Regina Soarelui – Ce ne spun albinele (film documentar) 2010

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

beeRegizat de Taggar Siegel, documentarul a apărut în 2010. In acest film care se numește ,,Queen of the Sun: What Are the Bees Telling Us ?” este vorba  bineinteles, despre albine, și prin intermediul lui, săracuțele albinuțe ne vor spune printre altele că lor nu le place deloc ideea asta promovată de domnu’ ministru, cu plantele modificate genetic. Ba mai mult de-atâta, sunt foarte afectate și toată această industrie a OMG-urilor, în care Mosanto (votată și cea mai malefică corporație din lume pe 2011) este lider suprem, le ucide și pe bietele de ele, nu doar pe noi.

Despre mierea de albine și beneficiile ce le aduce ea sănătății omului s-au scris probabil biblioteci întregi și cu siguranță se vor mai scrie, deoarece mierea este alimentul cel mai uimitor, iar valențele ei terapeutice sunt pe departe de a fi complet descoperite. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit mierea pe post de îndulcitor sau medicament, fiind mereu un aliment foarte apreciat în orice gospodărie.

Pentru a produce jumătate de kilogram de miere, un roi de albine zboară aproximativ 20.000 de kilometri și culege polenul din circa 6 milioane de flori. Astfel, ele sunt responsabile de polenizarea a aproximativ 40% din hrana noastră. Este o cantitate enormă ce ar trebui să ne determine măcar să le acordăm albinelor cinstea cuvenită. Fără această polenizare, plantele care ne asigură hrana nu ar rodi, iar noi am muri, fără doar și poate, de foame.

Problema este că la ora actuală, albinele se confruntă cu o criză extrem de gravă, numită Sindromul Depopulării Coloniilor  astfel incat albinele dispar pe capete, fiind afectate de mecanizarea apiculturii, dar mai ales de pesticidele folosite cu inconștiență în monoculturile agriculturii diavolești promovate de Mosanto și celelalte multinaționale machiavelice.

Pentru vizionarea pe intregul ecran apasati butonul cu sagetele din dreapta jos!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top