POLENUL CRUD – ALIMENTUL MIRACOL

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

Este considerat unul dintre cele mai complete si hranitoare alimente.
Polenul crud – alimentul miracol, conține aproape toți nutrienții necesari oamenilor.

Polenul de albine conține:

 • 22 de aminoacizi;
 • 18 vitamine (vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D, E, F, H, K, PP și acidul folic, acidul pontotenic, biotina, rutina) și lecitina;
 • 25 de minerale, printre care: calciu, fosfor, potasiu, magneziu, fier, sodiu, cupru, iod, zinc, sulf, siliciu, clor, molibden.
 • În plus față de vitaminele sănătoase, minerale și proteine, polenul de albine conține enzime care pot ajuta la digestie.

Polenul crud – alimentul miracol

Beneficii ale consumului de polen:

 • Întăritor al sistemului imunitar – are proprietăți de tip antibiotic care ajută la protejarea corpului împotriva agenților infecțioși. Polenul este de asemenea bogat în antioxidanți care protejează celulele de oxidarea radicalilor liberi.
 • Protejează sistemul cardiovascular – Polenul conține mari cantități de rutin, un antioxidant ce ajută la întărirea a vaselor de sange și corectează nivelul colesterolului. Ajuta la prevenirea infarcturilor și atacurilor cerebrale.
 • Sursă fascinantă de energie – Alin Caillas afirmă că polenul produce celui care îl consumă o senzție de euforie, plenitudine și satisfacție. El mărește dinamismul, spiritul de inițiativă optimismul atât de necesar pentru a reuși în viață. Înlătură oboseala ca prin minune.
 • Controlul greutății– polenul poate fi utilizat pentru tratarea dependențelor și inhibarea poftelor, îndeosebi când vine vorba de menținerea greutății, actionând prin suprimarea impulsurilor.
 • Sistemul respirator – Polenul de albine conține o mare cantitate de antioxidanți care ar putea avea un efect anti-inflamator asupra țesuturilor pulmonare, prevenind declanșarea astmului.
 • Vindecă neurasteniile – cura cu polen îmbunătățește puterea de memorare, limpezește mintea, mărește puterea de concentrare și ameliorează unele stări depresive.
 • Ajutor pentru prostată – Barbatii care sufera de hiperplazie benigna de prostata pot gasi alinare in folosirea polenului. Polenul poate ajuta la reducerea inflamatiei pentru a opri impulsurile frecvente de a urina.
 • Probleme de sterilitate – Polenul de albine stimulează și reface funcția ovariană, de aceea poate fi utilizat cu succes de către femeile ce nu reușesc să ramână însărcinate.  Pe lângă faptul că este un amplificator hormonal, mai este si un extraordinar afrodisiac!

Cum ar trebui consumat polenul de albine?

Polenul acționează mai rapid și mai eficient dacă este luat înaintea mesei și în special cu fructe
În astenie, se folosesc 1-2 linguri de polen pe zi, consumate pe stomacul gol, cu 5-10 minute înainte de masă.
Este indicat să se țină cât mai mult timp în gură, pentru a se putea asimila mai bine elementele nutritive.

Păstrare: se recomandă ca polenul crud să fie păstrat pe toată perioada administrării lui la congelator, pentru a nu-și pierde proprietățile curative.

 

 Leo Radutz, fondatorul sistemului Abheda, inițiatorul Revoluției OMului Bun

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top