Este posibilă vindecarea cancerului cu ajutorul uleiurilor esențiale?

Conform ultimelor studii care caută un remediu natural împotriva cancerului, uleiurile esențiale pot fi extrem de utile. Corpul uman rezonează la o frecvență cuprinsă între 62-78 MHz, iar oamenii de știință cred că bolile încep atunci cănd frecvența acestuia scade sub de 58 MHz. Multe studii au arătat că gândurile!negative pot reduce frecvența corpurilor noastre cu 12 MHz, în timp ce gândirea pozitivă o ridică cu 10MHz . Aceasta înseamnă că există multe lucruri care ne pot afecta sănătatea în moduri pe care nici măcar nu ni le ne putem imagina.

În urma acestor studii, uleiurile esentiale pot lupta împotriva cancerului datorită proprietăților lor antibacteriene și a capacității lor de a schimba frecvența la care rezonam. Unul dintre oamenii de știință implicați în studiu, Bruce Tainio, a elaborat un aparat special de monitorizare care măsoară frecvența uleiurilor esențiale și modul în care aceastea ne afectează. M. Suhail, un imunolog care a participat la studiu, spune că atunci când ADN-ul din nucleul celulelor noastre este corupt, are loc dezvoltarea cancerului. Uleiurile esențiale au capacitatea de a corecta acest lucru și pot repara ADN-ul, îmbunătățind în mod semnificativ șansele noastre împotriva teribilei boli.

Uleiuri esențiale cu grad terapeutic

Atunci când luați în considerare utilizarea uleiurilor esențiale din oricare motiv, trebuie să vă asigurați că sunt de calitate terapeutică. Majoritatea uleiurilor disponibile pe piață sunt de calitate scăzută și sunt amestecate cu aditivi cum ar fi alcoolul. Ele nu funcționează în același fel ca și uleiurile pure, așa că asigurați-vă că ați apelat la o sursă de încredere.

În cartea sa “The Electric Body “, R. O. Becker arată că frecvența electrică a corpului nostru ne determină starea de sănătatea. Chiar și Nikola Tesla a spus că îndepărtarea frecvențelor externe nocive ne poate face mai rezistenți împotriva bolilor, în timp ce Dr. Otto Warburg a descoperit cu peste un secol în urmă că celulele noastre au o tensiune electrică specifică care poate scădea datorită diferiților factori și declanșează boli precum cancerul.

 

Cercetările științifice recente au descoperit că uleiurile esențiale cu frecvențe mari pot distruge bolile care au frecvențe mai mici. Iată o listă a câtorva dintre uleiurile utilizate în cercetare și frecvențele lor electrice:

Ulei esențial de Ienupăr – 98 Mhz

Ulei esențial de Angelică – 85 Mhz

Ulei esențial de Tămâie – 147 MHz

Ulei esențial deTrandafir – 320 Mhz.

Ulei esențial de Santal- 96 Mhz

Ulei esențial de Helichrysum – 181 MHz

Ulei esențial de Mentă – 78 Mhz

Ulei esențial de Lavandă – 118 Mhz

 

 

Uleiurile esențiale si proprietățole lor  vindecătoare

Conform ultimelor studii, uleiurile de scorțișoară, cimbru, iasomie și musetel au avut cele mai bune rezultate atunci cand au fost folosite împotriva celulelor cancerului de sân. Mușețelul a distrus 93% din celule in vitro, în timp ce cimbrul a distrus 97% din celule. În urma cercetărilor asupra acestor uleiuri s-a observat că uleiul de mușețel are proprietăți antioxidante foarte puternice, acesta fiind principalul motiv al eficienței sale împotriva celulelor cancerului de sân. Unsprezece uleiuri esențiale au fost examinate în total, inclusiv cel de fenicul amar și dulce, de mentă, salvie, lavandă, mușețel și cimbru.

Uleiul de tămâie

Potrivit lui Suhail, uleiul de tămâie poate pătrunde în nucleul celulelor canceroase din citoplasmă împiedicandu-le să se reproducă. Uleiul funcționează datorită prezenței așa-numitelor monoterpene care au capacitatea de a ucide celulele canceroase. Uleiul de tămâie funcționează în toate stadiile de cancer și este citotoxic, ceea ce înseamnă că nu afectează celulele sănătoase.

Redăm ,mai jos câteva cazuri în care au fost folosite uleiurile esențiale pe pacienții cu diferite tipuri de cancer:

Stadiul final al unui pacient cu cancer la ficat

În cadrul studiului, un pacient cu cancer la ficat în stadiu final care conform doctorilor mai avea doar câteva luni de trăit, avănd o tumoare inoperabila din cauza dimensiunii mari, și neavând nimic de pierdut, a decis să încerce uleiul de tămâie. El l-a luat intern, sublingual și extern prin masaj în zona ficatului. La următoarea vizită la doctor, tumoarea și-a redus deja dimensiunea. Pacientul a continuat să folosească ulei de tămâie, iar în cele din urmă acasta s-a redus putând fi operabilă. Tumoarea a fost ulterior eliminată iar bărbatul se bucură acum fericit de viața sa fără cancer.

Un copil cu cancer cerebral

Unul dintre cele mai dificile cazuri dintre toți pacienții aflați în studiu a fost o fetiță în vârstă de 5 ani cu cancer cerebral. După epuizarea tuturor celorlalte opțiuni, părinții au decis să dea fetei un amestec de ulei de tămâie și ulei de santal. Ei i-au fricționat talpile picioarele cu acest amestec, și au aplicat câteva picături de ulei lavandă pe încheieturile mâinilor. După câteva luni, cancerul a fost complet învins!

Pacient cu cancer de vezică

Jackie Hogan o femeie care suferea de cancer la vezică urinară urma să aibă o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea acestuia. Cu toate acestea, ea a decis să încerce să utilizeze uleiuri esențiale înainte de a recurge la operație și după câteva luni de aplicare a unui amestec de ulei de santal și ulei de tămâie, local, pe suprafața pielii, ea este astazi vindecată de cancer.

Stadiul 4 pacient cu cancer pulmonar

O femeie din grupul de cercetare a fost diagnosticată cu cancer pulmonar aflat în stadiul 4, care se răspândise deja la alte organe din corpul ei. În loc să fie de acord cu chimoterpia și chirurgia, femeia a început să aplice ulei de tamaie pe zonele afectate ale corpului la fiecare 2-3 ore, după acest tratament a devenit complet sănătoasă în doar 7 luni.

Pacientă cu cancer de sân

O femeie diagnosticată cu cancer de sân în stadiu avansat a folosit un amestec de ulei de tămâie și ulei de lemongrass (aplicat local și administrat sublingual) pentru a învinge boala în numai câteva luni.

Pacientă cu cancer de col uterin

O femeie care suferea de cancer de col uterin și care mai avea doar câteva luni de trăit conform prognezelor medicale, folosind uleiul de tămâie a reușit să învingă boala în 6 luni.

Aceste studii ne arată că există mulți pacienți care au reușit să învingă diferite tipuri de cancer folosind puterile uluitoare ale uleiurior esențiale. Toate aceste uleiuri au remarcabila proprietate de a ridica frecvența electrică a corpului, reușind astfel să vindece multe boli printre care și cancerul.

sursa:https://alternativehealthuniverse.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top