• Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0788.377.773
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................Gataa ... citim ARTICOLUL....................

  ajutorExista o modalitate interesanta de a ajuta Comunitatea Naturala a Yoghinilor fara sa cheltuiti nimic.

  Daca reprezentati o ORGANIZATIE sau COMPANIE, va invitam sa fiti alaturi de noi, deoarece societatile comerciale care inregistreaza profit, din punct de vedere fiscal pot sa doneze (sponsorizeze) un ajutor gratuit in valoare de 3 la mie din cifra de afaceri care se scade din impozitul pe profit datorat statului .

  Deci 3 la mie din cifra de a faceri (dar nu mai mult de 20 % din profitul de platit la stat) se poate plati catre ONG si se scade legal din valoarea impozitului ce trebuie platit in mod normal, conform legii.

  Extras din codul fiscal Titlul 2, Cap. II, articolul 21, alineatul (4), litera p)

  „Contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

  Este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
  Nu depaseste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.”

  SPONSORIZAREA, desi este o CHELTUIALA NEDEDUCTIBILA, NU I SE APLICA IMPOZIT de 16%. SPONSORIZAREA ESTE TOTAL DEDUCTIBILA DIN IMPOZIT, daca se incadreaza in limitele impuse de codul fiscal (sa nu fie mai mare 3 %0 (mie) din Cifra de Afaceri, si de 20% mai mare din impozit).
  Pentru aceata va rugam sa ne contactati la www.adanima.ro pentru a va propune un contract de sponsorizare.

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...