Atunci cand venim pe lume, indiferent de religia in care ne-am nascut, intrăm spontan în grija unor ființe bine intenționate numite ingeri pazitori sau gardieni ori „zeități protectoare” personale în metafizica tibetană.

Cu totii avem ingeri păzitori, fara nici o exceptie, ei dorind sa ne asiste de-a lungul vietii, ca niște „ONG-uri” din invizibil care înțeleg și se bucură că a face binele este un privilegiu.

Astfel  ingerii sau entitățile protectoare sunt in permanență alaturi de noi, în absolut orice situatie, îndeplinindu-si cu multa iubire si detașare rolurile de ingeri protectori sau, sau, uneori, chiar și de invatatori spirituali.

Cei care ne ghideaza pe calea spirituala mai sunt cunoscuti  si sub numele de ingeri gardieni.

Ei se bucură de reușitele noastre autentice, se mâhnesc atunci când mințim sau luăm decizii cu reavoință sau ne ajută să ne împinim visurile, dacă acestea sunt îndretățite și nu afectează ordinea universală. Acesată ordine este de fapt o noțiune fascinantă și foarte importantă care este de fapt binele universal.

Din perspectiva nondualistă binele și răul există și anume binele înseamnă prezența stării sau raportării nonduale, iar răul absența stării sau a raportării nonduale.

Sau cuplurile cunoaștere – ignoranță, netrecător – trecător, adevăr – iluzie.

Darurile spirituale pe care ni le ofera acesti ingeri ne ajuta sa ne orientam pasii pe calea spirituala care ne este cea mai potrivita, ne invata sa il recunoastem Ființa Supremă ca sursa a vietii si sa vedem scânteia divina care exista in fiecare dintre semenii nostrii.

Rolul ingerilor este acela de a ne calauzi si de a ne ajuta sa facem fata problemelor imediate, pe drumul vietii. In categoria “ingerilor pazitori” pot intra si alti ingeri care fac parte in ierarhia cereasca precum: Serafimi, Heruvimi, Puteri sau Arhangheli,

Pe langa sarcinile pe care la au corespunzator gradului ceresc, aceste entitati superioare, actioneaza uneori si pe post de ingeri pazitori sau îngeri gardieni,  ajutandu-ne sa ducem la bun sfarsit unele misiuni importante pe care  le avem de indeplinit in aceasta viata si care tin in mod special de menirea spirituală.

Orice am face, oriunde ne-am afla, oricand, e bine să aducem aminte de prietenii nostrii invizibili pe care i-am primit pentru a ne ajuta, cu absolut tot ceea ce avem nevoie in aceasta viata.

Este bine sa le cerem ajutorul si sa ne bucuram de ceea ce primim. Niciodata ei nu vor fi deranjati, din contră, ei vor fi foarte bucurosi ca au ceva de facut pentru noi, oricand, cu orice ( chiar si cand vrem de exemplu sa ne cumparam ceva si avem nevoie de un sfat total dezinteresat).

Ajutorul lor nu are limite.

Prin  urmare, sa nu uitam sa ne bucuram de acesti prieteni minunati, miraculosi si divini pe care ii avem ca un dar ce vine odată cu proiecția în viața aceasta.

Cum îi contactăm?

Simplu.

Telepatic, bazându-ne nu pe capacitatea noastră de a emite telepatic ci pe capcitatea lor de a simți în mod superior mesajul nostru.

Deci – rostim cererea-rugăminte în mod firesc, cu respect și considerație față de fratele nostru spiritual din subtil, în minte sau chiar cu voce tare.

Putem deja le cerem ajutorul și să permitem miracolelor sa intre in viata noastra!