Lumi Interioare, Lumi Exterioare - film documentar (2012)

Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
17.02.2015
text de 
2 minute
Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
17.02.2015
 - text de 
2 minute

Va invitam sa urmăriți filmul documentar „Inner Worlds, Outer Worldssau în traducere „Lumi Interioare, Lumi Exteriore”un film de excepție lansat în 2012. Filmul a fost realizat de către profesorul de yoga și meditație,  de origine canadiană Daniel Schmidt.

Daniel Schmidt și soția sa, Eva Dametto conduc centrul de yoga „Breathe True Yoga Center” din Ontario, Canada. Înainte de realizarea acestui film, Schmidt a studiat mai multe forme de meditație pe care le-a introdus în acest documentar. În film se fac referiri la tradițiile budiste, tibetane, taoiste și yoga.

La începutul lui februarie 2013, imediat după lansarea sa, filmul a fost nominalizat pentru a primi Premiul de Excelență la Canada International Film Festival.  De asemenea, pelicula a câștigat numeroase premii internaționale precum: premiul Peace Award of Excellence la International Festival for Peace, Inspiration and Equality din Indonesia, premiul Merit Award of Awareness la Awareness Festival din California, premiul Award of Excellence la International Film Festival for Spirituality, Religion and Vision din Indonesia, și a primit premiului pentru cel mai bun documentar la DIY Film Festival, California. La Moving Images Film Festival din Toronto a câștigat premiul Future World showcase.

„Inner Worlds Outer Worlds a mai fost nominalizat pentru premiul Cosmic Angel Award la Cosmic Cine Film Festival 2014 în Germania. Documentarul a fost câștigătorul festivalului Eternal Flame Award Surge Film Festival, Texas.  Inner Worlds a fost de asemenea selecționat în 19 festivaluri de film din întraga lume.

Cu un palmares atât de impresionant drept carte de vizită, filmul se recomandă de la sine.

Filmul se poate viziona pe site, în 4 parți, având subtitrarea în limba româna 9dar trebuie setată de la setăriel yputube..

Are mai multe părți care rulează una după alta.

Îți place ceea ce facem?

Ai vrea să susții Abheda ori Revolutia Omului Bun ?
*Abheda este un ONG care își desfășoară activitatea cu ajutorul donațiilor.
Donează foaarte ușor aici
" Găsește o idee
  care ar putea face
  lumea mai bună
  și pune-o în practică ! "
© Copyright Abheda Yoga 2023. Toate drepturile rezervate.
magnifiercross