La ce este util, din punct de vedere practic, studiul teoretic al celor 36 de tattve?

Scris de 
Acharya Leonard
 - text de 
< 1 minut
ABHEDA este o revoluție etică, morală și de suflet care poate schimba cu adevărat lumea... dacă începem întâi cu noi.” - Acharya Leonard

La ce este util, din punct de vedere practic, studiul celor 36 de tattve ?

1) Pentru a ne raporta cu eficiență la Identificarea cu Sinele, individual sau universal, Sursa, Observatorul, Rostitorul, Gânditorul.

2) Pentru a înțelege existența noastră și a Universului, sensul existenței, pentru a ne transcende frica și a câștiga adevăratul curaj și adevărata libertate, pentru a cunoaște detașarea de ceea ce este trecător și iubirea de ceea este netrecător și etern.

3) Pentru a recunoaște PRACTIC diversele etape din meditație și, mai ales, etapele din domeniul spiritual (infinit) când ne-am putea păcăli cu ușurință că am ajuns la capăt când noi, de fapt, încă nu am ajuns și deci, pentru a ști cum se manifestă în ființa noastră „capătul” și să îl atingem.

4) Pentru a recunoaște în viața noastră, în imanență, în domeniul finit, proiecția tattvelor pure, așa cum purusha- prakriti sunt proiectia în finit a cuplului shiva -shakti, de exemplu.

5) Pentru a avea un model mental care jalonează calea spirituală și care constituie un prețios reper pentru cine aspiră la spiritualitate cu adevărat.

6) La crearea unor programe de inteligență artificială eficiente și adecvate, inspirându-se din cum este construit universul interior al omului, care ar putea fi apoi folosite ca instrumente excepționale pentru a realiza binele universal, sub o formă sau alta.

Acharya Leonard

Abheda Yoga este o cale deosebită, rară, care poate cu adevărat să ne transforme. Putem dezvolta chiar și ceea ce nu am primit prin naștere și genetică sau nu am reușit să realizăm prin educație și alte influențe formatoare.
Acharya Leonard
Copyright Abheda Yoga 2021 © Toate drepturile rezervate.
magnifiercross