Am renuntat la ancorele si barierele care nu ma lasau sa ma iubesc

Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
13.10.2016
text de 
3 minute
Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
13.10.2016
 - text de 
3 minute

gg
...am simțit Ceva... și eu numesc asta Grație...
... iar ea mi-a binecuvantat viata!

Marturia mea contine, poate pentru unii, de prea multe ori cuvantul „Iubire” si „Dumnezeu”. Cei care ma cunosc stiu ca viata mea contine si cuvintele pragmatism, vointa, echilibru si spun acestea pentru a nu parea mistica si exaltata. Imi dau seama ca universul fiecaruia contine ceea ce il preocupa cu adevărat - si in mine asta este acum. Asta simt si vreau sa fiu autentica in ceea ce spun. In plus, nu vreau sa se inteleaga ca la Abheda Yoga oamenii devin mistici - nu, acesta e demersul meu, e deschiderea si nevoia mea si sunt fericita asa...

Am renuntat la ancorele si barierele care nu ma lasau sa ma iubesc si am renuntat la relatiile nepotrivite. Acum am alaturi de mine oameni frumosi, blanzi, inocenti si iubitori, imi iubesc corpul oferindu-i miscare si alimentatie sanatoasa, ma trezesc si adorm in binecuvantare, cu EL in suflet.

Si am mai descoperit ca iubirea e divina atunci cand stau langa cei dragi in tacere deplina, simtindu-le sufletul plutind alaturi de al meu.

Insa, cel mai mare dar al iubirii de Dumnezeu este nevoia mea nesecata de a impartasi iubirea Lui!

Poate va veti intreba cum a fost posibila aceasta metamorfoza in 2 ani.

Iubirea vine din iubire!

Grija, compasiunea si acceptarea primite m-au ajutat sa imi regasesc sufletul pierdut, meditatia mi-a calmat spiritul, hatha yoga mi-a armonizat corpul si mi-a disciplinat mintea.

Am invatat deplin sa iubesc atunci cand iubirea pentru Dumnezeu mi-a inundat inima intr-o lumina stralucitoare, infinita!

Abia atunci am inteles cu adevarat ce e iubirea si cum fascinatia ei are puterea de a schimba radical orice suflet.

Iubirea e energia suprema care impulsioneaza si sustine universul, aripa unui fluture ce pluteste abandonat in razele soarelui de vara, candoarea bebelusului ce surade fericit la sanul mamei sale, gratia ce ne reaminteste ca raiul este in inimile noastre.

Cand Il iubesc pe Dumnezeu, simt pacea deplina a sufletului, toate nevoile si visurile mele nu mai exista pentru ca sunt eu insami iubirea Lui vindecatoare. Cand Il iubesc pe Dumnezeu, izvorul sufletului meu se abandoneaza oceanului Lui plin de compasiune si acceptare, devenind eu insami compasiune.

Cand Il iubesc pe Dumnezeu o vibratie puternica imi atinge inima propagandu-se in fiecare celula, o simt cum calatoreste, prin ani lumina, invaluindu-mi amintirile ancestrale, in iertare.

Cand Il iubesc pe Dumnezeu sunt in deplina siguranta, fericita si rasfatata, iar sufletul meu e complet.

De cand Il iubesc pe Dumnezeu zambesc fiecarui om intalnit, imbratisez copacii in parc fara a-mi fi teama de ridicol, ii accept pe cei care nu imi inteleg nevoile sau felul meu de a fi, nu mai simt nevoia de control si am incredere deplina in EL, chiar si atunci cand viata ma mai incearca uneori.

tree
De cand il iubesc pe Dumnezeu zambesc fiecarui om intalnit, imbratisez copacii in parc fara a-mi fi teama de ridicol, ii accept pe cei care nu imi inteleg nevoile sau felul meu de a fi, nu mai simt nevoia de control si am incredere deplina in EL chiar si atunci cand viata ma mai incearca uneori.

Am simțit ca Abheda Yoga e in noi toti cumva natural, prin iubire, devotiune fata de Dumnezeu, dorinta de a face binele și de a imparti, dacă poți, tuturor fericire.

Namaste!
Eugenia Pîrleci

Îți place ceea ce facem?

Ai vrea să susții Abheda ori Revolutia Omului Bun ?
*Abheda este un ONG care își desfășoară activitatea cu ajutorul donațiilor.
Donează foaarte ușor aici
" Găsește o idee
  care ar putea face
  lumea mai bună
  și pune-o în practică ! "
© Copyright Abheda Yoga 2023. Toate drepturile rezervate.
magnifiercross