Este Shaktipat un fenomen obiectiv? – tabăra Abheda de vară, august 2019

Mărturii ce au legătură, în special, cu transmisiile Shaktipat ce au fost realizate de maestrul nostru în tabără

♥ „Pentru mine Shaktipat a fost o impulsionare evidenta a energiei profesorului. Am simtit acest lucru; conectarea telepatica si o dragoste imensa pentru noi…o bucurie beatifica. Corpul nu ma mai asculta, imi tremurau picioarele foarte tare, am facut Ananta pe tot parcursul initierii deoarece aveam o stare de lesin.
Am simtit o impulsionare puternica in Anahata si Anja. Totul era numai culoare; verde si mov.
Spatiul si timpul au capatat alta dimensiune, nu as mai fi vrut sa mai ies din aceasta stare.
Shaktipat a fost cadoul minunat oferit de maestru in aceasta tabara pentru care ii multumesc din inima.
Meditatia a fost minunata, am intrat cu usurinta in stare, am plutit pe nori de puf. In meditatie simt ca fiinta mea se intoarce acasa, aceasta este starea naturala si fericita.

Nu am stat foarte mult in tabara, dar cat am stat am trait o bucurie imensa, o stare de bine in care nu ma deranjeaza absolut nimic. Totul este in armonie perfecta. Simt de fiecare data ca fiinta mea are tot ce ii trebuie sa fie fericita. Nu imi lipseste absolut nimic.
Pentru mine tabara nu se compara cu nici o alta vacanta, fie ea in cel mai exotic loc din lume, tabara este speciala, numai pentru inima mea.
Multumesc.”
-Sonia Androne, anul 3

♥ „Simt sa împărtășesc cu voi ceea ce am primit in aceasta tabără in timpul transmisiei Shaktipat. M-am conectat inca din primul moment la maestru in sufletul meu. Au aparut mici kriyauri (mișcări corporale necontrolate, datorate energiei). Cand a venit randul meu si maestrul Leonard m-a atins, am simtit o forta ascensională. Apoi, pe fondul centrarii in inima, am inceput sa țopăi in sus, in față si in spate. Eram mai usoară. O simpla raportare la Ajna sau Anahata imi muta vibratiile catre in sus pe coloana.
M-am abandonat fara teama senzatiilor, percepțiilor noi din corpul meu. Simteam o energie care se zbatea la baza coloanei. Această stare a durat toata perioada de Shaktipat.
Mulțumesc din suflet pentru cadoul primit.”
-Manuela C., anul 7

♥ „Shaktipat a fost simtit de mine foarte puternic. Cu vibrații in tot corpul si energie care simteam ca circula, interiorizare, o stare de elevare.
Iar faptul de a reusi sa ma identific cu observatorul a fost o realizare deosebită. ”
-Iuliana Achiței, anul 1

♥ „Tabăra de vara mi-a plăcut foarte mult. In primul rând meditația cu Shaktipat a reprezentat un fenomen evident pentru mine. Inițial am simțit cum un val de energie care se ridica din zona gambelor pana la muladhara chakra, iar in momentul atingerii mâinilor de către maestrul nostru mi-a permis niște trăiri nemaiîntâlnite pana atunci. Simțeam cum lumina incandescentă îmi brazda corpul longitudinal pana la nivelul creștetului, am simțit lacrimi de bucurie cum curgeau neîncetat pe fata mea, neștiind de ce plâng. Apoi am simțit o pace și liniște interioară cum îmi cuprinde întreaga ființa. A fost un sentiment unic in viața mea, pe care l-am trăit datorită maestrului nostru spiritual… și pentru care sunt profund recunoscătoare.
Tabara a constituit, deși prima pentru mine, un mod de viața in sânul unei comunități spirituale, cu oameni frumoși in care înveți ABC -ul unei vieți corecte și sănătoase. Mi -a plăcut foarte mult și regret ca am plecat după 5 zile de tabăra. Am simțit mult timp efectele ei, iar acum îmi lipsesc meditațiile, Învățăturile maestrului Leonard și aștept cu nerăbdare urmatoatea tabăra. ”
-Elena C., anul 1

♥ „Apreciez efortul si energia pe care Leo le-a investit pe tot parcursul ritualului. Trairile au fost intense si rapide ( ca un joc de artificii interior) cand a ajuns Leo la mine am simtit ca presiune pe care o depunea pe Anahata imi deschidea sufletul.
Stiu ca saltul a fost enorm si imediat la intoarcerea in tabara a aparut oportunitatea de a repara o problema mai veche a mea pe care acum cu toata energia din tabara am putut sa o vad mai clar si sa o rezolv mai bine si fara drame sau complicatii.”
-Monica Crișan, anul 3

♥ „Despre Shaktipat, sau după cele 4 zile petrecute in tabără, pot spune că am simtit mai mult curaj , mai multă fermitate, mai multă încredere în mine si in ceea ce fac si o mai evidentă claritate a tot ce se petrece cu mine.
În timpul meditației Shaktipat, pe lângă mișcările involuntare in zona bazinului si a triunchiului, mi au tremurat foarte tare mâinile iar atunci când Maestrul a venit lângă mine am simtit o pace, o profundă liniște interioară , ceva din care nu ai vrea sa mai ieși, multă căldură, o fierbințeala plăcută.

În zilele petrecute în tabără m am decuplat, m am deconectat de la toate activitățile zilnice pe care le fac in mod obisnuit si am putut sa fiu 100% acolo si sa ma concentrez la programul taberei asa cum am putut eu cel mai bine in acel moment, fiind pentru prima dată în tabără.
A fost ca o retragere spirituală.
Mi au plăcut activitățile de dimineata, pranayama, asane, meditatia conferitele de asemenea sunt un izvor nesecat de informatii valoroase

Prețuiesc tot ce învăț aici la Abheda Yoga indiferent ca a fost in tabără sau la orele de curs, pe Leo, pe care-l vad in permanenta neobosit si dornic sa transmită învățăturile lui discipolilor.
Mi a plăcut foarte mult in tabără si abia o aștept pe urmatoarea.”
-Nicoleta Ursulescu, anul 2

♥ „Am făcut meditația Shaktipat prima oară.. nu știu dacă a fost un fenomen evident.. obiectiv.. cert este că am avut dureri puternice la toate încheieturile și corpul a început la un moment dat să îmi tremure.
Când a venit maestrul Leonard s-a liniștit tremuratul corpului.
Pe parcursul Taberei am simțit o liniște de nedescris care o simt și acum însă nu știu dacă se datorează meditație Shaktipat sau/și altor tehnici practicate în tabără și în prezent.
Ce a fost foarte deosebit, faptul că am stat la un moment dat la meditația ștafetă patru ore și am crezut că a trecut foarte puțin timp… Am mai avut astfel de meditații in care părea că am stat puțin dar e prima dată când patru ore au trecut aproape imediat.”
-Andreea Lăzăroiu, anul 3

♥ „Pentru mine meditatia cu Shaktipat a fost deosebita . La inceputul melodiei am simtit fiori din cap pana la picioare, piele de gaina si senzatia de par zbarlit pe tot corpul. A urmat o perioada linistita , picioarele dadeau semne de oboseala cand am auzit si vazut ( desi eram cu ochii inchisi ) 3 flashuri de lumina puternica, consecutive urmate de furnicaturi prin tot corpul , senzatie de bucurie si liniste cumva …. apoi l -am simtit pe Leo, chiar inainte de a ma atinge iar atunci cand mainile lui mi au atins spatele si mainile mele cumva s a simtit ca o imbratisare, partea stanga a buzei mele a inceput sa se zbata puternic si intregul corp a fost inundat de gratie divina. Senzatia a fost foarte puternica, am trecut de plans in hohote la ras cu lacrimi , o pace in inima si o bucurie plina de liniste… mi-e foarte greu sa descriu in cuvinte… n-am m-ai simtit asa pana acum… nu indrazneam nici sa respir
Am primit in tabara un “ cadou” important pentru care multumesc Divinitatii , lui Leo si voua tuturor celor prezenti.”
-Laura Giosu, anul 2

♥ „Da am simțit și încă ma resimt după atingerea maestrului.
La prima ședință prin atingerea maestrului meu spiritual am simțit o energie care a urcat în cap. La final respirația mea era liniștită.. eram senin.
La meditatia ștafeta orele treceau foarte repede, n-am simțit timpul.
La a doua atingere capul meu a tremurat necontrolat și apoi am simțit o căldură mare în tot corpul cu toate ca eram lângă ușa deschisa
Și acum simt efectul simt o pace interioara.. vreau sa fac meditații mai lungi.”
-Ștefan Ciucă, anul 1

♥ „Cel mai mare regret produs de ultima tabără a fost că s-a sfârșit. A fost a treia tabără pentru mine și cu siguranță nu va fi ultima. De fiecare dată m-am întors acasă plină de energie și de recunoștință pentru tot ce am primit…
Faptul că mă simt alături de ceilalți participanți ca într-o familie, face să aștept de fiecare dată cu nerăbdare să mă întorc acolo.

Este dincolo de orice îndoială că pentru mine meditația Shaktipat a constituit un fenomen în toată puterea cuvântului.
Am avut șansa să particip la ambele sesiuni. Dacă în prima dintre ele am experimentat o senzație de pace infinită, de calm adânc, în a doua totul s-a petrecut la o intensitate pe care nu aș fi bănuit că pot să o ating într-o meditație. Încă de la început am simțit o energie care îmi contura corpul ca un fir subțire care urca de la nivelul glezenelor până sus, pe coapse. Totodată parcă mi se dilata inima. Am început să tremur necontrolat, să plâng si să scot un murmur. Au fost trei sau patru reprize de acest gen, fiecare foarte intensă, începând în același moment al melodiei care s-a repetat de mai multe ori. Totul a culminat cu atingerea profesorului, când am simțit cum energia urcă pe coloana vertebrală, iar tremurul incontrolabil s-a amplificat. După ce profesorul a plecat, am simțit cum mă cuprinde o pace imensă, o liniște infinită… Din păcate, toate aceste senzații s-au sfârșit pentru mine odată cu sfârșitul meditației.
Mi-au plăcut foarte temele abordate în seminarii. ”
-Maria Istrate, anul 2

♥ „As vrea sa vorbesc si despre experienta de la Shaktipat.
A fost o traire foarte intensa. A inceput sa ascensioneze kundalini si sa imi fie foarte cald, inca de cand a zis ca urmeaza sa facă initierea, dar nu incepuse inca.
Apoi, si la seminar si a doua oara cand a facut, a fost la fel. Am simtit de la inceput cum ascensioneaza kundalini, caldura mare, extaz intens si continuu, multa gratie. Ca urmare am plans tot timpul, desi a durat destul de mult.
Am simtit o vibratie puternica in tot corpul, chiar fiecare particula din mine parea ca se misca din ce in ce mai repede.
Dar, mi s-a parut ca recunosc starea si cred ca a mai intervenit in acest fel la curs in anumite momente. Doar ca acum a fost mai intens si de mai lunga durata.
Diferenta pe care am simtit-o in tabara a fost ca meditatiile au fost speciale. Intram imediat in aceea stare de extaz pe care o resimteam foarte intens si deseori lacrimam. Am simtit toata tabara ca primesc foarte multa gratie, incat m-am simtit datoare sa fac mai multa karma yoga(nu doar in tabara, ci in general), sa ajut si eu pe altii asa cum si eu am primit multa sustinere, sa practic si sa studiez mai mult.
Am avut o usoara stare de neliniste si ceva simptone de detoxifiere.
La sfarsitul tabere parea ca am o stare mai rafinata, mai elevata.
Par sa se aseze lucurile astfel incat sa ramana asa. Adica, sa am mai putin de munca si mai mult timp pentru spiritualitate. Ceea ce cred ca este o manifestare a modificarilor care s-au produs in mine.”
-Alina Crișan, anul 3

♥ „In primul rand despre Shaktipat : a fost o onoare pentru mine sa primesc un asemenea cadou. Prima data am simtit o caldura undeva la mijlocul coloanei unde radia o lumina alba si blanda. A doua oara a fost mult mai intens, parca ceva s-a ridicat pe coloana, pe toata coloana. Nu stiu sa explic in cuvinte foarte bine, insa stiu ca am primit ceva potrivit pentru mine. Dupa ce s-a terminat meditatia mi-a fost foarte bine. Nu pot sa spun ca am simtit, ca am vazut, ca mi s-a intamplat nu stiu ce.Nu am asteptat sa se intample ceva neaparat, doar m-am bucurat pentru ce am primit si am fost si sunt recunoscatoare. M-am intors cu o stare de bine. Si pentru asta va multumesc si va sunt recunoscatoare.
Despre tabara: eu mi-am propus ca pe toata perioada sa ma dedic doar activitatilor spirituale.Am vrut sa invat, sa practic, sa simt.Pentru mine totul a fost minunat in ceea ce priveste practica, in mod special meditatia stafeta de care m-am indragostit, m-am bucurat, m-am refugiat in ea. A fost speciala si din nou va multumesc din tot sufletul meu si va iubesc tare, tare.”
-Ligia Năstase, anul 1

♥ „Nu pot sa pun degetul direct si sa zic, uite aia s-a schimbat, insa simt o schimbare majoră referitor la lucrurile spirituale la care eu lucrez cu mine: detasare , smerenie, iubire. Am asteptat tabara asta cu mare drag si nerabdare inca de cand s-a terminat cealalta din vara …acum a fost altfel desi sentimentul de bucurie a fost la fel…
Iarasi, concret, fata de anul trecut pot sa spun ca a fost o diferenta substantiala de calitate in practica mea.
Referitor la Shaktipat a fost o experienta ravasitoare, am simtit efectiv conexiune energetica cu domnul profesor, ii simteam prezenta… efectiv corpul meu intra intr-un tremur puternic involuntar cand era in apropierea mea, iar lacrimile mi se prelingeau pe fața. Sentimentul asta de conectare energetica m-a speriat putin, eu nefiind obisnuita cu manifestari atat de pronuntate ale kundalini.
În acelasi timp am simtit incredere si recunostinta pentru acest gest de iubire si incredere pe care Leo l-a facut pentru noi.

De cand am venit din tabara simt nevoia sa practic zilnic si nu numai nevoia dar o fac cu drag, nu cu starea aia de lene care abia te lasa sa te urnesti.
Per total ma simt altfel si ma vad altfel , in bine, fata de cum eram inaintea taberei. Sper sa nu fie temporar.”
-Alina Costea, anul 2

♥ „Pentru mine, tabăra a fost plăcută. Chiar dacă am venit cu familia, am încercat sa particip la majoritatea activităților.
În urma taberei, am accesat o concentrare mai profundă.
În timpul meditației Shaktipat am simțit cum transpir mai abundent.”
-Marius, anul 2

♥ „ Deși am participat doar puțin timp la tabără, m-am alăturat meditației ștafeta, unde am stat o oră și jumătate în meditație. Într-adevăr, am simțit o energie aparte. De atunci ma pot centra mai bine în inima și intru mult mai ușor în meditație.”
-Cristina, anul 1

♥ „Pentru mine Shaktipat s-a simtit din primul moment in care am stat in pozitia Iluminarii. M-au trecut foarte mult sentimente in perioada aceea… de la teama ca ar putea sa mi se intample ceva rau, pana la extazul pe care l-am simtit la final.
In cele aproximativ 20 de minute am inceput sa tremur necontrolat si la final am simtit un fel de epuizare fizica ca si cum a trecut foarte multa energie prin mine. Dar in scurt timp mi-am revenit si am inteles ca, de fapt, fiecare a simtit in functie de nivelul de constiinta.
In momentul in care mi a fost frica am vrut sa ma opresc si sa plec din camera, dar am stat si am stiut ca nu o sa se intample nimic rau. Atunci am simtit prima oara discrepanta dintre ceea ce imi spunea creierul (sa plec, ca o sa imi fie rau) si ceea ce imi spunea inima (faptul ca am incredere in maestru si in cale ) si atunci am zis stau si accept ce o sa se intample.
Shaktipat a fost o gratie pentru mine, pentru ca dupa aceea am avut meditatii mult mai profunde si pot sa parchez corpul mai bine si in timp mai scurt.
Intr-o zi m-am dus sa meditez in sala unde se tinea stafeta. Cred ca am stat acolo o ora si ceva, dar am simtit ca au trecut 5 minute. Parca mi s-au rezolvat toate probleme cu energia din ziele trecute si am inceput de atunci sa inteleg meditatia altfel.
Pana atunci nu intelegeam de ce sa fac meditatie. Pentru mine era o munca inutila si foarte grea, preferam sa fac asane, nu meditatie.
Cred ca am inteles ca imi era frica sa stau cu mine, sa ma ascult si sa ma inteleg. Am inteles ca meditatia buna nu insemana culori,luminite sau imagini aceste aspecte tin de astral si ca meditezi cu adevarat atunci cand poti sa te observi intr un mod detasat.
Inca un lucru pe care l-am observat este ca mintea joaca feste si iti spune „gata, prea mult, hai sa ne miscam, nu mai pot”.
Acela e un moment atat de important.. sa nu cedezi, pentru ca de abia atunci poti sa intelegi altfel meditatia.
M-am simtit mai „in familie” decat in propria mea familie.
Super frumoase workshopurile.
Vreau doar sa spun multumesc pentru ceea ce am primit si pentru ca ne iubiti atat de mult si aveti grija de noi.”
-Cristiana Tudorache, anul 3

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top