The Quantum Activist - film documentar

Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
24.01.2013
text de 
< 1 minut
Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
24.01.2013
 - text de 
< 1 minut

În știință are loc o revoluție, o schimbare radicală de paradigme. În timp ce știința “oficială” rămâne materialistă, tot mai mulți oameni de știință susțin și dezvoltă o paradigmă bazată pe dominația conștiinței. Dr. Amit Goswami, un pionier al acestei perspective revoluționare, ne împărășește viziunea sa asupra potențialului nelimitat al conștienței ca principiu guvernator al tuturor ființelor și modul în care această revelație ne poate arăta cum să trăim mai bine.

Acest documentar, cu titlul original “The Quantum Activist”, spune povestea unui om care ne provoacă să ne regândim noțiunile de existență și realitate cu o forță și o anvergură neatinse de la Einstein încoace. Acest film unește prăpastia dintre Dumnezeu și știință. Opera lui Goswami relevă unitatea dintre lumile marilor religii și tradiții mistice.

Acesta povestește cum s-a îndepărtat de învătățura religioasă pe care a primit-o în copilărie pentru a-și căuta calea în fizica cuantică și fizica nucleară și cum a ajuns, prin intermediul acestora, exact la punctul de la care a plecat, la viața spirituală. Goswami demonstrează cum propriile noastre viziuni greșite asupra realității ne-au condus la criza spirituală, socială și economică de astăzi.

Îți place ceea ce facem?

Ai vrea să susții Abheda ori Revolutia Omului Bun ?
*Abheda este un ONG care își desfășoară activitatea cu ajutorul donațiilor.
Donează foaarte ușor aici
" Găsește o idee
  care ar putea face
  lumea mai bună
  și pune-o în practică ! "
© Copyright Abheda Yoga 2023. Toate drepturile rezervate.
magnifiercross