Știați că ne putem vindeca prin Terapia cu iubire?

Știați că vă puteți vindeca
Știați că vă puteți vindeca prin Terapia cu iubire?
Știați că vă puteți vindeca prin Terapia cu iubire?

Știați că ne putem vindeca prin Terapia cu iubire?, are acum un răspuns datorită acestui minunat articol.

Iubirea vindecă!

Într-o lume plină de iubire,  terapia nu ar fi necesară deloc” spunea Osho, iar acest adevăr îl regăsim din plin în vată de zi cu zi. Cu toții avem nevoie de atenție, atingere, de confirmare. Îmbrățișările sunt un instrument vindecător, iar lipsa lor atrage dezechilibrul emoțional, lucru demonstrat de copii abandonați.

În fiecare zi avem dovadă faptului iubirea poate face minuni, în ceea ce privește starea mentală, emoțională și fizică. Iar descoperirile din lumea medicală ne confirmă acest lucru: persoanele care dăruiesc și primesc iubire sunt mai fericite, și mai sănătoase.

Fericirea:

  • prelungește durata vieții,
  • îndepărtează stresul și oboseală,
  • scurtează perioada de vindecare a rănilor,
  • îndepărtează depresia,
  • îmbunătățește memoria și puterea de concentrare,
  • și lista ar putea continuă la nesfarsit!

Mai mult decât atâtsunt cunoscute cazuri de remisie spontană (adică vindecare totală) a leucemiei cu ajutorul terapiei cu iubire”. Astfel persoanele bolnave, care sunt înconjurate cu iubire și grijă, răspund evident mult mai eficient tratamentului medicamentos pe care îl urmează. Nu degeaba leucemia este denumită și boală sufletelor triste”.

Concluzia firească este: nu vă fie teamă să iubiți și să fiți iubiți! – astfel veți avea parte de cel mai natural și cel mai minunat tratament posibil!

Așa cum suntem învățați și la cursul nostru de yoga, a dărui și a primi iubire este unul dintre cele mai importante aspecte ale practici noastre zilnice!

Cu toții avem nevoie de curaj în iubire!

“Doar cu inima poți atinge cerul!” ne spune Rumi, renumitul poet persan. Iubirea este una din căile prin care ființă umană poate accede la perfecțiune, la divinitate, de aceea o mare parte a operei sale este dedicată acestui sentiment sublim!

Dacă nu sunteți încă convinși de  necesitatea integrării iubirii în viață dumneavoastră, va invităm urmăriți un filmulet  în care simplă exprimare verbală sentimentului de iubire ne poate ridică cu ușurință starea de spirit și ne poate încarcă cu cele mai pure și rafinate energii ale sale!

Sper din tot sufletul să avem cu toții un răspuns pozitiv la întrebarea Știați că ne putem vindeca prin Terapia cu iubire?

Noi ce am făcut astăzi pentru  ne manifesta iubirea?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top