Copiii cu puteri paranormale – un fenomen la scara mondiala!

Trăim un moment important al evoluției noastre ca specie; omenirea se află în pragul unui salt de conștiința. Ce înseamnă acest fapt?  Înseamnă ca evoluam, creștem și ne transformăm, iar acum mai mult decât oricând suntem martorii unor transformari extraordinare care are loc la nivelul conștiinței. Aceaste aspecte se reflectă în mod special prin numărul tot mai mare de copii care se nasc cu puteri speciale, asa-zis ,,paranormale”, dar pe care le avem cu toții în stare latentă. Înca din secolul trecut, la începutul anilor ‘80, a fost remarcat un număr semnificativ de copii, care manifestau abilități deosebite, în special în China, mai tarziu astfel de cazuri au fost semnalate și în alte țari, ca Rusia, Mexic, Statele Unite, fenomenul devenind global.

Pe data de 11 martie 1979 ziarul chinez „Sichuan Daily” a făcut cunoscut cazul unui băiat de 12 ani, care avea certe puteri paranormale. De exemplu, având ochii legați, băiatul pe nume Tang Yu, putea să vadă foarte bine cu urechile. Sau, dacă i se dădea o foaie de hârtie împăturită, pe care fusese scris un text pe care nu îl cunoștea, el o apropia de o ureche și apoi spunea fără greșeală tot acel text (simple litere sau chiar poezii întregi). Dar capacitățile sale nu se opreau la numai atât. El mai putea, printre altele, să știe perfect dintr-o altă cameră ce cărți de joc erau selectate de pe o masă, fără a intra în acea cameră. Reporterul Zhang Naiming și apoi mai mulți cercetători i-au aplicat băiatului o mulțime de teste și au rămas complet uimiți de corectitudinea percepțiilor sale. Ca urmare, cazul lui Tang Yu a fost rapid popularizat prin intermediul ziarelor din toată China. Însă acesta a fost doar începutul.

Datorită articolelor răspândite în întreaga țară, mii de alți copii care aveau puteri paranormale asemănătoare, s-au prezentat la diverse centre pentru a fi și ei testați. Unii dintre ei puteau vedea cu urechile, alții cu limba, cu nasul, cu axilele, cu părul, cu mâinile sau cu picioarele. Multitudinea de cazuri care au fost identificate a căpătat proporțiile unui fenomen de senzație. Puterile paranormale extraordinare ale acestor copii au început să fie mediatizate în întreaga lume.

La finalul anului 1984, câțiva redactori ai cunoscutei reviste americane OMNI au mers în China pentru a verifica autenticitatea fenomenului. După cum au relatat chiar ei, s-au dus acolo convinși că totul nu este decât o farsă a chinezilor. Au fost întâmpinați cu amabilitate și li s-a permis să realizeze mai multe experimente concepute chiar de ei înșiși, pentru a se evita orice eventual truc de genul camere ascunse sau altceva. La aceste experimente au asistat și reporterii unei reviste științifice foarte serioase din Shanghai, Nature Magazine. Într-unul dintre aceste experimente, care s-a făcut cu aproximativ 100 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, reporterii rupeau o pagină oarecare (pe care nici ei nu o știau), dintr-o carte aleasă aleator, mototoleau pagina în pumn și îi întrebau pe respectivii copii ce scrie pe foaie. Ei bine, acei copii erau capabili să redea cuvânt cu cuvânt tot textul de pe ambele fețe  ale paginii. În cadrul altor experimente, copiii erau capabili să vadă  prin zid într-o cameră alăturată sau chiar să redea cu precizie informații din cărțile (pe care nu le cunoșteau) din biblioteca din acea cameră alăturată. Redactorii de la OMNI au fost uluiți, iar în luna ianuarie a anului 1985 au publicat un articol despre evenimentele la care au asistat.

Bineînțeles, fenomenul copiilor paranormali din China a stârnit în anii ’80 un uriaș interes în toată lumea, ceea ce a făcut ca și alți cercetători să meargă la fața locului pentru a se convinge. Doi dintre aceștia, Paul Dong și Thomas E. Raffill au publicat în anul 1997 o carte intitulată China’s Super Psychics. În această carte au relatat și ei evenimentele la care au fost martori în legătură cu copiii paranormali din China, pe care i-au denumit „copiii EHF”, adică „Extra High Functioning”. Autorii descriu că au avut șansa să fie primiți în anul 1992 la o întâlnire a directorilor executivi din industria americană a petrolului, organizată la Institutul Tianjin de Ştiință a Corpului Uman. Demnitarilor americani li s-a acordat privilegiul de a fi martori la anumite fenomene extrasenzoriale la care foarte puțini occidentali avuseseră acces până atunci. Unul dintre cazurile relatate în carte este cel al unei fetițe de șase ani pe nume Yao Zheng, care s-a așezat în fața unor boboci de flori care mai aveau multe zile sau poate chiar săptămâni până să înflorească. După ce s-a rugat timp de un sfert de oră, fetița a spus „Gata, acum” și toți bobocii au înflorit sub ochii privitorilor. Un alt caz relatat este cel al unui copil care a reușit să teleporteze mai multe pastile dintr-o sticluță, fără a o deschide și chiar fără a se apropia de ea la mai puțin de o jumătate de metru. Paul Dong și Thomas Raffill au mai descris că au asistat la experimente științifice controlate în care unii copii au putut face anumite obiecte să plutească în aer, prin puterea minții lor. Alții au putut muta obiecte din și în containere sigilate. Au fost și doi copii care, spre stupefacția asistenței, au putut trece printr-un perete solid. Cartea celor doi autori descrie multe alte experimente care par să fie fapte incredibile de magie. Însă totul a fost riguros documentat științific, după multiple criterii. Să menționăm că au mai fost făcute investigații, care apoi au condus la publicarea unor articole, și de către prestigioasele reviste științifice Science News sau Nature. Studiile efectuate nu au putut explica fenomenul, dar au confirmat că el este absolut real. În orice caz, toate statisticile publicate au indicat că acești copii apăreau în numere din ce  în ce mai mari.

După anul 1984 guvernul chinez a luat cercetarea acestor cazuri foarte în serios. Cercetarea a început să fie sponsorizată de către guvern și să se desfășoare în școli și centre speciale, larg răspândite în întreaga țară. Până în anul 1997 fuseseră recunoscuți și înregistrați peste 100.000 de copii cu asemenea capacități. După anul 1997 guvernul chinez a devenit însă foarte secretos cu privire la acest gen de informații și nu au mai fost raportate nici un fel de date, dar diferite estimări arată că numărul acestor copii a înregistrat o creștere continuă.

              Dar astfel de copii nu au apărut doar în China. Ei au fost semnalați în toată lumea. Au fost înființate școli și institute speciale pentru studierea lor și în Mexic, în Rusia, în SUA, etc.  Rezultatele cercetărilor nu sunt însă oferite publicului și de aceea destul de puțină lume a auzit câte ceva despre asemenea centre. Unul dintre cei care a popularizat neoficial aceste informații este Drunvalo Melchisedek, un cunoscut cercetător și scriitor, care a lucrat printre altele la Institutele de cercetare parapsihologică Berkeley sau Monroe din SUA.  Vă oferim un fragment dintr-o conferință a sa pe această temă: 

Chiar dacă fenomenul în ansamblu este puțin mediatizat, cazuri izolate de astfel de copii au făcut senzație, în mod sporadic, pe la emisiunile de știri din toată lumea. Şi în România mai aflăm uneori pe la televizor că apar copii cu puteri paranormale. În anul 2010, de exemplu, a fost făcut cunoscut cazul unui băiat de 10 ani, dintr-un sat din Maramureș, care doar cu puterea minții putea muta obiecte destul de mari (cum ar fi televizorul), putea sparge orice obiect din sticlă sau putea face să plouă în casă. Ştirile au prezentat însă totul ca pe o ciudățenie.

Unul dintre indiciile clare că ceva se modifică la noile generații de copii este graficul statistic al coeficientului de inteligență (IQ). S-a constatat că la nivel mondial IQ-ul noilor generații se plasează constant tot mai sus. La fiecare 10 ani IQ crește cu aproximativ 4,5 – 5 puncte. Tinerele generații învață mult mai repede decât învățau oamenii în urmă cu 50 de ani și asimilează cu mare ușurință foarte multe informații. Unii cercetători afirmă pe baza studiilor efectuate că se poate spune că generațiile care s-au născut pe Pământ după anul 1965 au efectiv o altă structură a creierului față de generațiile dinaintea lor. Mai în glumă, mai în serios, mulți psihologi consideră că dacă evoluția continuă în acest ritm, peste 50 de ani Pământul va fi locuit de oameni complet diferiți de cei cu care suntem obișnuiți acum.

Pentru a evidenția această modificare ce a început să fie constatată în nivelul general de conștiință al umanității este semnificativ să remarcăm un studiu realizat de către Enciclopedia Britanică. Acest studiu a evidențiat că întregul volum de cunoștințe (măsurat în biți de informație) al omenirii acumulat în ultimii 6000 de ani, s-a dublat în doar 50 de ani! Mai exact, volumul de informații care se știau începând cu civilizația Sumerului (care a existat cam prin anul 4000 î.e.n.) și până la anul 1900, s-a dublat în intervalul 1900 – 1950. Mai mult, în următorii 20 de ani acest volum de cunoștințe s-a triplat, iar aceeași cantitate de date a fost din nou dobândită de omenire în doar cei 10 ani care au urmat, din 1970 până în 1980. În prezent  ritmul egalării celor 6000 ani de progres  menționați mai sus, crește din ce în ce mai repede, fiind acum estimat cam la o singură lună!

Ca un exemplu elocvent, să ne amintim că acum 50 de ani un computer era o mașinărie mare cât o cameră, iar pentru a stoca o cantitate de date ce ar încape astăzi pe un CD de 700 MB erau folosite voluminoase memorii cilindrice magnetice.  Acum deja cd-urile obișnuite sunt tot mai puțin folosite pentru că datele memorate pe sute de cd-uri pot fi înregistrate pe un banal stick. Se poate calcula că în 50 de ani capacitatea de stocare a datelor a crescut de 1 miliard de ori!

Însă această accelerare se produce în mai toate domeniile vieții! Transpunând o largă serie de date într-o expresie grafică, a fost obținută o curbă exponențială ascendentă, în care diagrama logaritmică ce transpare din dinamica mai tuturor domeniilor vieții umane arată că însăși schimbarea se accelerează. Această realitate poate fi asimilată cu un veritabil salt ce provine din acumularea cantitativă și care conduce către o nouă treaptă calitativă a conștiinței umane.

Faptul că noile generații de copii manifestă pe ansamblu calități neobișnuite față de cele precedente a fost constatat la nivel mondial de câteva decenii. Sunt deja binecunoscute studiile despre generațiile de așa-numiții copii indigo, copii de cristal sau copii curcubeu. Există deja publicate destul de multe studii foarte serioase care arată că generațiile noi de copii au în mod evident un nivel intelectual, psihic și chiar spiritual din ce în ce mai ridicat. Un exemplu edificator de astfel de studiu este cel publicat în anul 1999 de către cercetătorii Lee Carol și Jan Tober, în cartea Copiii Indigo. Datele statistice arată că acest tip de copii a început să se nască în număr mare pe toată planeta după anul 1965. Copiii indigo au fost net mai inteligenți și mai creativi decât copiii născuți în generațiile anterioare. S-au remarcat de exemplu prin rapiditatea deosebită cu care au putut asimila concepte din toate domeniile.     

Copiii așa-ziși „de cristal” s-au născut mai ales după anul 1980. Acești copii sunt foarte creativi în domeniile artei, sunt înclinați către introspecție și au o puternică dorință de a ajuta umanitatea. Ei pot simți empatic sentimentele sau percep telepatic gândurile, vindecă prin punerea mâinilor, pot ști dinainte evenimentele viitoare, pot să simtă și să comunice cu cei care au trecut în „lumea de dincolo” sau cu îngerii. Au uneori experiențe în afara corpului (OBE), simt că nu apartin acestui loc și că au venit pe Pământ cu misiunea de a ajuta umanitatea.

Unii dintre acești copii încep să vorbească mult mai târziu decât copiii obișnuiți, însă motivul real este acela că ei pur și simplu nu au nevoie să vorbească pentru că au spontan tendința de a comunica telepatic. Fenomenul a scăpat în prezent atenției mass-media pentru că a ajuns să fie considerat prea „ciudat”. Concepția oficială nu poate accepta deocamdată aceste lucruri la scară largă întrucât este dominată de paradigma psihologică ce susține că umanitatea este un model static, neschimbat. Fenomenul este însă în creștere și tot mai multe rapoarte continuă să iasă la suprafață.

O serie interesantă de studii a fost coordonată de dr. Ilchi Lee, fondatorul Institutului Dahnhak &Brain Respiration din Coreea. El a realizat experimente mai întâi în Coreea și apoi în America, prin care a evidențiat că un procent impresionant dintre copii își pot trezi cu ușurință capacități paranormale dacă sunt antrenați în acest sens. Experimentele sale s-au desfășurat pe loturi de copii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Prin folosirea anumitor tehnici de respirație și concentrare acești copii au reușit să perceapă stimuli externi prin piele. De exemplu, ei au putut să vadă culorile și citească scrisorile cu ochii închiși. În timpul unei demonstrații, o fetiță de 13 ani a surprins publicul prin citirea cu precizie, având ochii legați, a unui text scris de către cercetători. S-a constatat că 25% dintre copii au reușit să identifice culori fără să vadă cu ochii fizici, iar 33% dintre copii au reușit să îndoaie linguri de metal folosind puterea minții. Aceste fenomene au fost cercetate la The Institute of Brain Science din Coreea, la Universitatea Irvine din California sau la Universitatea de medicină Cornell din New York.

Studiile au indicat că atunci când copiii manifestă aceste capacități considerate paranormale, undele lor cerebrale se situează în domeniile alpha și theta. Din păcare informațiile disponible pe acest subiect nu sunt doar foarte dificil de găsit, dar cel mai adesea se poate constata că ele sunt deosebit de controversate, mergând până acolo încât unii „experți” susțin că nimic din toate acestea nu este susținut de „dovezi științifice”.

Indigo_2Din nefericire acești copii au fost adeseori diagnosticați cu tulburări psihice și li s-au administrat medicamente care i-au „normalizat” făcându-i să-și piardă gradat acele capacități. În acest contex merită să ne punem câteva întrebări semnificative. De ce oare s-au răspândit atât de mult în zilele noastre diagnosticele pentru copii de ADD (Atention Deficit Disorder), ADHD (Atention Deficit Hyperactive Disorder), autism și altele? De ce aerul este acum atât de contaminat cu chemtrails-uri? Este oare posibil că fluorizarea apei din sistemele statului are în mod intenționat scopul de a calcifia (bloca) glanda pineală? Să fie oare adevărat că hrana modificată genetic care este în prezent tot mai agresiv impusă prin legi (cum ar fi Codex Alimentarius) are tocmai scopul de a ne priva de anumiți nutrienți esențiali? De ce au apărut aceste legi prin care trebuie vaccinați obligatoriu toți copiii sub 5 ani, uneori chiar imediat după naștere, având în vedere că foarte multe voci protestează împotriva efectelor devastatoare ale vaccinurilor, ce au fost deja (neoficial) demonstrate?

Din ce în ce mai mulți oameni realizează că cel mai plauzibil răspuns la aceste întrebări este acela că anumite structuri guvernamentale ce acționează la nivel mondial percep acești copii indigo ca pe o amenințare. Tot mai mulți oameni înțeleg în prezent că aproape toate pârghiile politice, economice și ale mass-media la nivel mondial sunt controlate de anumite structuri trans-naționale care urmăresc pas cu pas, de multă vreme, anumite planuri secrete de subjugare a populației globului. Este vorba despre planurile de dominare silnică mondială ale așa-zisului Guvern din umbră, care se află în spatele administrației din majoritatea țărilor. Aceste planuri devin la ora actuală tot mai transparente, fiind demascate prin nenumărate informații explozive care circulă mai ales pe internet. Devine acum evident că aceste „elite” guvernamentale nu ar mai putea menține controlul în societate în condițiile acestui influx masiv de copii indigo care vin în fiecare zi pe planeta noastră. Așa că planul lor nebunesc este acela de a încerca să limiteze capacitățile acestor noi oameni prin diagnostice supralicitate, medicație, vaccinuri, chemtrails-uri, apă fluorizată sau organisme modificate genetic. Pentru că dacă acești copii paranormali ajung adulți în număr de zeci sau sute de milioane, atunci nimeni și nimic nu îi mai poate opri să facă pe această planetă tot ceea ce și-ar propune.

În opinia mai multor cercetători, un criteriu esențial care evidențiază aceste transformări cu totul extraordinare care au început să fie observate la noile generații este cel al modificărilor la nivelul codului genetic uman (ADN). Se constată că acești copii s-au născut cu un potențial genetic mult mai avansat decât cel al oamenilor obișnuiți. Anumite studii arată că ADN-ul acestor copii pe care îi numim „paranormali” începe să nu mai prezinte doar două spire, ci trei sau chiar patru.

Informațiile pe această temă sunt însă extrem de restricționate accesului public. Se pare că cercetările foarte avansate de această natură au fost încadrate în așa-numitele U.S.A.P. (Unacknowledged Secret Access Project). Adică, în traducere, Operațiune ultrasecretă complet închisă recunoașterii oficiale. Mai pe scurt, este vorba despre acele Black Projects pe care le desfășoară în secret „Elita” mondială. Miza acestor cercetări ce țin de Black Projects este mult mai mare decât ar putea să pară la prima vedere. Nu este cazul să fim naivi și să credem că cei care conduc guvernele abia așteaptă să ne informeze ce descoperiri minunate a mai făcut știința. Organizațiile secrete care conduc omenirea caută să folosească absolut orice pârghie esențială doar pentru avantajul lor, pentru a-și consolida puterea.

Din această perspectivă nu mai este surprinzător că cei care au curajul să spună mai mult decât oculta mondială le permite, sunt imediat discreditați și se caută eliminarea lor din spațiul public. Un exemplu elocvent în acest cadru îl constituie cazul doctoriței Berrenda Fox, fostă cercetătoare la Wellness Centre din Avalon, California. În anul 2005 Berrenda Fox a acceptat să dea un interviu despre noile și revoluționarele descoperiri pe care le făcuse în domeniul transformărilor genetice care au început să aibă loc la nivelul întregii populații a planetei.

La scurt timp după acordarea acestui interviu dr. Berrenda Fox a fost arestată și chiar închisă pentru o așa-zisă fraudă pe care ar fi făcut-o în cercetările despre care tocmai dăduse acel interviu. Cazul ei a provocat o mare agitație în American Medical Association, care i-a pus numele pe „lista neagră”, iar presa a atacat cazul ei foarte agresiv. Chiar și numai această reacție exagerată pentru o așa-zisă fraudă arată fără îndoială că aici ceva nu este în regulă și că a fost atins un punct important.

Redăm în continuare un fragment din interviul acordat în 2005 de dr. Fox. „ADN-ul Indigo world. fiecăruia dintre noi are un dublu helix (spirală). Cercetătorii constată însă acum că ne cresc alte spirale, în total urmând ca ADN-ul uman să fie format din 12 spirale. Coroborând cu viteza schimbării, se poate aprecia că într-o perioadă de câteva zeci de ani, toți oamenii vor avea noul ADN (cu 12 spirale). Este o concluzie absolut științifică, bazată pe analize și pe probe. Este clar că au loc mutații în corpul uman, dar nu știm către ce ne îndreptăm, ce forme și ce capacități vom avea în viitorul destul de apropiat. Chiar nu avem habar care va fi rezultatul final. Modificările acestea surprinzătoare nu sunt făcute publice din cauza temerii că ar apărea o puternică reacție de teamă din partea oamenilor. Cu sau fără aceste restricții, celula umană se modifică și noi nu avem altă posibilitate decât să observăm fenomenul. Personal am descoperit la trei copii că ADN-ul lor era format din trei elice de ADN. Aceștia sunt copii care prin concentrare, pot pune în mișcare unele obiecte, fără să le atingă fizic. Sau pot umple cu apă un pahar gol, doar privindu-l cu atenție. Au, de asemenea, însușiri telepatice de comunicare. Știu că doar aceste însușiri și ar fi suficiente pentru a-i considera supraoameni. Eu cred, însă, că sunt primele exemplare ale oamenilor din viitorul foarte apropiat, de peste cel mult câteva decenii.”

Impactul publicării pe internet a acestui interviu a fost uriaș. El a fost preluat și comentat îndelung. Însă, așa cum era de așteptat, curiozitatea oamenilor de a afla mai mult nu a putut fi stopată decât spunându-se că totul a fost o minciună. Imaginea publică a dr. Berrenda Fox a fost compromisă și adusă la o jenantă lipsă de credibilitate. Dar adevărul începe să iasă pas cu pas la iveală.

               Un prim caz recunoscut oficial de copil ce avea prezente în celulele sale ADN cu trei spirale a fost mediatizat în anul 2011. Este vorba despre Alfie Clamp, din Marea Britanie. Un articol ce anunța această descoperire în presa britanică poate fi consultat aici: http://www.dailymail.co.uk/health/article-1375697/Alfie-Clamp-2-1st-person-born-extra-strand-DNA.html

Cu toate că și semnificațiile acestui caz au fost foarte controversate, insistându-se mai mult pe ideea unei anomalii genetice, este de remarcat totuși faptul că informația ADN-ului cu trei spirale a ajuns în spațiul public.

               Recent, în cursul anului 2013, a fost făcută o altă descoperire extraordinară care confirmă afirmațiile dr. Berrenda Fox. Această descoperire a fost de asemenea recunoscută oficial prin canalele de informare media. Ea a fost realizată de către cercetătorii de la Universitatea Cambridge. Aceștia au declarat că au pus în evidență pentru prima dată existența unor secvențe ale codului genetic uman (ADN) ce prezintă nu două spirale, așa cum este general cunoscut, ci patru sau chiar mai multe spirale! Cercetarea a fost publicata în revista Nature Chemistry: http://www.nature.com/nchem/journal/v5/n3/abs/nchem.1548.html Ştirea a fost prezentată și pe site-ul BBC: http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-21091066

adn-with-four-stranded-structureImaginea alăturată prezintă comparativ o reprezentare teoretică a ADN-ului cu patru spirale (stânga) și fotografia unor celule umane în care au fost identificate zone ce conțin ADN cu patru spire (dreapta). În partea din dreapta zonele cu ADN cvadruplu au fost marcate cu o substanță fluorescentă. Deși modul în care apar aceste componente cu patru spire ADN  a fost calificat de propaganda medicală oficială ca fiind un indicator al cancerului la persoana respectivă, observația esențială este aceea că s-a pus în evidență cu probe solide faptul că ADN-ul uman poate avea patru spire. Este demn de menționat că existaseră anterior și alte rapoarte ale unor cercetători care puseseră în evidență ADN cu mai multe spire la copii, dar ele nu fuseseră luate în considerare, fiind etichetate ca teorii lipsite de fundament practic.

Mai mulți cercetători estimează că ADN-ul uman este pe cale de a fi reprogramat și că se vor activa încă 10 lanțuri de ADN prin rearanjarea și activarea anumitor gene neutilizate în prezent. Ştiința de până acum a considerat că ADN-ul are în structura sa pe lângă cele două  componente active, și mai multe gene ce păreau inutile, așa-zis „de umplutură” sau „gene balast”. Se pare însă că de fapt acesta a fost până acum doar un material genetic ce rămăsese într-o stare potențială, încă neactivată și că acum se apropie momentul deplinei sale activări. Această activare se realizează tocmai datorită multiplelor transformări de ordin cosmic și energetic  în care este actualmente integrată planeta Pământ. Există studii științifice foarte serioase care au evidențiat în mod convergent aceste transformări ale ambianței energetice planetare.  Pot fi consultate în acest sens rezultatele cercetărilor efectuate de Mike Lockwood, Aleksei N. Dimitriev, Michael Mandeville, Barbara Hand Clow sau Gregg Braden. Suportul energetic și informațional al modificărilor ambianței planetare este intermediat în cazul oamenilor exact de codul nostru genetic, ADN.

Descoperiri de ultimă oră au evidențiat faptul că ADN-ul reprezintă o interfață cu un câmp energetic invizibil care nu este de natură electromagnetică, dar care poate controla energia electromagnetică. Cu alte cuvinte, ADN-ul are un rol de receptor foarte fin, ca o antenă pentru aceste energii foarte mari care vin spre noi și care sunt totodată și foarte elevate ca frecvență de vibrație. Frecvențele genomului uman și ale ADN-ului sunt foarte înalte și tocmai de aceea ADN-ul este considerat uneori ca fiind un fel de structură de lumină condensată. Ca urmare a ieșirii care se constată a ADN-lui din starea de potențialitate, se poate spune că efectul global al acestei activări colective va fi un salt în evoluția umanității !

Dincolo de observarea ridicării nivelului global de conștiință, este important să înțelegem mai exact cum se răsfrâng aceste transformări la nivelul conștiinței umane colective și, mai ales, care ar fi modalitățile prin care ele se pot accelera.

 

Surse:

http://armoniacosmica.wordpress.com

http://www.omnimagonline.com/1985_01omnimag.htm 

http://www.nature.com/nchem/journal/v5/n3/abs/nchem.1548.html

 http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-21091066

http://www.dailymail.co.uk/health/article-1375697/Alfie-Clamp-2-1st-person-born-extra-strand-DNA.html

http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?36782-Scientists-Our-DNA-Humans-Are-Mutating-As-We-Speak-

Scroll to Top