Un test simplu facut de o fetita de la scoala ne semnaleaza cat de grave sunt efectele cuptoarelor cu microunde!

Microwave_oven_(interior)Cuptorul cu microunde este rapid si economic, insa este oare si sanatos ? Se stie ca microundele distrug calitatea nutritionala a alimentelor. In plus apa, care este elementul vital al vietii este afectat cel mai repede si in cel mai periculos mod de catre microunde, apa pierzandu-si proprietatile sale datatoare de viata.

In cele ce urmeaza vom vedea rezultatele unui test stiintific efectuat de catre o fetita de la o scoala din Sussex, Marea Britanie, pentru a demonstra ca microundele nu sunt sanatoase.
Ea a fiert apa pe aragaz
, dar si intr-un recipient la microunde. Dupa ce s-a racit apa, ea a folosit-o pentru a uda doua plante identice si pentru a vedea daca exista vreo diferenta intre apa fiarta normal si cea fiarta la microunde. Fetita s-a gandit ca structura sau energia apei ar putea fi compromisa de microunde.

Spre marea surprindere a tuturor, planta udata cu apa fiarta la microunde a murit in doar noua zile, in timp ce planta udata cu apa fiarta normal s-a dezvoltat frumos. Experimentul a fost repetat de colegii ei si a avut aceleasi rezultate.

plants microwaveSe stie de cativa ani ca problema microundelor este legata de radiatii si de felul in care corup ADN-ul din mancare, astfel incat corpul uman nu il mai recunoaste.

day 9Microundele nu functioneaza diferit asupra altor alimente. Orice este pus la microunde sufera acelasi proces distructiv. Microundele agita moleculele pentru a se misca din ce in ce mai repede. Aceasta miscare provoaca frictiune, care degradeaza structura originala a substantei – vitaminele sunt distruse, precum si mineralele si proteinele, generand un compus nou, denumit radiolitic, ce nu se afla in mod natural in natura.

Corpul uman se va infasura in celule de grasime pentru a se proteja de mancarea “moarta” sau o va elimina foarte repede.

Iata care sunt principalele motive pentru care cu siguranta nu veti mai dori sa folositi microundele, potrivit cercetatorului William P. Kopp:

1. Mancand in mod constant mancare incalzita la microunde cauzeaza daune cerebrale pe termen lung, intrucat duce la “scurt-circuite” ale impulsurilor electrice in creier.

2. Corpul uman nu poate metaboliza compusii aparuti in urma procesarii mancarii la microunde.

3. Productia de hormoni feminini si masculini este alterata de mancarea incalzita la microunde.

4. Efectele compusilor creati in urma procesarii mancarii la microunde sunt de lunga durata sau chiar permanente in corpul uman.

5. Mineralele, vitaminele si toti nutrientii din mancarea de la microunde sunt alterati, asa ca oamenii nu mai beneficiaza de o hranire corespunzatoare.

6. Mineralele din legume sunt transformate in radicali liber cancerosi in timpul procesarii la microunde.

7. Mancarea la microunde poate cauza tumori canceroase la stomac si la intestine.

8. Mancarea la microunde poate cuza cresterea numarului de celule canceroase in sangele uman, daca este consumata timp indelungat.

9. Consumul constant al mancarii la microunde cauzeaza deficiente ale sistemului imunitar.

10. Mancarea la microunde duce la pierderi ale memoriei, instabilitate emotionala si scaderea inteligentei.

Sursa: rtv.net

Scroll to Top