Celebrități care practică yoga – Sting și Trudie Styler

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

sting yogaSting si sotia sa Trudie Styler, sunt casatoriti de 20 de ani. Cu toate acestea sunt in plina forma la fel si mariajul lor reusit;  ei sustin ca acesta se datoreaza in mare masura faptului ca practica yoga si au o viata sexuala activa.

Sting in varsta de 59 de ani si Trudie de 57 de ani au inceput sa practice yoga in urma cu 22 de ani.

Trudie practica yoga zilnic:Practic yoga in sedinte care dureaza intre 45 de  minute si o ora si jumatate, in fiecare zi.indiferent unde m-as afla! Yoga este cea mai holistica metoda de a-ti tonifia corpul si spiritul. Imi linistete gandurile haotice ale mintii, si calmeaza si relaxeaza corpul, acesta este modul  in care eu reusesc sa ma de-stressez.” spune ea.

Sting este la fel de mandru de rezultatele sale obtinute in urma practicii yoghine, considerand-o pe aceasta un mod minunat de a-ti trai viata:

sting y“Yoga mi-a imbogatit viata, permitandu-mi sa ma fortific din punct de vedere fizic, ceea ce este foarte benefic, mai ales cand inaintezi in varsta. Am turnee numeroase si calatoresc foarte mult, iar aceasta nu este un lucru foarte usor…Acum pot sa-mi controlez corpul mai mult deact atunci cand eram adolescent si practicam atletismul. Niciodata nu am crezut ca pot face ceea ce fac acum dupa peste 20 ani de practica yoga.”  Pe parcursul turneelor prin lume, intreaga sa formatie practica yoga inaintea spectacolelor, iar Sting este convins ca practica yoga a condus la cesterea coeziunii grupului lor, dar si la un succes mai mare la public.

Yoga este un mod extraordinar de a ma echilibra atunci cand sunt in turnee, imi aduce multa pace interioara, si echilibru, in viata mea care uneori poate fi haotica. Ca si muzica, yoga este o calatorie de o viata, astfel incat sa o poti dezvolta, si din care sa ai de invatat in continuu.”

spaces_20031028_sting_120In ciuda faptului ca Sting si Trudie au ajuns la o varsta destul de inaintata, artistul a afirmat ca ei continua sa aiba o viata sexuala extrem de activa.
Cei doi au recunoscut ca adora sa faca amor tantric (amor cu continenta sexuala). Sting impreuna cu sotia lui practica amorul din dragoste pentru celalalt si nu crede in cei care confunda sexul cu o activitate sportiva, deoarece doar dragostea este singura care transforma si poate rezista timpului.

sursa: internet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top