11 remedii naturale pentru aciditate și arsuri la stomac


Transformă-ți viața prin Yoga Tradițională! Un nou curs la Abheda Yoga cu Leo Radutz. Înscrierile se închid curând! Rezervă-ți locul la curs acum (prima ședința GRATUITĂ) și fă primul pas către o variantă mai bună a ta AICI!

11 remedii naturale pentru aciditate și arsuri la stomac

 

1. Bicarbonatul de sodiu

Este o substanța naturală, de origine sau identic naturală, benefică și cu multe utilizări autentice.
Problema este că mărește nivelul de sodiu (ca și când am lua multă sare de bucătărie).
Deci în cazul nei acidități gastrice crescute sau rebele la un moment dat trebuie să ne oprim din administrare.

Cum se ia?

Amestecăm o linguriță mică sau o jumătate de linguriță într-un pahar de 100-200 ml cu apă și bem amestecul.

2. Cartoful

Cartoful sub forma de suc – 1-3 cartofi cruzi, fără coajă, orice culoare (roșii sau galbeni), se curăță<>

– se introduc in blender sau storcator.

– sau se dau pe răzătoarea mică și apoi se storc cu mâna într-un pahar

– sau – cel mai simplu – se mușcă din cartof, se mestecă, se suge sucul și se scuipă celuloza.

De recomandat este consumul imediat dupa ce am obtinut compoziția, pe stomacul gol.

Vindecă gastrita sau ulcerul în cca 3 săptămâni !

3. Lămâia

Paradoxal, lămâia are un efect benfic în aciditatea stomacală, protejează stomacul în timpul unei mese și după.

4. Migdalele

Acidul gras din compozitie creează un strat protector pe pereții interni ai stomacului și contribuie la neutralizarea acidității în exces.
Consumăm un pumn de sâmburi de migdale și vom simți efectele.

5. Bananele

Sunt alcaline, deci bune în aciditate. Pentru reducerea aciditătii stomacale este foarte bine sa introducem în alimentație bananele, consumate zilnic pe cât posibil.

6. Mierea de albine

Mierea de albine este foarte bună, ea diminuează intensitatea durerii cauzate de aciditate.
Se ia o singură linguriță înaintea meselor principale ale zilei.

7. Ceaiul de mușețel

După fiecare masă principală putem consuma câte o cană cu ceai de mușetel, deoarece are efecte calmante. Putem lua până la 2-3 căni pe zi.

8. Gălbenelele

Gălbenelele calmează și senzația de arsură și colicile. Se face o simplă infuzie din doar o lingurită de amestec si o cană cu apă căldută.
Se consumă, pentru efectele dorite, 2-3 căni pe zi, între mese.

<>
9. Florile de salcâm

Salcâmul are un efect de neutralizare. Se folosesc doar florile, nu și codița.
Se face o infuzie cu o lingură de flori de salcâm și apă nu foarte fierbine, doar călduță. Se consumă 2-3 căni pe zi.

10. Ceaiul de busuioc

Asemeni celui de mai sus, se consumă în mod regulat și nu se întrerupe tratamentul; se iau 30 gr de busuioc, cu apă călduță, nu fierbine și se consumă la sfârșitul meselor principale.

11. Curele cu sucuri de legume au un prețios efect alcalinizant al întregului organism.

 

<, 225px" srcset="https://abhedayoga.ro/wp-content/uploads/2021/11/Layer-2-2-333x350.png.webp 333w, https://abhedayoga.ro/wp-content/uploads/2021/11/Layer-2-2-190x200.png.webp 190w, https://abhedayoga.ro/wp-content/uploads/2021/11/Layer-2-2.png.webp 706w" alt="" width="225" height="236" /> Leo Radutz, fondatorul sistemului Abheda, inițiatorul Revoluției OMului Bun

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top