomunicare, aproape în totalitate.

Conștiința de grup superioară

În acest moment, la nivel de umanitate, conștiința individuală este relativ stabilă, și se poate creea o nouă formă de conștiință de grup, cu adevărat superioară, în care putem să avem acces la întreaga informație prin intermediul rezonatorului biologic prezent în fiecare celulă din corpul nostru – ADN-ul – fără să fim forțați sau manipulați de la distanță în ceea ce privește informația în sine.

Ca și în Internet, ADN-ul nostru poate să transmită propriile informații în această vastă rețea care este VIAŢA, poate să primească informații din această rețea și poate chiar să stabilească contacte directe cu alți participanți din rețea. Vindecările miraculoase de la distanță, telepatia, clarviziunea, pot fi astfel explicate cu ușurință și în mod natural. De exemplu, unele animale de casă cunosc dinainte când se vor întoarce acasă stăpânii lor.
Acest lucru poate fi interpretat prin prisma hipercomunicarii și a conștiinței de grup. Orice conștiință colectivă nu poate fi folosită la nesfârșit fără o conștiință individuală. Altfel, ne-am întoarce la o stare primitivă în care instinctul de turmă ar putea fi extrem de ușor de manipulat. Hipercomunicarea în acest moment înseamnă ceva cu totul diferit: cercetătorii spun că dacă oamenii (care dispun de o conștiință individuală) își vor regăsi accesul la conștiința de grup, vor avea atunci puteri de creație supraumane cu care vor putea să modeleze întreaga viață de pe planetă.

Cert este că umanitatea se îndreaptă evident spre o astfel de conștiință de grup superioară. Se estimează că 50 % din copiii care se nasc acum vor avea mari probleme la școală. Ei sunt cunoscuți sub numele de „copii indigo” datorită aurei lor de această culoare, care indică o înaltă conștiință și o puritate exemplară. În același timp, se nasc din ce în ce mai mulți copii cu puteri de clarviziune (conform cărții „Copiii indigo din China” de Paul Dong). Acești copii ne învață pe noi, adulții, ce înseamnă conștiința de grup superioară, prin exemplul personal.

De exemplu, clima nu poate fi influențată de un singur om, de regulă. Însă poate fi influențată de o conștiință de grup – nimic nou pentru unele triburi care aduc ploaia prin dansurile lor. Vremea este puternic influențată de frecvențele proprii de rezonanță ale Pământului, așa-numitele frecvențe Schumann. Dar acestea sunt exact aceleași frecvențe care sunt produse în creierul nostru, iar atunci când mai mulți oameni acționează în sincronicitate, la unison, se formează un efect similar luminii laser – acela de manifestare „în aceeași fază”. Astfel se explică în termeni științifici cum se poate influența vremea!

Cercetătorii conștiinței de grup au formulat teoria „Civilizației de tip I”. O umanitate care a trecut la stadiul conștiinței de grup superioare nu ar avea nici probleme de mediu, și nici lipsă de energie, pentru că ar avea un control natural și firesc asupra tuturor energiilor și proceselor de pe întreaga planetă. Aceasta include și un control asupra eventualelor catastrofe! Iar o „Civilizație de tipul II” ar putea avea control asupra energiilor din întreaga ei galaxie.

Conștiința de grup superioară creează ordine

Şi acum, o adevărată „bombă”: atunci când un număr foarte mare de oameni se concentrează asupra unui același scop (de exemplu un meci de fotbal, sărbătoarea Crăciunului sau alte evenimente similare ca anvergură), s-a demonstrat experimental că generatoarele de numere aleatoare încep să ofere numere ordonate, în loc de numere aleatoare. Cu alte cuvinte, o conștiință de grup superioară (ordonată) creează ordine în întreg mediul! Experimente din mediul universitar au demonstrat că lumea fizică și lumea mentală sunt conectate și interdependente!

Pentru mai multe detalii asupra rezultatelor proiectului, vizitați:
http://leyline.org/fristwall2.html

ADN-ul este acum privit și ca un superconductor organic care funcționează la temperatura normală a corpului, spre deosebire de superconductoarele artificiale care necesită temperaturi foarte joase, între -200 Şi -400 grade Celsius. Toate superconductoarele sunt capabile să stocheze lumină, și deci, informație. Şi în acest mod se poate explica cum de ADN-ul poate stoca și transmite informație atât de bine. În ceea ce privește așa-numitele „găuri de vierme” (wormhole), acestea sunt, în mod normal, foarte instabile și dispar în numai o fracțiune de secundă. În anumite condiții, astfel de „găuri de vierme” se pot organiza de la sine formând zone de vid în care, de exemplu, gravitatea se poate transforma în electricitate. Astfel de zone de vid sunt ca niște mingi radiante de gaz ionizat care dispun de o energie imensă.

Puterea conștiinței
Există anumite zone din Rusia unde astfel de mingi radiante apar foarte des. Rușii au început programe masive de cercetare care au condus la câteva concluzii uimitoare. Foarte mulți oameni cunosc aceste zone de vid sub forma unor mingi strălucitoare care apar pe cer. Privesc atent la ele și se întreabă ce ar putea fi. Odată am gândit : „Salut! Dacă sunteți OZN-uri, zburați în triunghi”. Şi, dintr-o dată, sferele au format un triunghi. Cu altă ocazie, le-am spus ca să accelereze de la zero la viteză infinită, și așa au făcut. Evident, am crezut că sunt OZN-uri prietenoase, din moment ce au făcut ce le-am rugat eu, ca să-mi facă pe plac.

Acum, rușii au găsit în acele zone unde apar sferele luminoase, că aceste mingi pot fi ghidate prin gând, pentru că s-au detectat frecvențe foarte joase în jurul acestor sfere, frecvențe similare cu cele produse de creierul nostru. Din cauza acestei similitudini, sferele reacționează la gândurile noastre!

Trebuie să vă avertizez că nu este o idee prea bună să sari pe una dintre aceste mingi care este așezată pe sol, pentru că energia pe care o deține este așa de mare încât ar putea să ne provoace mutații genetice. Sau ar putea să nu, pentru că, spre exemplu, se știe că mulți învățători spirituali produc astfel de sfere vizibile de energie atunci când se află în stări adânci de meditație, declanșând astfel stări plăcute și înălțătoare spiritual. Este deja celebru cazului unui învățător spiritual care medita pe scaunul lui, iar când cineva a vrut să-l fotografieze, în poză nu se vedea decât un nor alb-stralucitor, ca o ceață. Pur și simplu, acest fel de fenomene trebuie să fie în legătură cu gravitația și anti-gravitația, cu acele „găuri de vierme” care sunt stabilizate prin gând, și cu hipercomunicația, adică o legătură cu energii din afara structurii noastre spațio-temporale obișnuite. Generațiile anterioare, care au avut astfel de experiențe de contact prin hipercomunicare și sfere luminoase, le numeau experiențe cu îngeri.

Deși multe din aceste interacțiuni se crede că au fost doar transferuri de energie spirituală dinspre acele sfere înspre om, asta nu înseamnă că nu există îngeri! Ştiința oficială cunoaște deja zone de pe această planetă cu anomalie gravitațională (care contribuie la formarea unor astfel de sfere luminoase de vid). Până acum devierea gravitațională era de sub 1 % din valoarea totală a câmpului. Recent, s-au descoperit alte zone care au o anomalie gravitațională de 3 – 4%. Unul din aceste locuri este Rocca di Papa, la sud de Roma (pentru localizarea exactă, consultați cartea „Vernetzte Intelligenz”).
Acolo, diverse obiecte de felurite forme, de la sfere până la autobuze (da, nu e greșeală tipografică), se înalță spre cer.
Referința: „Vernetzte Intelligenz” de Grazyna Fosar Si Franz Bludorf, ISBN 3930243237, http://www.fosar-bludorf.com/index.htm
Sursa: Active Information Media – Daniela Dumitriu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top