Abheda Yoga Academy > ABHEDA TV - Filme si muzica  > "Cartea tibetana a mortilor: un mod de viata" – film documentar

"Cartea tibetana a mortilor: un mod de viata" – film documentar

 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0727.531.412
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • Un nou curs - ABHEDA Yoga pentru copii. DETALII ȘI ÎNSCRIERE
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  bardo-thodol-Filmul documentar “Cartea tibetana a mortilor: un mod de viata” a fost realizat de Barrie McLean, avand ca informatie cartea cu acelasi titlu, Bardo Thödol, sau Cartea tibetana a mortilor. Acesta este un text ezoteric, straniu, profund, tulburator, insa pe care am fi tentati sa-l catalogam, conform culturii noastre occidentale, ca fiind lipsit de credibilitate si de-o indrazneala fara margini.

  Cu toate acestea, in masura in care a patruns pana acum la noi, prin traduceri in limbile de larga circulatie, dar mai ales in Occident, Cartea tibetana a mortilor se bucura de o mare audienta, si aceasta nu numai datorita valentelor poetice deosebite ale scriiturii.

  Facand parte din scrierile sacre orientale, Cartea tibetana a mortilor este textul cel mai direct implicat asupra fenomenului mortii, ca aplicatie fidela a doctrinei buddhismului tantric tibetan.

  Textul documentarului este narat de Leonard Cohen ceea ce confera informatiei o energie in plus. FIlmul contine intercalat si un interviu cu Dalai Lama al XIV-lea, Tenzin Gyatso – care ofera clarificari importante despre aceasta trecere in lumea de dincolo.

  Vizionare placuta!

  Sursa: http://adinaamironesei.blogspot.ro

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail