S-a descoperit accidental – chimioterapia inrautateste cancerul!

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

O echipa de cercetatori americani, in timp ce studia faptul ca celulele canceroase sunt extrem de rezistente la tratament,  a descoperit accidental ceva mult mai important si anume, faptul ca chimioterapia afecteaza puternic celulele sanatoase deterioriandu-le,  iar in acelasi timp le determina sa elibereze o proteina care susține și  alimenteaza cresterea tumorii canceroase.

In raportul privind concluziile studiului realizat in revista Nature Medicine, oamenii de stiinta semnaleaza ca rezultatele au fost “complet neașteptate”.

Atfel, s-au  gasit dovezi asupra unor daune semnificative  ale celuleor de ADN, atunci cand s-au examinat efectele chimioterapiei asupra țesuturilor derivate de la pacientii cu cancer de prostata. Acest raport reprezinta  o palma data organizațiilor  medicale din Statele Unite,  care au sustinut chimioterapia, timp de ani de zile, ca fiind singura opțiune posibila pentru pacienții bolnavi de cancer.

Aceasta stire vine dupa ce, anterior  a fost relevata o descoperire similara si anume faptul ca medicamentele extrem de scumpe pentru tratarea cancerului, nu numai nu trateaza aceste tumori, dar de fapt le avgraveaza. S-a descoperit ca aceste medicamente fac ca tumorile sa “metastazieze” și sa creasca in dimensiune masiv după consumul lor, si prin urmare a ucis pacienții mai rapid.

Cunoscuta sub numele de WNT16B, oamenii de stiinta care au efectuat cercetarea, spun ca aceasta proteina creata in urma chimioterpiei, creste supravietuirea celulelor canceroase, si este motivul pentru care chimioterapia face ca, viața pacientilor se scurteze mai repede.

Co-autorul acestei descoperiri, dr. Peter Nelson de la Centrul de Cercetari Impotriva Cancerului  Fred Hutchinson din Seattle, explica:

Proteina WNT16B, atunci cand este secretata, interactioneaza cu celulele tumorale din apropiere și le provoca sa creasca, le invadeaza, și mai important, rezista tratamentului ulterior.
Echipa de cercetatori a mai adaugat ca rezultatele obtinute indică faptul ca afectarea celulelelor benigne, poate contribui în mod direct la  o cinetica sporita si respectiv la cresterea tumorii.

Intre timp, tratamentele extrem de  ieftine, cum ar fi cele naturiste,  care folosesc tumericul si ghimbirul au fost extrem de eficiente,micsorand tumorile și combatand raspandirea cancerului.

In urma a  11 studii de caz, s-a constatat că utilizarea tumericului reduce marimea unei tumori pe creier cu un procent aproape socant de  81%. Mai multe de cercetari au aratat de asemenea, că tumericul  este capabil de sa  opreasca cresterea celulelor canceroase in totalitate. Astfel  cazul unei femei care s-a vindecat de cancer, aparand chiar pe prima pagină a ziarelor, a dezvăluit faptul ca,  victoria ei impotriva cancerului a fost acela ca a folosit in mod constat, ca si condiment principal,turmericul.

Aceasta descoperire accidentala a cercetatorilor americani,  arata in continuare lipsa de stiinta reala din spatele multor tratamente apartinand “vechii paradigme”, in ciuda a ceea ce organizatiile oficiale de sanatate ar dori ca oamenii sa creada.  Adevărul este ca  alternativele naturale, nu primesc nici pe departe  finantari la fel de mari ca cele folosite pentru medicamentele farmaceutice de sinteza si a interventiilor medicale, deoarece pur și simplu nu exista loc pentru profit. Daca toata lumea ar utiliza tumericul si vitamina D pentru tratarea cancerului ( sau chiar mai bine inca, prevenirea acestuia printr-un stil de viata sanatos), marile companii de medicamente ar fi scoase de pe piata.

 

Sursa: http://www.riseearth.com/2012/08/study-accidentally-finds-chemotherapy.html#.UDX9H6CpY4d

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top