Dublarea Rezonantei Schumann si fenomenul de Ascensiune

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

 

In ultima vreme, se vorbeste despre comprimarea timpului si despre modul in care noi percepem scurtarea duratei unei zile. Ce legatura are aceasta cu rezonanta Schumann?

Cercetatorii geofizicieni au stabilit o relatie directa intre cresterea rezonantei Schumann si scurtarea timpului perceput prin simturi de catre oameni.

Rezonanta Schuman (RS) este definita ca un set de varfuri de spectru in frecventa extem de redusa a spectrului de camp electromagnetic al Pamantului (conform Wikipedia).

Rezonantele Schumann sunt rezonantele electromagentice globale, exercitate de descarcarile fulgerelor in cavitatea formata de suprafata Pamantului si ionosfera. Acest fenomen global este numit dupa fizicianul Winfried Otto Schumann, care a prezis-o matematic in anul 1952. Rezonanta Schumann apare datorita faptului ca spatiul dintre suprafata Pamantului si ionosfera actioneaza ca un spatiu inchis.

Vibratiile naturale ale Frecventei Schumann, sunt de 7,8 cicli pe secunda, ele manifestandu-se in cavitatea de rezonanta dintre suprafata planetei si baza ionosferei, care este situata la altitudinea de 60-80 de km.  Accelerarea acestei frecvente, este un fenomen ce interfereaza cu bioritmurile cerebrale umane si afecteaza procesele de generare a undelelor celebrale, reglarii homeostaziei si a proceselor de vindecarie, abilitatilor extrasenzoriale ale individului si perceperea subiectiva a trecerii timpului.

Din cauza deteriorarii sistematice a echilibtrului energetic al ionosterei cu radiatii electromagnetice emise de miile de instalatii tehnologice terestre, si a celor instalate pe orbite extraterestre, inclusiv cele de experimente militare, si nu in ultimul rand, si din cauza cresterii activitatii solare, rezonanta Schumann a ajuns la frecventa medie de 12 Hz si este in continua crestere. Din cauza acestui fenomen, incepand cu mijlocul anilor’70 are loc o bulversare a bioritmurilor circadiene cerebrale umane si animale. Asa am ajuns ca in prezent sa traim subiectiv durata unei zile in aproximativ16 ore in loc de 24 de ore.

Cresterea frecventei Schuman, care a ajuns acum cateva luni la valoarea de 16,5 poate fi un semn ca si Pamantul insusi se schimba…el accelereaza, la propriu!

De ce este important numarul 16,5?

16.5, 33, 66, 132, 264…. toate aceste numere sunt armonice ale tonului ”Solfegio” 528, care este frecventa exacta folosita de biochimistii geneticieni pentru a repara ADN-ul deteriorat – tiparul genetic pe care se bazeaza viata. Dar ce sunt aceste frecvente intitulate ”Solfegio” ?

In trecut existau 6 note muzicale de baza cu o frecventa specifica pentru fiecare sunet care se foloseau in cantecele Gregoriene, un gen muzical liturgic utilizat in cultul crestin catolic, in special intr-un imn inchinat Sfantului Ioan Botezatorul.

Studii recente facute de dr. Leonard G. Horowitz si dr. Joseph Puleo vorbesc detaliat despre descoperirea si puterea acestor frecvente sacre (fiecare dintre ele avand un efect terapeutic asupra celor care le asculta). Astfel, notele originale ”Solfeggio” sunt:

 1. 1. Ut = 396 Hz = (Elibereaza frica si vina)
  Re = 417 Hz = (Dezleaga situatii si aduce schimbari in bine)
  3. Mi = 528 Hz = (Repara ADN-ul, transforma si aduce miracole)
  4. Fa = 639  Hz = (Ajuta in relatiile dintre oameni)
  5. Sol = 741 Hz = (Trezeste, amplifica intuitia)
  6. La = 852  Hz =  (Restaureaza ordinea spirituala)

Daca frecventa Schumann rezoneaza la o gama armonica de 528 de Hz – frecventa folosita de oamenii de stiinta pentru a repara ADN-ul deteriorat – aceasta ar sugera ca ADN-ul nostru s-ar putea el insusi repara chiar acum, Poate ca schimbarile vibratiilor armonice ale Mamei Pamant in gama acestei frecvente (528), reprezinta startul de pornire al reactivarii ADN-ul nostru, pentru a ne putea sincroniza cu ea, in ceea ce se numeste procesul de Ascensiune sau de crestere a frecventei vibrationale.

In incheiere, va prezentam un fragment din cartea canalului si vindecatorului Malcolm Bell – „Calaretul din Ceata” care consolideaza ideea conexiunii intrinsece dintre toate fiintele umane si planeta Pamant:
“Omul este format din cinci corpuri: fizic, mental, emotional, spiritual, si sinele superior. Orice schimbare in campul energetic al Pamantului afecteaza toate cele cinci corpuri, deci toate cele cinci trebuiesc realiniate – ajustate, in cresteri in functie de diversele fluctuatii ale energie in curs – si readuse in echilibru si armonie. Pe scurt, simptomele pe care oamenii le-au experimentat au fost raspunsul organismului la vibratia schimbarii. Organismul se lupta pentru a se adapta la noile si ridicatele niveluri de energie anterior necunoscute si niciodata inainte intalnite. Momente precum acesta ne sunt necunoscute, organismul cauta prin bazele de date ale amprentelor sale stravechi din memoria tribala si genetica, in incercarea de a gasi un model preexistent la care sa se alinieze. Negasind niciunul, trebuie acum sa initieze un Program critic alternativ de dezvoltare si implementare a unui tipar adecvat precis si compatibil de energie, . In timpul acestui proces, toate cele cinci corpuri sufera disconfort si confuzie.”

Cele mai multe si mai variate simptome pe care oamenii le-au experimentat in ultimii ani, pe masura ce trupurile lor incearca sa se alinieze la uriasa „Schimbarea dintre Ere” care este in curs de desfasurare, au devenit atat de raspandite incat au fost denumite „Simptomele Ascensiunii”.
Deci, nu intrati in panica daca va simtititi obositi, epuizati, ametiti, confuzi sau deprimati – nu sunteti singurii ! In timp ce Mama Pamant continua sa isi inalte vibratiile la frecventele dimensionale ale Noului Pamant, Soarele nostru ne asista si el, trimitandu-ne incarcaturi masive de radiatii intense aproape zilnic acum, astfel va adaptati in mod instinctiv si incercati sa va acordati vibratiilor sale, asa incat sa puteti calatori impreuna cu ea pe calea „Ascensiunii”.

Surse: https://daniilgaucan.wordpress.com/

http://jurnalparanormal.ro/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top