Fundatia Keshe si tehnologiile spatiale ale viitorului!

keshe1Intr-o lume in care resurele energetice se imputineaza vazand cu ochii, in care Pamantul este vlaguit de exploatarea fara precedent a bogatiilor sale naturale, viitorul omenirii pare destul de incert, si fara posibilitati reale de a depasi actuala criza energetica. Oare acesta sa fie sfarsitul?

Se pare ca nu! Dintotdeauna omenirea a visat sa gasesasca o sursa de energie inepuizabila, si se pare ca aceasta sursa a fost mereu la indemana noastra, ea este chiar GRAVITATIA!

Visul unei lumi unite, in care oamenii sa poate calatori din orice punct de pe glob in alt punct in doar 5 – 10 minute, calatorii intergalactice, rezolvarea crizei energetice si a lipsei de apa, toate aceasta se pot rezolva foarte repede, acesta este mesajul pe care il aduce Fundatia Keshe.

Fundatia Keshe a lucrat mai bine de doua decenii pentru a inregistra patente in toata lumea, astfel incat atunci cand noua tehnologie va fi prezentata pe piata, sa nu fie nevoie de sume colosale pentru a putea fi folosita, deoarece intentia primara este aceea de a fi oferita in mod caritabil tuturor oamenilor de pe aceasta planeta.

Fundatia a fost inregistrata ca o organizatie non-profit in Olanda si are un birou permanent in Ninove – Belgia, iar scopul sau este dezvoltarea de noi tehnologii spatiale precum: transporturi, generarea de electricitate, sisteme de sanatate si de nutritie pentru calatoriile spatiale.

Fundatia Keshe a fost infiintata de Mehran Keshe, de origine iraniana, care a studiat  ingineriea nucleara la Universitatea din Londra.In ultimii 40 de ani, cercetarile dr. Keshe s-au axat pe dinamica plasmei incarcate elecgtric ca sursa de energie a campurilor gravitationale. Tehnologia denumita MAGRAV se anunta astfel un prim pas catre lumea de maine, catre eliminatrea programelor de control si catre manifestarea abundentei.

Se pare ca singurele conditii pentru ca acest pas sa fie facut chiar in decursul acestui an, sunt cooperarea guvernelor si implicit a oamenilor de stiinta din fiecare tara si intentia de a folosi aceasta noua tehnologie intr-un sens benefic, ceea ce, in ciuda nivelului de constiinta mediu de pe planeta  care este destul de scazut, poate deveni realitate.

 

Scroll to Top