Despre îngerii păzitori sau gardieni

Acharya Leonard30/10/2012

RADIO OM BUN
un radio pentru suflet, minte si spirit

Acum citim articolul
„ABHEDA este o revoluție etică, morală și de suflet care poate schimba cu adevărat lumea... dacă începem întâi cu noi.” Acharya Leonard

În cele ce urmează vom prezenta informații de o importanță majoră, despre îngerii păzitori sau gardieni.

Atunci când venim pe lume, indiferent de religia în care ne-am născut, intrăm spontan în grija unor ființe bine intenționate. Acestea sunt numite îngeri păzitori sau gardieni ori „zeități protectoare” personale în metafizica tibetană.

Cu toții avem îngeri păzitori, fară nici o excepție. Ei dorind să ne asiste de-a lungul vieții, ca niște „ONG-uri” din invizibil care înțeleg și se bucură că a face binele este un privilegiu.

Astfel îngerii sau entitățile protectoare sunt în permanență alaturi de noi. În absolut orice situație, îndeplinindu-și cu multă iubire și detașare rolurile de îngeri protectori sau, sau, uneori, chiar și de învățători spirituali.

Cei care ne ghidează pe calea spirituală mai sunt cunoscuți și sub numele de îngeri gardieni.

Ei, îngerii:

  • se bucură de reușitele noastre autentice,
  • se mâhnesc atunci când mințim sau luăm decizii cu reavoință
  • sau ne ajută să ne împinim visurile, dacă acestea sunt îndretățite și nu afectează ordinea universală.

Acesată ordine este de fapt o noțiune fascinantă și foarte importantă care este de fapt binele universal.

Din perspectiva nondualistă binele și răul există. Și anume binele înseamnă prezența stării sau raportării nonduale, iar răul absența stării sau a raportării nonduale.

Sau cuplurile cunoaștere - ignoranță, netrecător - trecător, adevăr - iluzie.

Darurile spirituale pe care ni le oferă acești îngeri:

  • ne ajută să ne orientăm pașii pe calea spirituală care ne este cea mai potrivită.
  • ne învață să îl recunoaștem Ființa Supremă că sursă a vieții
  • și să vedem scânteia divină care există în fiecare dintre semenii noștri.

Rolul îngerilor este acela de a ne călăuzi și de a ne ajuta să facem față problemelor imediate, pe drumul vieții. În categoria “îngerilor păzitori” pot intra și alti îngeri care fac parte din ierarhia cerească precum:

  • Serafimi,
  • Heruvimi,
  • Puteri sau Arhangheli,

Pe lângă sarcinile pe care la au corespunzător gradului ceresc, aceste entități superioare, acționează uneori și pe post de îngeri păzitori sau îngeri gardieni. Aceștia ajutându-ne să ducem la bun sfârșit unele misiuni importante pe care le avem de îndeplinit în aceasta viață și care țin în mod special de menirea spirituală.

Orice am face, oriunde ne-am afla, oricând, e bine să aducem aminte de prietenii nostrii invizibili pe care i-am primit pentru a ne ajuta, cu absolut tot ceea ce avem nevoie în această viață.

Este bine să le cerem ajutorul și să ne bucurăm de ceea ce primim. Niciodată ei nu vor fi deranjați, din contră, ei vor fi foarte bucuroși că au ceva de făcut pentru noi, oricând, cu orice. Chiar și când vrem de exemplu să ne cumpăram ceva și avem nevoie de un sfat total dezinteresat.

Ajutorul lor nu are limite.

Prin urmare, să nu uitam să ne bucurăm de acești prieteni minunați, miraculoși și divini pe care îi avem ca un dar ce vine odată cu proiecția în viața aceasta.

Cum îi contactăm?

Simplu.

Telepatic, bazându-ne nu pe capacitatea noastră de a emite telepatic ci pe capcitatea lor de a simți în mod superior mesajul nostru.

Deci - rostim cererea-rugăminte în mod firesc, cu respect și considerație față de fratele nostru spiritual din subtil, în minte sau chiar cu voce tare.

Putem deja le cerem ajutorul și să permitem miracolelor să intre în viață noastră!

Abheda Yoga este o cale deosebită, rară, care poate cu adevărat să ne transforme. Putem dezvolta chiar și ceea ce nu am primit prin naștere și genetică sau nu am reușit să realizăm prin educație și alte influențe formatoare.
Acharya Leonard
Copyright Abheda Yoga 2021 © Toate drepturile rezervate.
Top magnifiercross