Consecințele spirituale grave ale consumului de alcool!

Deși este produs și promovat în masă, este legal și ingerat de o mulțime de oameni din întreaga lume, mare majoritate a oamenilor nu iau niciodată în considerare sau nu înțeleg consecințele spirituale extrem de grave ale consumului de alcool.

Să începem prin a arunca o privire la etimologia cuvântului alcool.

Cuvântul “Alcool” provine din cuvântul arab “al-kuhl”, care înseamnă “corpul golit de spirit” fiind și rădăcina termenului englez “ghoul” (fantomă). În folclorul din Orientul Mijlociu, un “ghoul” este un demon rău care se hrănește cu cadavre.

Cuvintele “alembic” și “alcool”, ambele metafore pentru aqua vitae sau “apa vieții” și “spirit”, se referă adesea la un lichid distilat care provenea din explorările magice din alchimia Orientului Mijlociu.

Jason Christoff, scriitor de origine canadiană, pasionat de stilul de viață sănătos spune în una din cărțile sale: “În alchimie, alcoolul este folosit pentru a extrage esența sufletului unei entități. Prin urmare, el este utilizat în extracția esențelor pentru uleiurile esențiale și sterilizarea instrumentelor medicale. Prin consumul de alcool, în organism, în realitate se extrage însăși esența sufletului, permițând corpului să fie mai susceptibil la entitățile din jurul lui, cele mai multe dintre acestea având frecvențe joase (de ce credeți că numim anumite băuturi alcoolice “SPIRIT?”) . Acesta este motivul pentru care oamenii care consumă cantități excesive de alcool sunt adesea neglijenți, fără a-și aminti ce s-a întâmplat. În aceste momente, când suntem sub influența unei cantități mari de alcool, sufletul nostru bun (cu care am fost trimiși aici) pleacă, deoarece condițiile de trai sunt prea poluate și prea traumatice pentru a le tolera. Sufletul bun iese efectiv din corpul fizic, rămânând conectat de acesta doar printr-un cordon energetic, în timp ce o entitate de frecvență joasă poate lua în posesie corpul folosindu-l pentru a-și satisface diferite pofte. Corpurile noastre se comportă ca niște mașini atunci când consumam în exces băuturi spirtoase. Dacă cineva pleacă, altul poate lua mașina pentru o călătorie. În general, atunci când cineva bea alcool sau își poluează corpul în alte moduri, acesta devine adesea posedat de o altă entitate “.

Am devenit conștient de acest fenomen cu ani în urmă, când mi-a fost dăruită o viziune spirituală. În această viziune, am fost transportat ca observator deasupra unui bar foarte popular și a unui club de noapte. Deasupra acestor locuri se găseau o varietate de entități asemănătoare ghoul-ilor. În bar erau oameni care beau alcool, socializau, dansau și așa mai departe. Am privit cum unii oameni au devenit foarte beți. Le-am văzut sufletele, în timp ce erau conectate printr-un fir, ieșind din trup. Am înțeles că sufletul părăsise corpul din cauza marelui disconfort de a fi într-un corp foarte intoxicat cu alcoolul. Când sufletul a ieșit din trup, alte entități răuvoitoare au intrat sau s-au blocat în cochiliile lor vacante. Odată ce entitățile au luat în posesie corpul, s-au folosit de acesta pentru a face tot felul de acte murdare, cum ar fi violența, întâlnirile sexuale la nivel scăzut, comportamentele distructive, violul și multe altele.

Câțiva ani mai târziu, am citit într-o carte a maestrului spiritual Paramahansa Yogananda denumită “În căutarea eternității” explicat în mod clar exact același lucru descris de mine în viziune.

Am început să caut înapoi în viața mea și să-mi amintesc situațiile în care am văzut spiritele întunecate adunate în jurul oamenilor care au devenit foarte beți. Permiteți-mi să explic câteva lucruri când spun că am văzut aceste entități … Am dezvoltat abilitățile de clarviziune (abilitatea de a percepe lucruri dincolo de limitele naturale ale simțurilor … care pot include: percepție extrasenzorială, al șaselea simț, puteri psihice, vedere la distanță, telepatie și multe altele), clairaudiție (abilitatea de a percepe sunete sau cuvinte din surse externe în lumea spiritului) și experiența de a fi un spirit intuitiv și empatic încă din copilărie. Am capacitatea de a vedea energii și manifestări spirituale pe care majoritatea oamenilor nu le văd. Când m-am uitat înapoi în viața mea, mi-am putut aminti multe incidente când am întâlnit spirite non-benevolente în prezența indivizilor intoxicați cu alcool. De asemenea, am avut câteva experiențe în care am privit direct în ochii oamenilor care erau cu siguranță “posedați” de energii întunecate care nu le aparțineau.

Îmi amintesc, de asemenea, de un curs de psihologie la care am participat. În mare parte din acest curs, am studiat publicitatea și efectele ei asupra oamenilor. An studiat și publicitatea pentru produsele alcoolice. Un profesor stăpân pe acest subiect a scos în evidență faptul că majoritatea anunțurilor despre alcool conțin mesaje și imagini subliminale – care nu sunt de obicei perceptibile atunci când le privim dar care intră direct în subconștient. Cunoscând cât de puternic este subconștientul în luarea deciziilor noastre, asupra sentimentelor, reacțiilor, convingerilor etc., echipele de vânzări pentru băuturi alcoolice (dar și pentru tutun și alte produse) au folosit această tehnică sinistră pentru a ne păcăli să cumpărăm produsele lor devenind membrii în cultul apatiei mentale si conformismului cultural. Multe dintre aceste mesaje și imagini ascunse sunt extrem de sexuale – lucrând pentru a influența instinctele primare ale oamenilor. Acest fapt merită pus sub semnul întrebării: de ce echipele de marketing ne manipulează și ne constrâng prin mesaje subliminale pentru a cumpăra produse care sunt dăunătoare corpului și sufletului nostru?

De câte ori o persoană pe care o cunoașteți, după ce a consumat suficient alcool, a început să se comporte într-un mod neobișnuit? Poate că ați observat schimbarea vocii, apariția violenței, a promiscuității sexuale, distrugerea unor bunuri, comportamentul conflictual sau alte manifestări negative. Luați în considerare aceste experiențe și întrebați-vă: este aceasta o manifestare a luminii, iubirii și pozitivității? Aceste evenimente reprezintă o cale a conștiinței și a sănătății? Cu siguranță că nu!

În prezent, se știe că ingerarea alcoolului slăbește sistemul nervos, ucide celulele creierului, este toxică pentru ficat, slăbește sistemul imunitar și are multe alte efecte dăunătoare. Suntem învățați că utilizarea pe termen lung a alcoolului poate duce la creșterea nedorită în greutate, afecțiuni ale ficatului, scăderea inteligenței și efecte negative asupra hormonilor. De asemenea, consumul de alcool în timpul sarcinii poate duce apariția unor defecte congenitale, retard mental și deformări la nivelul fătului în curs de dezvoltare. Cu toate acestea, consumul de alcool este promovat în masă și sprijinit de mass media. V-ați gândit vreodată că alcoolul este un instrument al celor care susțin Matrixul (programul global de control și asuprire al minții) pentru a menține oamenii într-o stare de dezbinare și boală?

Pe măsură ce ne străduim să ne vindecăm și să ne transformăm lumea în care trăim – sper să înțelegem cât mai repede trucul murdar jucat împotriva umanității în ceea ce privește alcoolul. Forțe malefice doresc să ne țină oprimați, neputincioși și adormiți.

Câți dintre noi nu am văzut familii și vieți distruse din cauza alcoolului și a alcoolismului?

Credeți că alcoolul ne face mai inteligenți sau mai sănătoși sau mai buni ca oameni?

E timpul să schimbăm lucrurile.

Să luăm atitudine înlocuind consumul abuziv de alcool cu mai multe practici și activități de îmbunătățire a sănătății care să conducă la vieți trezite și împuternicite!

Înainte de a încheia acest articol, vreau să împărtășesc ceva mai mult despre istoria cuvântului “alcool”. Cei care au studiat etimologia acestui cuvânt au descoperit următoarea definiție:

Alcool (s.) – În1540 e.n. ,” pulbere fină produsă prin sublimare “, alcohol provenit din latina medievală, ” minereu pulverizat de antimoniu ” din arabul al-kuhul,” kohl ” cel care se folosea la vopsitul pleoapelor, de la kahala “pată sau vopsea”.

Renumitul înțelept Paracelsus (1493-1541) a folosit cuvântul alcohol pentru a se referi la o pulbere fină, dar și la un lichid volatil. Până în anii 1670 a fost folosit în limba engleză pentru “orice substanță sublimată, spiritul pur al oricărui lucru”, inclusiv lichide.

Senzația de intoxicare provenită de la “ingredientul dintr-un lichior puternic” este înregistrată pentru prima oară în anul 1753, pentru alcoolul din vin, termenuul a fost extins la “element intoxicant în lichiorurile fermentate”, iar din 1850 este folosit și in chimia organică.

Cercetările recente au constatat că în Egiptul antic ochii bărbaților și femeilor erau conturați cu o pulbere neagră și groasă, cunoscută sub numele de kohl, kajal sau mesdemet. Ochiul subliniat astfel se asemăna cu ochiul în formă de migdală al zeului Horus, care se credea că oferă protecția lui Dumnezeu și ținea spiritele rele la distanță.

Cu toate acestea, dacă cineva ar cerceta mai adânc, ar descoperi și alte fapte interesante …

Dr. Rachel Hajar, redactor, scriitor și consilier medical, în timp ce se documenta pentru un articol despre alcool pentru o revistă medicală online, a găsit sensuri suplimentare în textele antice arabe:

Al col: Geniu sau spirit care ia forme diferite sau o creatură supranaturală în mitologia arabă.

Al ko: Orice medicament sau substanță care ia mintea sau o întunecă.

Cuvântul alcool este, de asemenea, legat de steaua fixă ​​din astronomie cunoscută sub numele de Algol – cunoscută și sub denumirea de “Capul Demonului“.

Actuala denumire arabă pentru alcool (etanol) este al-ġawl – corespunzătoare sensului de “spirit” sau “demon”.

Nu este o coincidență faptul că alcoolul a fost adesea denumit spirit. Există o istorie profundă în spatele acestei substanțe otrăvitoare. Există straturi de informații în întreaga noastră cultură, iar câteodată trebuie să privim sub stratul de suprafață al lucrurilor pentru a găsi deplinul adevăr.

Vă încurajez să luați în considerare și în profunzime informațiile oferite, să vă uitați la efectele alcoolului în viața voastră, în viața oamenilor pe care îi cunoașteți și în societate în general.

Luați decizii conștiente, informate despre sanatate. Cu cât mai multi oameni se trezesc la adevăr, caută sănătatea și eliberarea din agendele de control al mintii, cu atat mai repede vom reuși să facem schimbări pozitive și să co-creem o lume mai bună în care să trăim fără dependența de alcool.

articol de Zahrah Sita

traducere și adaptare din limba engleză by Lalita Devi

Sursa: TheCostaRicanNews.com

1 thought on “Consecințele spirituale grave ale consumului de alcool!”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top