The Quantum Activist – film documentar

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

În știință are loc o revoluție, o schimbare radicală de paradigme. În timp ce știința “oficială” rămâne materialistă, tot mai mulți oameni de știință susțin și dezvoltă o paradigmă bazată pe dominația conștiinței. Dr. Amit Goswami, un pionier al acestei perspective revoluționare, ne împărășește viziunea sa asupra potențialului nelimitat al conștienței ca principiu guvernator al tuturor ființelor și modul în care această revelație ne poate arăta cum să trăim mai bine.

Acest documentar, cu titlul original “The Quantum Activist”, spune povestea unui om care ne provoacă să ne regândim noțiunile de existență și realitate cu o forță și o anvergură neatinse de la Einstein încoace. Acest film unește prăpastia dintre Dumnezeu și știință. Opera lui Goswami relevă unitatea dintre lumile marilor religii și tradiții mistice.

Acesta povestește cum s-a îndepărtat de învătățura religioasă pe care a primit-o în copilărie pentru a-și căuta calea în fizica cuantică și fizica nucleară și cum a ajuns, prin intermediul acestora, exact la punctul de la care a plecat, la viața spirituală. Goswami demonstrează cum propriile noastre viziuni greșite asupra realității ne-au condus la criza spirituală, socială și economică de astăzi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top