Puterea unei fapte bune!

Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
01.10.2014
text de 
< 1 minut
Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
01.10.2014
 - text de 
< 1 minut

handDe cate ori trecem prin viata, pe langa oameni si situatii, intr-un mod total indiferent, fara sa fim catusi de putin atenti la ceea ce ne inconjoara?

Cineva spunea ca multumirea in viata vine din lucrurile mici, aparent fara importanta. Nu trebuie sa fim bogati, faimosi sau sa avem succes pentru a ne simti impliniti in interior. Tot ceea ce avem nevoie este o inima deschisa, iubitoare si plina de compasiune, iar restul va urma.

Cum ar fi daca am trai intr-o lume in care oamenii ar fi mai sensibili la nevoile sau la suferintele celor din jurul lor? Daca toti am face in fiecare o zi o fapta buna, oricat de mica ar fi ea, cu siguranta lumea in care traim nu ar mai fi aceeasi. Un singur gest de compasiune ne poate rasplati cu emotii nebanuite si trairi minunate din parte celor pe care ii ajutam.

Va invitam sa urmariti in filmuletul de doar 3  minute de mai jos, o astfel de marturie: aceea de a darui si a ajuta fara a astepta nimic in schimb. Doar prin simplul gest de a face o fapta buna, lumea se va schimba devenind la randul ei mai buna!

 

sursa:  thaigoodstories.com

Îți place ceea ce facem?

Ai vrea să susții Abheda ori Revolutia Omului Bun ?
*Abheda este un ONG care își desfășoară activitatea cu ajutorul donațiilor.
Donează foaarte ușor aici
" Găsește o idee
  care ar putea face
  lumea mai bună
  și pune-o în practică ! "
© Copyright Abheda Yoga 2023. Toate drepturile rezervate.
magnifiercross