Eu... și Yoga

Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
11.10.2016
text de 
2 minute
Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
11.10.2016
 - text de 
2 minute

aa"Povestea mea incepe acum...cativa ani :).

Aveam suficiente motive pentru a fi multumita sau cel putin impacata, dar anumite evenimente care s-au intamplat in viata mea m-au determinat sa fac anumite alegeri:

-alegerea de a-mi inchide sufletul, de a-l ignora pe Dumnezeu, de a nu ma ingriji corespunzator...de a uita de mine.

Primul care a avut de suferit in urma alegerilor mele a fost corpul fizic.

Corpul meu era din ce in ce mai slabit, lipsit de vitalitate, nu putea depune niciun efort fizic. Am inceput sa iau multe pastile care ar fi trebuit sa ma ajute sa imi recapat vitalitatea.

In curand am inceput sa am atacuri de panica aproape zilnic, senzatii de lesin si sufocare. Din acest motiv am lipsit foarte mult de la munca.
Dupa luni intregi in care am luat pastilele nu am observat nicio imbunatatire. Analizele au iesit bune, iar medicii sustineau in continuare varianta cu vitaminele. Eu ma simteam in continuare la fel de rau. Neputinta corpului fizic mi-a afectat si psihicul, traiam permanent intr-o stare de teama si la orice pas ma gandeam ca o sa patesc ceva rau. Nu mai simteam ca traiesc si nu stiam ce puteam face ca sa ies din acea stare.

Pana intr-o zi... 🙂

Abheda Yoga a venit ca o binecuvantare in viata mea (si este o binecuvantare).

La inceput practicam greoi, ca dupa o boala lunga, dar incetul cu incetul am reusit sa imi capat vitalitatea. Dupa cateva luni am renuntat la pastilele pe care le luam si m-am simtit din nou un om normal :).

Am invatat sa am grija de corpul meu, mi-am dat seama care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata: iubirea si Dumnezeu. Am invatat sa iubesc viata si sa ii observ frumusetea. Acum sunt impacata, sufletul meu infloreste de viata si se bucura zi de zi. Abheda Yoga ma ajuta sa imi mentin sanatatea, sa imi gasesc linistea si echilibrul. Sunt recunoscatoare pentru tot ce s-a intamplat in trecut pentru ca asa am descoperit Abheda Yoga 🙂
Multumesc, Abheda Yoga!

Te iubesc! ♥

Un suflet acum mai viu
yoga-fuel-for-the-soul-525x564

Îți place ceea ce facem?

Ai vrea să susții Abheda ori Revolutia Omului Bun ?
*Abheda este un ONG care își desfășoară activitatea cu ajutorul donațiilor.
Donează foaarte ușor aici
" Găsește o idee
  care ar putea face
  lumea mai bună
  și pune-o în practică ! "
© Copyright Abheda Yoga 2023. Toate drepturile rezervate.
magnifiercross