Boris,copilul care susţine că a trăit pe Marte!

boriska._rsz_crpPovestea unui băiețel neobișnuit din Rusia, pe nume Boris, a atras atenția lumii întregi acum câțiva ani. Născut pe 11 ianuarie 1996 în orașul Volzhsky, și-a uimit părinții încă de la naștere. Mama lui, Nadejda Kipriyanovich, un dermatolog într-o clinică de stat și tatăl băiatului, un ofițer pensionat, au fost surprinși să constate că în familia lor venise un băiețel care nu era ca toți ceilalți.

Mama lui povestește despre venirea pe lume a băiatului: “Totul s-a întâmplat atât de repede, nici măcar nu am simțit vreo durere. Când mi-au arătat copilul, acesta se uita la mine cu o privire de adult. Ca medic, știam că bebelușii nu-și pot concentra privirea asupra obiectelor. Cu toate acestea, micuțul meu copil se uita la mine cu ochii lui mari și căprui”.

Când s-a întors cu el de la maternitate, femeia a început să observe lucruri foarte curioase la copil. Băiatul, pe care mama l-a numit Boris, nu plângea aproape niciodată. Copilul a rostit primul cuvânt când avea patru luni, și a început să pronunțe cuvinte simple curând după aceea. La opt luni deja vorbea în fraze, iar la un an și jumătate el nu avea nicio dificultate să citească titlurile din ziare. La vârstă de doi ani el a început să deseneze și a învățat cum să picteze șase luni mai târziu. Când a împlinit doi ani, a început să meargă la o grădiniță locală, iar tutorii au observat imediat că băiatul avea o inteligență sclipitoare, competențe lingvistice și o memorie unică.

Aveam un sentiment foarte ciudat că eram, pentru el, ca niște străini cu care încerca să stabilească un contact“, a precizat mama băiatului, potrivit Project Camelot.

Când Boris, sau Boriska cum îl alintau părinții, a împlinit trei ani a început să le vorbească părinților săi despre univers.

“El putea numi toate planetele sistemului solar, chiar și sateliții lor, nume și număr de galaxii. La început a fost foarte înfricoșător, m-am gândit că fiul meu era ieșit din minți, dar apoi am decis să verific dacă aceste nume există cu adevărat. Am luat câteva cărți de astronomie și am fost șocată să aflu că băiatul știa foarte multe despre această știință“, a povestit Nadejda.

Zvonurile despre copilul astronom s-au răspândit repede în tot orașul, iar băiatul a devenit o celebritate locală. Mulți erau curioși să afle cum de poate ști atât de multe acest copil. Boriska dorea să le spună oaspeților săi despre civilizațiile extraterestre, despre existența în preistorie a unei rase de oameni înalți de trei metri, despre clima viitorului și despre schimbările la nivel mondial.

La un moment dat, Boriska a început să le spună oamenilor despre păcatele lor. El se ducea la cineva pe stradă și îi spunea să renunțe la droguri, sau le spunea bărbaților adulți să nu își mai înșele nevestele etc.

Nadejda a observat mai târziu că micuțul se simțea rău înainte de producerea unor dezastre. “Când s-a scufundat submarinul Kursk, avea dureri peste tot. El a suferit în timpul luării de ostatici de la Beslan, a refuzat să meargă la școală în zilele acelui atac oribil”, a declarat mama băiatului.

Când a fost întrebat despre sentimentele sale din zilele crizei Beslan, Boris a povestit: “A fost ca o flacără care ardea în interiorul meu, am știut că povestea din Beslan va avea un sfârșit oribil”.

 Boriska a atras și atenția cercetătorilor ruși, iar specialiștii de la Institutul de Magnetism al Pământului și Unde Radio al Academiei Ruse de Ştiințe s-au dus și au examinat aura băiatului care s-a dovedit a fi neobișnuit de puternică.

Profesorul Lugovenko afirma că există unele dispozitive speciale care pot măsura unele abilități extrasenzoriale ale oamenilor. Oamenii de știință moderni din întreaga lume efectuează lucrări ample de cercetare în acest domeniu care nu este atât de ușor de descifrat precum cercetarea lucrurilor de la suprafața corpului uman. De altfel, oameni care posedă abilități unice s-au născut pe toate continentele din lume, susține omul de știință. Astfel de copii sunt numiți “copii indigo” de către cercetătorii, a adăugat acesta.

“Boriska este unul dintre ei. Mulți au spirale ADN modificate, care le dau un sistem imunitar incredibil de puternic, putând învinge chiar și SIDA. Am întâlnit astfel de copii în China, India, Vietnam și așa mai departe”, a precizat Lugovenko.

Când l-am prezentat pe băiatul nostru mai multor oameni de știință din diferite domenii, inclusiv ufologi, astronomi și istorici, toți au fost de acord că ar fi imposibil ca el să inventeze toate acele povești. Boriska folosea limbi străine și termeni științifici, despre care spunea că sunt de obicei folosiți de către specialiștii care studiază aceasta sau cealaltă știință particulară“, a declarat mama lui Boris.

În diversele culturi s-a tot discutat subiectul nemuririi sufletului, iar Boriska pare să confirme această teorie. Băiatul susține că trăim veșnic și își amintește scene și evenimente din viața lui trecută de pe Marte. Specialiștii au precizat că el deține informații pe care nu ar avea de fapt de unde să le știe.

Băiatul știa totul despre viața de pe Marte, despre locuitorii săi și zborurile lor spre Terra, despre orașele megalitice ale civilizației marțiene, navele lor spațiale și zborurile lor către diverse planete, sau despre civilizația lemuriană, despre care știa multe detalii pentru că se întâmplase să coboare acolo de pe Marte. Informațiile despre civilizațiile preistorice sunt deseori respinse de către unii cercetători, în ciuda relicvelor care datează din epoci atât de îndepărtate încât teoria lui Darwin rămâne incapabilă să le explice existența.

Un jurnalist rus a vorbit cu băiatul despre cunoștințele și experiențele sale unice.

I: Boriska, chiar ai trăit pe Marte cum se spune pe aici?

R: Da, este adevărat. Îmi amintesc acea perioadă, aveam 14 sau 15 ani. Marțienii duceau mereu războaie așa că am participat de multe ori la raiduri aeriene cu un prieten de-al meu. Puteam călători în timp și spațiu zburând în nave rotunde, dar observam viața de pe Pământ în nave triunghiulare. Navele marțiene sunt foarte complicate. Ele sunt pe straturi.

I: Există viață pe Marte acum?

R: Da, există, dar planeta și-a pierdut atmosfera cu mulți ani în urmă ca urmare a unei catastrofe globale. Dar marțienii încă mai trăiesc acolo, în subteran. Ei respiră bioxid de carbon.

 I: Cum arată acești marțieni?

R: Oh, sunt foarte înalți, mai mult de șapte metri. Ei posedă calități incredibile.

Se pare că marțienii inspiră gaz, însă aici, odată ce ai acest corp trebuie să respiri oxigen. Marțienilor nu le place aerul de pe Pământ pentru că provocă îmbătrânirea. Marțienii sunt relativ tineri, de aproximativ 30-35 de ani, susține băiatul.

Boriska a vorbit mai în detaliu despre OZN-uri: “Am plecat și am aterizat pe Pământ aproape instantaneu!. Este compus din straturi. 25 % – strat exterior, făcut din metal dur, 30% – al doilea strat e făcut din ceva asemănător cu cauciucul, al treilea de 30% – din nou din metal. În final 4% e compus dintr-un strat special magnetic. Dacă încărcăm acest strat magnetic cu energie, aceste mașini vor putea zbura oriunde în univers”.

Boriska a povestit că atunci călătorea destul de des pe Pământ pentru a face comerț, precum și în alte scopuri de cercetare. Totul se întâmpla pe vremea civilizației lemuriene. De altfel, băiatul povestește că avea un prieten Lemurian care a fost omorât chiar în fața ochilor săi.

„O catastrofă majoră a avut loc pe Pământ. Un continent gigantic a fost înghițit în apele învolburate. Apoi, brusc, o stâncă masivă a căzut pe prietenul meu care era acolo. Nu l-am putut salva. Suntem destinați să ne întâlnim la un moment dat în această viață”, își amintește Boriska.

Băiatul trăiește întreaga poveste a căderii Lemuriei ca și cum s-ar fi întâmplat ieri. Lemuria a dispărut acum câtva zeci de mii de ani și se pare că lemurienii aveau înălțimea de 9 metri.

Băiatul a vorbit și despre boala oamenilor.

“Boala vine din incapacitatea oamenilor de a trăi în mod corespunzător și de a fi fericiți. Trebuie să îți aștepți jumătatea cosmică. Un om nu ar trebui să se implice și să încurce în destinele altor oameni. Oamenii nu ar trebui să sufere datorită greșelilor din trecut, ci să înțeleagă ceea ce le este predestinat și să încerce să ajungă la acele înălțimi și să facă pași spre îndeplinirea visele lor. Trebuie să fie mai sensibili și mai inimoși. În cazul în care cineva te lovește, îmbrățișează-ți dușmanul, cere-ți scuze și îngenunchează în fața lui. În cazul în care cineva te urăște iubește-l cu toată dragostea și devotamentul tău și cere-i iertare. Acestea sunt regulile iubirii și smereniei. Ştii de ce au murit lemurienii? Ei nu au vrut să se mai dezvolte spiritual și astfel s-a rupt unitatea planetei lor. Ei s-au rătăcit de la calea predestinată, distrugând în acest fel integritatea planetei. Calea magiei duce la o înfundătură. Iubirea este adevărata magie!”

Mama lui Boris a explicat că nimeni nu l-a învățat vreodată aceste lucruri. „Uneori, el stătea în poziția lotus și începea să ne spună fapte detaliate despre Marte, sistemele planetare și alte civilizații, care de fapt ne-au nedumerit. Cum poate un băiețel să știe astfel de lucruri?”, întreabă femeia.

sursa: .http://epochtimes-romania.com

Scroll to Top