Am căutat…

664481_514335638576930_1236193684_oEu simt că eram, sunt si voi FI in continuare o fiinta cosmica ce-si cauta tovarasi de călătorie pe acest pamant, prieteni de suflet cu aceleasi aspiratii spirituale, oameni ce au ales sa traiasca cu frumusete si sinceritate.
Când am venit la Abheda Yoga acum 4 ani sala era plina de oameni asemenea mie , care nazuiau dincolo de prezent si trecut. In fata lor , o minune de om – Leo Radutz Radutz, le vorbea bland si puternic despre calea pe care urmau sa paseasca.
Vorbea despre o Cale ce poate fi urmata de orice fiinta umana – o cale a cunoasterii naturii realitatii, o cale a Adevărului.
Si astfel am pasit impreuna pe calea perceptiei reale. Invațam sa recunoastem realitatea superficiala, aparenta si apoi patrundem dincolo de aparente ca sa putem percepe adevaruri mai subtile, apoi adevarul ultim si in final sa experimentăm adevarul eliberării.
Invatatura Abheda Yoga mi-a relevat că singura cale de a experimenta adevarul direct este aceea de a privi inauntrul nostru, de a ne examina pe noi insine, cu propriile noastre actiuni si astfel de a risipi intunericul interior.

Am aflat că acesta este un proces care necesita o stradanie continua si beneficiile sunt imediate, concrete, experimentate aici si acum.
Nu neapărat foarte nou din punct de vedere teoretic.
Noutatea a constat insa in faptul ca practica ce a urmat a a fost sustinuta in cadrul intalnirilor cu intreg grupul.
Am invatat impreuna asane, pranayama, relaxare, meditatie. Ne-am sprijinit unii pe altii si indrumati de Acharya, am gasit raspunsuri la intrebarile puse de inimile noastre.
Poti citi multe carti despre yoga dar fara o explicație competentă și o practica sustinuta nu te poti bucura de beneficiile pe care le afli din cărti.
Si totul devine mult mai usor atunci cand te bucuri si de o ghidare buna din partea lui Acharya!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top