Zece lecții învățate de la îngeri

Zece lecții învățate de la îngeri

Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
09.07.2007
text de 
5 minute
Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
09.07.2007
 - text de 
5 minute

Zece lecții învățate de la îngeri
(Ten Lessons I Learned From the Angels)

de Doreen Virtue, 1998

Cu cât vorbesc cu îngerii mei mai des, cu atât învaț mai mult. Iată zece lecții pe care aceștia m-au învățat și prin care mi-au schimbat viața.

1. Trăiește în integritate.

Îngerii mi-au spus: „Petrece-ți timpul făcând activități care se potrivesc cu cele mai înalte intenții ale tale. Renunță la lucrurile pe care intuiția ta te îndeamnă să renunți. Acele lucruri fie se vot vindeca, astfel încât să te bucuri de ele ori altfel, activitatea va pică de la sine.”?
Îngerii m-au îndemnat să-mi ascult inima. M-au asigurat că voi fi în siguranță dacă refuz munca care nu se potrivește adevăratelor mele intenții. Am descoperit rapid ca îngerii aveau dreptate!

2. Nu există decât ACUM.

„Ești complet și întreg acum. Nu-ți aruncă ochii asupra a ceea ce-ți poate aduce ziua de mâine – asta ar implica că ești imperfect sau îți lipsește ceva acum, și că vei fi complet atunci când ceva exterior apare în viața ta într-un viitor.”?
Când îngerii mi-au spus acestea, am realizat că eu trăiam pentru viitor. Mă concentram pe ceea ce ziua de mâine mi-ar fi putea aduce, și nu pe binecuvântările din prezent. Acum fac o „listă de recunoștință”? mentală în fiecare seară.

3. Tot conflictul este în interiorul minții tale.

„Orice conflict pe care îl vezi sau îl experimentezi în lumea exterioară este o proiecție a egoului tău. În realitate, lumea este în pace și tu îți proiectezi frica de pace asupra lumii. Tu nu vrei să-ți rezolvi conflictul interior, dar vrei să-l îndepărtezi de tine. Așa că-l proiectezi asupra altor oameni și crezi că „ei” sunt cei care îți cauzează disconfortul. Alți oameni sunt neutri, tăblițe goale pe care tu le colorezi cu propriile semnificații și definiții. Apoi, reacționezi de parcă aceste culori și definiții ar fi reale. Alți oameni, în schimb, te tratează în felul în care te aștepți, într-o profeție de auto-îndeplinire.”
În timp ce îngerii îmi explicau acestea, am realizat cât de des i-am permis fricii să-mi creeze momente dureroase. Dar întotdeauna am avut puterea de a alege gândurile și sentimentele pe care eu le-am atribuit situațiilor.

4. Purifică-ți hrana.

„Toată hrana are vibrație și tu vrei să vibrezi la fel de înalt și de fin cu frecvența la care rezonezi. Hrănește-te cu fructe și legume proaspete, nuci și cereale integrale, deoarece au cele mai înalte frecvențe vibraționale. Evită carnea, produsele lactate, alcoolul, zahărul, ciocolata și cofeina, care au cele mai scăzute vibrații. Și amintește-ți că esența tuturor alimentelor pe care le mănânci te afectează mult timp după ce mâncarea se digeră.”
În momentul în care îngerii mi-au spus de lecția a patra, dieta mea era deja destul de sănătoasă. Renunțasem la carne roșie și albă și la alcool. Totuși, mai era loc de îmbunătățiri, așa că am urmat sfaturile îngerului meu păzitor și am adoptat o abordare alimentară Vegan. Îmbunătățirea aspectului și energiei a fost radicală și imediată! În loc să simt că-mi lipsește ceva, alegerea unei alimentații mai sănătoase era ușoară și naturală.

5. Nu da pentru a primi.

„Renunță la a mai planifica rezultatele pe care le aștepți ca urmare a ceea ce dăruiești. Vei primi rezultate pentru că ai dăruit; aceasta este o lege universală. Dar nu depinde de tine felul în care cauza și efectul vor circula. În plus, dacă vei aștepta ceva în schimb, n-ai oferit în realitate nimic. În schimb, reții darul în conștiința ta, așteptând să primești ceva înainte că tu să-l eliberezi complet.”
Încă o dată, m-am simțit jenată în timp ce îngerii vedeau în străfundurile sufletului meu. Știau că sunt o persoană generoasă. Totuși, trebuia să recunosc că dăruiam uneori cu dorința de a primi ceva în schimb. Cu o încredere totală în îngerii mei, am decis să renunț la toate legăturile atașate de darurile mele pentru ceilalți. Aproape imediat, am început să primesc recompense surprinzătoare, cum ar fi noi propuneri de afaceri și experiențe minunate cu prietenii.

6. Petrece timp de unul singur în natură.

„Sunetele și mirosurile naturii sunt invizibile, așa că îți poartă mintea spre tărâmul invizibil al spiritului, unde lucrurile vibrează mai înalt și mai rapid decât materia. Există proprietăți vindecătoare în natură. De asemenea, există îngeri ai naturii foarte reali. Le poți cere acestor îngeri ai naturii să te vindece. A sta în natură te ajută să te adaptezi ritmului natural al pământului și așa cum sincronizarea și ciclurile fac parte din tot, tu te vei sincroniza cu ritmul vieții.”
La îndemnul îngerilor, m-am îndepărtat de biroul meu și am început să-mi petrec orele prânzului afară. Aerul proaspăt, razele de soare și parfumul florilor m-au ajutat să pătrund la niveluri mai profunde. Stau afară și îi rog pe îngerii naturii să mă înconjoare.

7. Detașează-te de materie.

„Atunci când ești atașat de materie în gând, rămâi atașat de produsele minții egoului și astfel rămâi atașat de ego. Nu există cale de a scăpa de această lege.”
Îngerii mei mi-au clarificat că nu există nimic rău în lucrurile materiale. Materia e neutră, conform cu îngerii. Ei de asemenea realizează că oamenii au nevoi materiale, cum ar fi mâncarea, îmbrăcămintea și adăpostul. Dar când idolatrizăm aceste lucruri materiale – cum ar fi gândirea continuă la bani și posesiuni – ne concentrăm asupra naturii noastre inferioare și nu asupra sinelui nostru superior.

8. Nu judeca.

„Îi judeci pe alții ca o metodă de a te apăra pe tine însuti, pentru a-i ține departe de tine, astfel încât să nu te apropii de ei și să te rănești. Dar ți-am spus că nu e nevoie să te gândești la siguranța ta. Tu ești în siguranță, iar un tipar de gândire de îngrijorare covârșitor în ceea ce privește securitatea ta, poate aduce exact ceea ce te temi în viața ta.”
Îngerii au explicat că atragem spre noi lucrurile la care ne gândim. Daca mă gândesc în mod obsesiv la pericolul fizic și emoțional, creez un climat în care cele mai teribile temeri se adeveresc. Prin exercițiu, am început să observ momentele în care îi judecam pe ceilalți oameni. Am început să-mi eliberez temerile către îngeri și am descoperit că obiceiul de a judeca a dispărut treptat.

9. Trăiești acolo unde conștiința ți-e focalizată.

„Dacă ai un gând neiubitor sau lipsit de iubire – competiție, invidie, grijă – simți durere. Tu EȘTI conștiința ta și simți efectele locului în care îți este focalizată conștiința. Tu nu-ți dorești durere. Așa că, alege să dai luminii toate gândurile tale neiubitoare.”
La început, această lecție a fost dureroasă. Întotdeauna am crezut că circumstanțele din exterior îmi influențau fericirea. Și totuși, îngerii insistau că lucrurile stau invers și că gândurile mele erau cele care colorau lumea. Ei mi-au spus că fericirea mea nu era legată de ceea ce aveam, ci de ceea ce gândeam.

10. Slăvește-l pe Dumnezeu în toate.

„Nu căuta slavă pentru tine însuți. În esență, totuși, atunci când îl slăvești pe Dumnezeu, tu slăvești acea parte din tine care este una cu Dumnezeu. Prin slăvirea Sa, stai departe de starea ta de ego și te centrezi pe conștiința sinelui tău superior.”
Inițial, lecția mea m-a umilit. Dar înainte de a aluneca în sentimente de rușine, îngerii mei mi-au oferit un sprijin, amintindu-mi că – deoarece sinele meu adevărat este una cu Dumnezeu – îmi lăudam adevăratul „eu” de fiecare dată când îl slăveam pe Dumnezeu.

Aceastea sunt cele zece lecții învățate de la îngeri, pe care vă recomand cu drag să le purtați în inima voastră și să le trăiți!

...............................................................................................................................

 

Îți place ceea ce facem?

Ai vrea să susții Abheda ori Revolutia Omului Bun ?
*Abheda este un ONG care își desfășoară activitatea cu ajutorul donațiilor.
Donează foaarte ușor aici
" Găsește o idee
  care ar putea face
  lumea mai bună
  și pune-o în practică ! "
© Copyright Abheda Yoga 2023. Toate drepturile rezervate.
magnifiercross