La ce este util, din punct de vedere practic, studiul teoretic al celor 36 de tattve?

Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
26.01.2021
text de 
< 1 minut
Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
26.01.2021
 - text de 
< 1 minut

La ce este util, din punct de vedere practic, studiul celor 36 de tattve ?

1) Pentru a ne raporta cu eficiență la Identificarea cu Sinele, individual sau universal, Sursa, Observatorul, Rostitorul, Gânditorul.

2) Pentru a înțelege existența noastră și a Universului, sensul existenței, pentru a ne transcende frica și a câștiga adevăratul curaj și adevărata libertate, pentru a cunoaște detașarea de ceea ce este trecător și iubirea de ceea este netrecător și etern.

3) Pentru a recunoaște PRACTIC diversele etape din meditație și, mai ales, etapele din domeniul spiritual (infinit) când ne-am putea păcăli cu ușurință că am ajuns la capăt când noi, de fapt, încă nu am ajuns și deci, pentru a ști cum se manifestă în ființa noastră „capătul” și să îl atingem.

4) Pentru a recunoaște în viața noastră, în imanență, în domeniul finit, proiecția tattvelor pure, așa cum purusha- prakriti sunt proiectia în finit a cuplului shiva -shakti, de exemplu.

5) Pentru a avea un model mental care jalonează calea spirituală și care constituie un prețios reper pentru cine aspiră la spiritualitate cu adevărat.

6) La crearea unor programe de inteligență artificială eficiente și adecvate, inspirându-se din cum este construit universul interior al omului, care ar putea fi apoi folosite ca instrumente excepționale pentru a realiza binele universal, sub o formă sau alta.

Leo Radutz

Îți place ceea ce facem?

Ai vrea să susții Abheda ori Revolutia Omului Bun ?
*Abheda este un ONG care își desfășoară activitatea cu ajutorul donațiilor.
Donează foaarte ușor aici
" Găsește o idee
  care ar putea face
  lumea mai bună
  și pune-o în practică ! "
© Copyright Abheda Yoga 2023. Toate drepturile rezervate.
magnifiercross