Meditația stafetă Abheda- ce am simțit după 12 ore

Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
30.07.2016
text de 
3 minute
Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
30.07.2016
 - text de 
3 minute

11La meditația ștafetă de acum o lună am remarcat pe cineva care cu modestie a ocupat un loc în sala de meditație și chiar a meditat încontinuu (uneori și cu unele dificultăți inerente) întreaga meditație de 12 ore, fără să meargă la toaletă, fără să mânânce și altele asemenea.
Nu este singura - mai sunt participanți care vin regulat și practică meditația la „poarta inimii” încontinuu.
Ea a reusit ceva remarcabil fiindcă meditația avea deseori profunzime și fiindcă situația aceasta este rezultatul unei Abheda Sadhana sau al unei practicii regulate Abheda Yoga de fiecare zi... și a primit si un premiu pentru aceste rezultate.

Buna seara,

Sunt D. ...fata cu codite dar fara fundite...mi-ati dat o tema...sa scriu cateva cuvinte despre meditatia stafeta din 2-3 iulie 2016.

M-am straduit sa descriu ce am simtit desi nu stiu in ce masura aceste trairi intereseaza sau sunt potrivite si altora insa eu le voi descrie asa cum le-am simtit eu atunci.

Pentru mine a fost a doua oara cand am participat la un asemenea eveniment. Prima data (luna trecuta) am reusit sa stau 6 ore in meditatie neintrerupta ceea ce mi-a dat curajul si indemnul de a incerca mai mult. Asa ca m-am avantat si am ajuns la eveniment chiar de la inceput.
Am inceput meditatia impreuna cu toti participantii la ora 18.00 si am ramas prezenta in meditatie pana dimineata la ora 6.

Ce am experimentat - ...propriile limite dar mai ales extinderea lor printr-un balans al rabdarii si concentrarii.
A fost cu adevarat un maraton prin perceptii, senzatii, ganduri si trairi.

Destul de multa vreme m-am confruntat cu o senzatie stranie, de confuzie, caci mi-am perceput spatiul inimii ca un loc dens, compact, ca un dulap, in care am intrat la inceput cam fortat cu intentia sa fac ordine/spatiu caci am simtit ingramadite sau chiar aruncate acolo tot felul de chestii de care fie nu mai am nevoie fie erau prea indesate/sifonate ca sa le mai vad clar.

Cu rugaciunea isihastă inima incepea sa rezoneze la ceva mai profund sa-i zic aproape liniste sufleteasca, dar nu dura prea mult caci firea mea este una agitata si indrazneata si iar mai gaseam cate ceva care ma tragea afara si constatam ca o luam de la capat ...iar o rugaciune apoi din nou o simtire si un indemn... de a sta cuminte acolo in interior ...si asa venea claritatea.

Din fericire pentru firea mea programul de meditatie stafeta a fost unul complex si divers astfel ca muzica si temele abordate m-au ajutat sa ma raportez la Sine de fiecare data altfel, astfel am adunat incredere picatura cu picatura in intentia ce o descoperea mereu in interiorul meu de se face pace si o anume comuniune/intregire in care sufletul sa-si afle locul potrivit.
Am simtit chiar extaz si armonie...traire vaporoasa si voluptoasa...

In plus, fata de experienta traita, in final as vrea sa numesc in termeni clari ce cred eu ca am dobandit/castigat prin participarea la meditatia stafeta,
anume increderea in acest proces care m-a condus pas cu pas in interiorul meu mai profund oferindu-mi claritate, extaz si armonie, beneficii ale unui spatiu organizat, consacrat si oferit celor ce ca si mine si-au dorit obtinerea/impartasirea unei experiente spirituale proprii si totodata autentice.

Cu multumiri,
D. ”

Îți place ceea ce facem?

Ai vrea să susții Abheda ori Revolutia Omului Bun ?
*Abheda este un ONG care își desfășoară activitatea cu ajutorul donațiilor.
Donează foaarte ușor aici
" Găsește o idee
  care ar putea face
  lumea mai bună
  și pune-o în practică ! "
© Copyright Abheda Yoga 2023. Toate drepturile rezervate.
magnifiercross