Copiii cu puteri paranormale – un fenomen la scara mondiala!

Acharya Leonard03/03/2014

RADIO OM BUN
un radio pentru suflet, minte si spirit

Acum citim articolul
„ABHEDA este o revoluție etică, morală și de suflet care poate schimba cu adevărat lumea... dacă începem întâi cu noi.” Acharya Leonard

Trăim un moment important al evoluţiei noastre ca specie; omenirea se află în pragul unui salt de conştiinţa. Ce înseamnă acest fapt?  Înseamnă ca evoluam, creştem şi ne transformăm, iar acum mai mult decât oricând suntem martorii unor transformari extraordinare care are loc la nivelul conştiinţei. Aceaste aspecte se reflectă în mod special prin numărul tot mai mare de copii care se nasc cu puteri speciale, asa-zis ,,paranormale”, dar pe care le avem cu toţii în stare latentă. Înca din secolul trecut, la începutul anilor ‘80, a fost remarcat un număr semnificativ de copii, care manifestau abilităţi deosebite, în special în China, mai tarziu astfel de cazuri au fost semnalate şi în alte ţari, ca Rusia, Mexic, Statele Unite, fenomenul devenind global.

Pe data de 11 martie 1979 ziarul chinez „Sichuan Daily” a făcut cunoscut cazul unui băiat de 12 ani, care avea certe puteri paranormale. De exemplu, având ochii legaţi, băiatul pe nume Tang Yu, putea să vadă foarte bine cu urechile. Sau, dacă i se dădea o foaie de hârtie împăturită, pe care fusese scris un text pe care nu îl cunoştea, el o apropia de o ureche şi apoi spunea fără greşeală tot acel text (simple litere sau chiar poezii întregi). Dar capacităţile sale nu se opreau la numai atât. El mai putea, printre altele, să ştie perfect dintr-o altă cameră ce cărţi de joc erau selectate de pe o masă, fără a intra în acea cameră. Reporterul Zhang Naiming şi apoi mai mulţi cercetători i-au aplicat băiatului o mulţime de teste şi au rămas complet uimiţi de corectitudinea percepţiilor sale. Ca urmare, cazul lui Tang Yu a fost rapid popularizat prin intermediul ziarelor din toată China. Însă acesta a fost doar începutul.

Datorită articolelor răspândite în întreaga ţară, mii de alţi copii care aveau puteri paranormale asemănătoare, s-au prezentat la diverse centre pentru a fi şi ei testaţi. Unii dintre ei puteau vedea cu urechile, alţii cu limba, cu nasul, cu axilele, cu părul, cu mâinile sau cu picioarele. Multitudinea de cazuri care au fost identificate a căpătat proporţiile unui fenomen de senzaţie. Puterile paranormale extraordinare ale acestor copii au început să fie mediatizate în întreaga lume.

La finalul anului 1984, câţiva redactori ai cunoscutei reviste americane OMNI au mers în China pentru a verifica autenticitatea fenomenului. După cum au relatat chiar ei, s-au dus acolo convinşi că totul nu este decât o farsă a chinezilor. Au fost întâmpinaţi cu amabilitate şi li s-a permis să realizeze mai multe experimente concepute chiar de ei înşişi, pentru a se evita orice eventual truc de genul camere ascunse sau altceva. La aceste experimente au asistat şi reporterii unei reviste ştiinţifice foarte serioase din Shanghai, Nature Magazine. Într-unul dintre aceste experimente, care s-a făcut cu aproximativ 100 de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, reporterii rupeau o pagină oarecare (pe care nici ei nu o ştiau), dintr-o carte aleasă aleator, mototoleau pagina în pumn şi îi întrebau pe respectivii copii ce scrie pe foaie. Ei bine, acei copii erau capabili să redea cuvânt cu cuvânt tot textul de pe ambele feţe  ale paginii. În cadrul altor experimente, copiii erau capabili să vadă  prin zid într-o cameră alăturată sau chiar să redea cu precizie informaţii din cărţile (pe care nu le cunoşteau) din biblioteca din acea cameră alăturată. Redactorii de la OMNI au fost uluiţi, iar în luna ianuarie a anului 1985 au publicat un articol despre evenimentele la care au asistat.

Bineînţeles, fenomenul copiilor paranormali din China a stârnit în anii ’80 un uriaş interes în toată lumea, ceea ce a făcut ca şi alţi cercetători să meargă la faţa locului pentru a se convinge. Doi dintre aceştia, Paul Dong şi Thomas E. Raffill au publicat în anul 1997 o carte intitulată China’s Super Psychics. În această carte au relatat şi ei evenimentele la care au fost martori în legătură cu copiii paranormali din China, pe care i-au denumit „copiii EHF”, adică „Extra High Functioning”. Autorii descriu că au avut şansa să fie primiţi în anul 1992 la o întâlnire a directorilor executivi din industria americană a petrolului, organizată la Institutul Tianjin de Ştiinţă a Corpului Uman. Demnitarilor americani li s-a acordat privilegiul de a fi martori la anumite fenomene extrasenzoriale la care foarte puţini occidentali avuseseră acces până atunci. Unul dintre cazurile relatate în carte este cel al unei fetiţe de şase ani pe nume Yao Zheng, care s-a aşezat în faţa unor boboci de flori care mai aveau multe zile sau poate chiar săptămâni până să înflorească. După ce s-a rugat timp de un sfert de oră, fetiţa a spus „Gata, acum” şi toţi bobocii au înflorit sub ochii privitorilor. Un alt caz relatat este cel al unui copil care a reuşit să teleporteze mai multe pastile dintr-o sticluţă, fără a o deschide şi chiar fără a se apropia de ea la mai puţin de o jumătate de metru. Paul Dong şi Thomas Raffill au mai descris că au asistat la experimente ştiinţifice controlate în care unii copii au putut face anumite obiecte să plutească în aer, prin puterea minţii lor. Alţii au putut muta obiecte din şi în containere sigilate. Au fost şi doi copii care, spre stupefacţia asistenţei, au putut trece printr-un perete solid. Cartea celor doi autori descrie multe alte experimente care par să fie fapte incredibile de magie. Însă totul a fost riguros documentat ştiinţific, după multiple criterii. Să menţionăm că au mai fost făcute investigaţii, care apoi au condus la publicarea unor articole, şi de către prestigioasele reviste ştiinţifice Science News sau Nature. Studiile efectuate nu au putut explica fenomenul, dar au confirmat că el este absolut real. În orice caz, toate statisticile publicate au indicat că aceşti copii apăreau în numere din ce  în ce mai mari.

După anul 1984 guvernul chinez a luat cercetarea acestor cazuri foarte în serios. Cercetarea a început să fie sponsorizată de către guvern şi să se desfăşoare în şcoli şi centre speciale, larg răspândite în întreaga ţară. Până în anul 1997 fuseseră recunoscuţi şi înregistraţi peste 100.000 de copii cu asemenea capacităţi. După anul 1997 guvernul chinez a devenit însă foarte secretos cu privire la acest gen de informaţii şi nu au mai fost raportate nici un fel de date, dar diferite estimări arată că numărul acestor copii a înregistrat o creştere continuă.

              Dar astfel de copii nu au apărut doar în China. Ei au fost semnalaţi în toată lumea. Au fost înfiinţate şcoli şi institute speciale pentru studierea lor şi în Mexic, în Rusia, în SUA, etc.  Rezultatele cercetărilor nu sunt însă oferite publicului şi de aceea destul de puţină lume a auzit câte ceva despre asemenea centre. Unul dintre cei care a popularizat neoficial aceste informaţii este Drunvalo Melchisedek, un cunoscut cercetător şi scriitor, care a lucrat printre altele la Institutele de cercetare parapsihologică Berkeley sau Monroe din SUA.  Vă oferim un fragment dintr-o conferinţă a sa pe această temă: 

Chiar dacă fenomenul în ansamblu este puţin mediatizat, cazuri izolate de astfel de copii au făcut senzaţie, în mod sporadic, pe la emisiunile de ştiri din toată lumea. Şi în România mai aflăm uneori pe la televizor că apar copii cu puteri paranormale. În anul 2010, de exemplu, a fost făcut cunoscut cazul unui băiat de 10 ani, dintr-un sat din Maramureş, care doar cu puterea minţii putea muta obiecte destul de mari (cum ar fi televizorul), putea sparge orice obiect din sticlă sau putea face să plouă în casă. Ştirile au prezentat însă totul ca pe o ciudăţenie.

Unul dintre indiciile clare că ceva se modifică la noile generaţii de copii este graficul statistic al coeficientului de inteligenţă (IQ). S-a constatat că la nivel mondial IQ-ul noilor generaţii se plasează constant tot mai sus. La fiecare 10 ani IQ creşte cu aproximativ 4,5 – 5 puncte. Tinerele generaţii învaţă mult mai repede decât învăţau oamenii în urmă cu 50 de ani şi asimilează cu mare uşurinţă foarte multe informaţii. Unii cercetători afirmă pe baza studiilor efectuate că se poate spune că generaţiile care s-au născut pe Pământ după anul 1965 au efectiv o altă structură a creierului faţă de generaţiile dinaintea lor. Mai în glumă, mai în serios, mulţi psihologi consideră că dacă evoluţia continuă în acest ritm, peste 50 de ani Pământul va fi locuit de oameni complet diferiţi de cei cu care suntem obişnuiţi acum.

Pentru a evidenţia această modificare ce a început să fie constatată în nivelul general de conştiinţă al umanităţii este semnificativ să remarcăm un studiu realizat de către Enciclopedia Britanică. Acest studiu a evidenţiat că întregul volum de cunoştinţe (măsurat în biţi de informaţie) al omenirii acumulat în ultimii 6000 de ani, s-a dublat în doar 50 de ani! Mai exact, volumul de informaţii care se ştiau începând cu civilizaţia Sumerului (care a existat cam prin anul 4000 î.e.n.) şi până la anul 1900, s-a dublat în intervalul 1900 – 1950. Mai mult, în următorii 20 de ani acest volum de cunoştinţe s-a triplat, iar aceeaşi cantitate de date a fost din nou dobândită de omenire în doar cei 10 ani care au urmat, din 1970 până în 1980. În prezent  ritmul egalării celor 6000 ani de progres  menţionaţi mai sus, creşte din ce în ce mai repede, fiind acum estimat cam la o singură lună!

Ca un exemplu elocvent, să ne amintim că acum 50 de ani un computer era o maşinărie mare cât o cameră, iar pentru a stoca o cantitate de date ce ar încape astăzi pe un CD de 700 MB erau folosite voluminoase memorii cilindrice magnetice.  Acum deja cd-urile obişnuite sunt tot mai puţin folosite pentru că datele memorate pe sute de cd-uri pot fi înregistrate pe un banal stick. Se poate calcula că în 50 de ani capacitatea de stocare a datelor a crescut de 1 miliard de ori!

Însă această accelerare se produce în mai toate domeniile vieţii! Transpunând o largă serie de date într-o expresie grafică, a fost obţinută o curbă exponenţială ascendentă, în care diagrama logaritmică ce transpare din dinamica mai tuturor domeniilor vieţii umane arată că însăşi schimbarea se accelerează. Această realitate poate fi asimilată cu un veritabil salt ce provine din acumularea cantitativă şi care conduce către o nouă treaptă calitativă a conştiinţei umane.

Faptul că noile generaţii de copii manifestă pe ansamblu calităţi neobişnuite faţă de cele precedente a fost constatat la nivel mondial de câteva decenii. Sunt deja binecunoscute studiile despre generaţiile de aşa-numiţii copii indigo, copii de cristal sau copii curcubeu. Există deja publicate destul de multe studii foarte serioase care arată că generaţiile noi de copii au în mod evident un nivel intelectual, psihic şi chiar spiritual din ce în ce mai ridicat. Un exemplu edificator de astfel de studiu este cel publicat în anul 1999 de către cercetătorii Lee Carol şi Jan Tober, în cartea Copiii Indigo. Datele statistice arată că acest tip de copii a început să se nască în număr mare pe toată planeta după anul 1965. Copiii indigo au fost net mai inteligenţi şi mai creativi decât copiii născuţi în generaţiile anterioare. S-au remarcat de exemplu prin rapiditatea deosebită cu care au putut asimila concepte din toate domeniile.     

Copiii aşa-zişi „de cristal” s-au născut mai ales după anul 1980. Aceşti copii sunt foarte creativi în domeniile artei, sunt înclinaţi către introspecţie şi au o puternică dorinţă de a ajuta umanitatea. Ei pot simţi empatic sentimentele sau percep telepatic gândurile, vindecă prin punerea mâinilor, pot şti dinainte evenimentele viitoare, pot să simtă şi să comunice cu cei care au trecut în „lumea de dincolo” sau cu îngerii. Au uneori experienţe în afara corpului (OBE), simt că nu apartin acestui loc şi că au venit pe Pământ cu misiunea de a ajuta umanitatea.

Unii dintre aceşti copii încep să vorbească mult mai târziu decât copiii obişnuiţi, însă motivul real este acela că ei pur şi simplu nu au nevoie să vorbească pentru că au spontan tendinţa de a comunica telepatic. Fenomenul a scăpat în prezent atenţiei mass-media pentru că a ajuns să fie considerat prea „ciudat”. Concepţia oficială nu poate accepta deocamdată aceste lucruri la scară largă întrucât este dominată de paradigma psihologică ce susţine că umanitatea este un model static, neschimbat. Fenomenul este însă în creștere şi tot mai multe rapoarte continuă să iasă la suprafață.

O serie interesantă de studii a fost coordonată de dr. Ilchi Lee, fondatorul Institutului Dahnhak &Brain Respiration din Coreea. El a realizat experimente mai întâi în Coreea şi apoi în America, prin care a evidenţiat că un procent impresionant dintre copii îşi pot trezi cu uşurinţă capacităţi paranormale dacă sunt antrenaţi în acest sens. Experimentele sale s-au desfăşurat pe loturi de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani. Prin folosirea anumitor tehnici de respiraţie şi concentrare aceşti copii au reuşit să perceapă stimuli externi prin piele. De exemplu, ei au putut să vadă culorile și citească scrisorile cu ochii închiși. În timpul unei demonstrații, o fetiță de 13 ani a surprins publicul prin citirea cu precizie, având ochii legaţi, a unui text scris de către cercetători. S-a constatat că 25% dintre copii au reuşit să identifice culori fără să vadă cu ochii fizici, iar 33% dintre copii au reuşit să îndoaie linguri de metal folosind puterea minţii. Aceste fenomene au fost cercetate la The Institute of Brain Science din Coreea, la Universitatea Irvine din California sau la Universitatea de medicină Cornell din New York.

Studiile au indicat că atunci când copiii manifestă aceste capacităţi considerate paranormale, undele lor cerebrale se situează în domeniile alpha şi theta. Din păcare informaţiile disponible pe acest subiect nu sunt doar foarte dificil de găsit, dar cel mai adesea se poate constata că ele sunt deosebit de controversate, mergând până acolo încât unii „experţi” susţin că nimic din toate acestea nu este susţinut de „dovezi ştiinţifice”.

Indigo_2Din nefericire aceşti copii au fost adeseori diagnosticaţi cu tulburări psihice şi li s-au administrat medicamente care i-au „normalizat” făcându-i să-şi piardă gradat acele capacităţi. În acest contex merită să ne punem câteva întrebări semnificative. De ce oare s-au răspândit atât de mult în zilele noastre diagnosticele pentru copii de ADD (Atention Deficit Disorder), ADHD (Atention Deficit Hyperactive Disorder), autism şi altele? De ce aerul este acum atât de contaminat cu chemtrails-uri? Este oare posibil că fluorizarea apei din sistemele statului are în mod intenţionat scopul de a calcifia (bloca) glanda pineală? Să fie oare adevărat că hrana modificată genetic care este în prezent tot mai agresiv impusă prin legi (cum ar fi Codex Alimentarius) are tocmai scopul de a ne priva de anumiţi nutrienţi esenţiali? De ce au apărut aceste legi prin care trebuie vaccinaţi obligatoriu toţi copiii sub 5 ani, uneori chiar imediat după naştere, având în vedere că foarte multe voci protestează împotriva efectelor devastatoare ale vaccinurilor, ce au fost deja (neoficial) demonstrate?

Din ce în ce mai mulţi oameni realizează că cel mai plauzibil răspuns la aceste întrebări este acela că anumite structuri guvernamentale ce acţionează la nivel mondial percep aceşti copii indigo ca pe o ameninţare. Tot mai mulţi oameni înţeleg în prezent că aproape toate pârghiile politice, economice şi ale mass-media la nivel mondial sunt controlate de anumite structuri trans-naţionale care urmăresc pas cu pas, de multă vreme, anumite planuri secrete de subjugare a populaţiei globului. Este vorba despre planurile de dominare silnică mondială ale aşa-zisului Guvern din umbră, care se află în spatele administraţiei din majoritatea ţărilor. Aceste planuri devin la ora actuală tot mai transparente, fiind demascate prin nenumărate informaţii explozive care circulă mai ales pe internet. Devine acum evident că aceste „elite” guvernamentale nu ar mai putea menţine controlul în societate în condiţiile acestui influx masiv de copii indigo care vin în fiecare zi pe planeta noastră. Aşa că planul lor nebunesc este acela de a încerca să limiteze capacităţile acestor noi oameni prin diagnostice supralicitate, medicaţie, vaccinuri, chemtrails-uri, apă fluorizată sau organisme modificate genetic. Pentru că dacă aceşti copii paranormali ajung adulţi în număr de zeci sau sute de milioane, atunci nimeni şi nimic nu îi mai poate opri să facă pe această planetă tot ceea ce şi-ar propune.

În opinia mai multor cercetători, un criteriu esenţial care evidenţiază aceste transformări cu totul extraordinare care au început să fie observate la noile generaţii este cel al modificărilor la nivelul codului genetic uman (ADN). Se constată că aceşti copii s-au născut cu un potenţial genetic mult mai avansat decât cel al oamenilor obişnuiţi. Anumite studii arată că ADN-ul acestor copii pe care îi numim „paranormali” începe să nu mai prezinte doar două spire, ci trei sau chiar patru.

Informaţiile pe această temă sunt însă extrem de restricţionate accesului public. Se pare că cercetările foarte avansate de această natură au fost încadrate în aşa-numitele U.S.A.P. (Unacknowledged Secret Access Project). Adică, în traducere, Operaţiune ultrasecretă complet închisă recunoaşterii oficiale. Mai pe scurt, este vorba despre acele Black Projects pe care le desfăşoară în secret „Elita” mondială. Miza acestor cercetări ce ţin de Black Projects este mult mai mare decât ar putea să pară la prima vedere. Nu este cazul să fim naivi şi să credem că cei care conduc guvernele abia aşteaptă să ne informeze ce descoperiri minunate a mai făcut ştiinţa. Organizaţiile secrete care conduc omenirea caută să folosească absolut orice pârghie esenţială doar pentru avantajul lor, pentru a-şi consolida puterea.

Din această perspectivă nu mai este surprinzător că cei care au curajul să spună mai mult decât oculta mondială le permite, sunt imediat discreditaţi şi se caută eliminarea lor din spaţiul public. Un exemplu elocvent în acest cadru îl constituie cazul doctoriţei Berrenda Fox, fostă cercetătoare la Wellness Centre din Avalon, California. În anul 2005 Berrenda Fox a acceptat să dea un interviu despre noile şi revoluţionarele descoperiri pe care le făcuse în domeniul transformărilor genetice care au început să aibă loc la nivelul întregii populaţii a planetei.

La scurt timp după acordarea acestui interviu dr. Berrenda Fox a fost arestată şi chiar închisă pentru o aşa-zisă fraudă pe care ar fi făcut-o în cercetările despre care tocmai dăduse acel interviu. Cazul ei a provocat o mare agitaţie în American Medical Association, care i-a pus numele pe „lista neagră”, iar presa a atacat cazul ei foarte agresiv. Chiar şi numai această reacţie exagerată pentru o aşa-zisă fraudă arată fără îndoială că aici ceva nu este în regulă şi că a fost atins un punct important.

Redăm în continuare un fragment din interviul acordat în 2005 de dr. Fox. „ADN-ul Indigo world. fiecăruia dintre noi are un dublu helix (spirală). Cercetătorii constată însă acum că ne cresc alte spirale, în total urmând ca ADN-ul uman să fie format din 12 spirale. Coroborând cu viteza schimbării, se poate aprecia că într-o perioadă de câteva zeci de ani, toți oamenii vor avea noul ADN (cu 12 spirale). Este o concluzie absolut științifică, bazată pe analize și pe probe. Este clar că au loc mutații în corpul uman, dar nu știm către ce ne îndreptăm, ce forme și ce capacități vom avea în viitorul destul de apropiat. Chiar nu avem habar care va fi rezultatul final. Modificările acestea surprinzătoare nu sunt făcute publice din cauza temerii că ar apărea o puternică reacție de teamă din partea oamenilor. Cu sau fără aceste restricții, celula umană se modifică și noi nu avem altă posibilitate decât să observăm fenomenul. Personal am descoperit la trei copii că ADN-ul lor era format din trei elice de ADN. Aceştia sunt copii care prin concentrare, pot pune în mișcare unele obiecte, fără să le atingă fizic. Sau pot umple cu apă un pahar gol, doar privindu-l cu atenție. Au, de asemenea, însușiri telepatice de comunicare. Știu că doar aceste însușiri și ar fi suficiente pentru a-i considera supraoameni. Eu cred, însă, că sunt primele exemplare ale oamenilor din viitorul foarte apropiat, de peste cel mult câteva decenii.”

Impactul publicării pe internet a acestui interviu a fost uriaş. El a fost preluat şi comentat îndelung. Însă, aşa cum era de aşteptat, curiozitatea oamenilor de a afla mai mult nu a putut fi stopată decât spunându-se că totul a fost o minciună. Imaginea publică a dr. Berrenda Fox a fost compromisă şi adusă la o jenantă lipsă de credibilitate. Dar adevărul începe să iasă pas cu pas la iveală.

               Un prim caz recunoscut oficial de copil ce avea prezente în celulele sale ADN cu trei spirale a fost mediatizat în anul 2011. Este vorba despre Alfie Clamp, din Marea Britanie. Un articol ce anunţa această descoperire în presa britanică poate fi consultat aici: http://www.dailymail.co.uk/health/article-1375697/Alfie-Clamp-2-1st-person-born-extra-strand-DNA.html

Cu toate că şi semnificaţiile acestui caz au fost foarte controversate, insistându-se mai mult pe ideea unei anomalii genetice, este de remarcat totuşi faptul că informaţia ADN-ului cu trei spirale a ajuns în spaţiul public.

               Recent, în cursul anului 2013, a fost făcută o altă descoperire extraordinară care confirmă afirmaţiile dr. Berrenda Fox. Această descoperire a fost de asemenea recunoscută oficial prin canalele de informare media. Ea a fost realizată de către cercetătorii de la Universitatea Cambridge. Aceştia au declarat că au pus în evidenţă pentru prima dată existența unor secvențe ale codului genetic uman (ADN) ce prezintă nu două spirale, așa cum este general cunoscut, ci patru sau chiar mai multe spirale! Cercetarea a fost publicata în revista Nature Chemistry: http://www.nature.com/nchem/journal/v5/n3/abs/nchem.1548.html Ştirea a fost prezentată şi pe site-ul BBC: http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-21091066

adn-with-four-stranded-structureImaginea alăturată prezintă comparativ o reprezentare teoretică a ADN-ului cu patru spirale (stânga) şi fotografia unor celule umane în care au fost identificate zone ce conţin ADN cu patru spire (dreapta). În partea din dreapta zonele cu ADN cvadruplu au fost marcate cu o substanţă fluorescentă. Deşi modul în care apar aceste componente cu patru spire ADN  a fost calificat de propaganda medicală oficială ca fiind un indicator al cancerului la persoana respectivă, observaţia esenţială este aceea că s-a pus în evidenţă cu probe solide faptul că ADN-ul uman poate avea patru spire. Este demn de menţionat că existaseră anterior şi alte rapoarte ale unor cercetători care puseseră în evidenţă ADN cu mai multe spire la copii, dar ele nu fuseseră luate în considerare, fiind etichetate ca teorii lipsite de fundament practic.

Mai mulţi cercetători estimează că ADN-ul uman este pe cale de a fi reprogramat şi că se vor activa încă 10 lanţuri de ADN prin rearanjarea şi activarea anumitor gene neutilizate în prezent. Ştiinţa de până acum a considerat că ADN-ul are în structura sa pe lângă cele două  componente active, şi mai multe gene ce păreau inutile, aşa-zis „de umplutură” sau „gene balast”. Se pare însă că de fapt acesta a fost până acum doar un material genetic ce rămăsese într-o stare potenţială, încă neactivată şi că acum se apropie momentul deplinei sale activări. Această activare se realizează tocmai datorită multiplelor transformări de ordin cosmic şi energetic  în care este actualmente integrată planeta Pământ. Există studii ştiinţifice foarte serioase care au evidenţiat în mod convergent aceste transformări ale ambianţei energetice planetare.  Pot fi consultate în acest sens rezultatele cercetărilor efectuate de Mike Lockwood, Aleksei N. Dimitriev, Michael Mandeville, Barbara Hand Clow sau Gregg Braden. Suportul energetic şi informaţional al modificărilor ambianţei planetare este intermediat în cazul oamenilor exact de codul nostru genetic, ADN.

Descoperiri de ultimă oră au evidenţiat faptul că ADN-ul reprezintă o interfaţă cu un câmp energetic invizibil care nu este de natură electromagnetică, dar care poate controla energia electromagnetică. Cu alte cuvinte, ADN-ul are un rol de receptor foarte fin, ca o antenă pentru aceste energii foarte mari care vin spre noi şi care sunt totodată şi foarte elevate ca frecvenţă de vibraţie. Frecvenţele genomului uman şi ale ADN-ului sunt foarte înalte şi tocmai de aceea ADN-ul este considerat uneori ca fiind un fel de structură de lumină condensată. Ca urmare a ieşirii care se constată a ADN-lui din starea de potenţialitate, se poate spune că efectul global al acestei activări colective va fi un salt în evoluţia umanităţii !

Dincolo de observarea ridicării nivelului global de conştiinţă, este important să înţelegem mai exact cum se răsfrâng aceste transformări la nivelul conştiinţei umane colective şi, mai ales, care ar fi modalităţile prin care ele se pot accelera.

 

Surse:

http://armoniacosmica.wordpress.com

http://www.omnimagonline.com/1985_01omnimag.htm 

http://www.nature.com/nchem/journal/v5/n3/abs/nchem.1548.html

 http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-21091066

http://www.dailymail.co.uk/health/article-1375697/Alfie-Clamp-2-1st-person-born-extra-strand-DNA.html

http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?36782-Scientists-Our-DNA-Humans-Are-Mutating-As-We-Speak-

Abheda Yoga este o cale deosebită, rară, care poate cu adevărat să ne transforme. Putem dezvolta chiar și ceea ce nu am primit prin naștere și genetică sau nu am reușit să realizăm prin educație și alte influențe formatoare.
Acharya Leonard
Copyright Abheda Yoga 2021 © Toate drepturile rezervate.
Top magnifiercross