Timpul până la eliberare

Scris de 
Acharya Leonard
 - text de 
< 1 minut
ABHEDA este o revoluție etică, morală și de suflet care poate schimba cu adevărat lumea... dacă începem întâi cu noi.” - Acharya Leonard
monksDoi yoghini meditau la umbra unui copac ce avea o coroană foarte bogată. După o vreme, unul dintre ei, cam obosit, îi spuse celuilalt:
–   Mă întreb cam cât mai avem până la Eliberare…
Deodată, spre uimirea lor, Dumnezeu s-a manifestat pentru ei printr-o formă luminoasă şi le-a spus:
–   Pentru că aţi dat dovadă de aspiraţie şi consecvenţă în meditaţiile voastre, am să vă spun chiar acum cât timp v-a mai rămas până la Eliberare. Tu, cel care ai întrebat, să ştii că mai ai încă trei vieţi.
–   Ah, Doamne, încă trei vieţi de tapas-uri şi de efort… Oh, speram că viaţa asta să fie ultima…
   Apoi Vocea Divină continuă şi-i spuse celui de-al doilea:
–   Vezi tu câte frunze sunt în copacul acesta? Ei, cam tot atâtea vieţi o să mai ai tu până la Eliberare.
Deloc deranjat de răspunsul primit, cel de-al doilea yoghin spuse:
–   Oh, îţi mulţumesc, Doamne, că îmi oferi Graţia de a exista şi de a Te adora pe Tine şi întreaga Ta Creaţie încă atâtea vieţi!
–   Dragii mei, le spuse atunci Vocea Divină, să ştiţi că în realitate acesta a fost un test spiritual pentru voi. Tu – i-a spus primului – chiar mai ai încă trei vieţi, însă tu – i-a spus celui de-al doilea – te vei elibera chiar acum, pentru că tu deja ai înţeles fericirea eternă a vieţii.

 

 

sursa: https://armoniacosmica.wordpress.com
Abheda Yoga este o cale deosebită, rară, care poate cu adevărat să ne transforme. Putem dezvolta chiar și ceea ce nu am primit prin naștere și genetică sau nu am reușit să realizăm prin educație și alte influențe formatoare.
Acharya Leonard
Copyright Abheda Yoga 2021 © Toate drepturile rezervate.
magnifiercross