Abheda Yoga Academy > ABHEDA YOGA - CALEA INIMII  > De ce este prețioasa meditația la cumpana dintre ani?

De ce este prețioasa meditația la cumpana dintre ani?

 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0727.531.412
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • Un nou curs - ABHEDA Yoga pentru copii. DETALII ȘI ÎNSCRIERE
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  Sfârșitul și începutul unui an sunt o intrerupere și o resetare a evenimentelor – o Trecere, un Hiatus.
  Acest fenomen are loc în exterior, dar el reverberează profund in interiorul nostru fiindcă toată povestea de acolo vine: sfârșitul și începutul au importanta dacă noi le dăm importanță.
  Si noi le dam importanță …deci au și efecte interioare semnificative.

  Se spune ca asa cum incepem anul asa va fi tot anul. Nu este chiar asa …dar este!
  Desigur că oamenii nu au trait tot anul în ghiftuiri continue și consumuri de alcool semnificative, asa cum au fost multe- multe revelioane.

  Contează, însă, mult cum ne simtim atunci când începem un nou an și cel mai bine este să fim atunci în meditație pentru că meditația (mai ales meditatia fundamentala Anuttara) este cea mai înaltă activitate umană.
  În acestă situația influența va fi puternică și ne va fi ușor apoi să ne asumăm tapasuri, să facem schimbări în viața noastră și în felul nostru  de a fi. Subconștientul nostru va fi mobilat cu aspecte profunde care vor da roade la momentul potrivit și vom contribui și la elevare mentalului colectiv al oamenilor din jurul nostru și chiar la nivelul întregii țări.

  Deci o resetare și un început promițător în meditație profundă vor face ca noul an să fie profund, bine ancorat, stenic, spiritual, cu un parcurs mai conștient și mai ferm îndreptat către o direcție benefică ori, de ce nu, profund spirituală.

  Meditația de Anul nou este în primul rând o meditație de reflexie asupra a ceea ce am facut, pentru a sesiza lucruri bune, greșeli și modele care functionează ori care nu functionează și o meditație de găsire a unor direcții bune și înțelept determinate.
  O parte este meditație este în liniște profundă, în special în perioada de trecere dintre ani si după aceea.

  EA ARE O EFICIENȚĂ MARE FIINDCĂ ESTE ÎN SINTONIE CU CEILALȚI SI SUB GHIDAREA SI SUSTINEREA DIRECTA A PROFESORULUI.

  VOM GĂSI ASTFEL SOLUȚII LA PROBLEME CONCRETE CARE NE AFECTEAZĂ EXISTENȚA ȘI VOM ARDE O CANTITATE SEMNIFICATIVĂ DE KARMA PRIN ACEASTĂ MEDITAȚIE.

  Când petardele pocnesc și ceilalți oameni din localitate manifestă entuziasmul bahic noi putem să căutăm în noi, în „ochiul uraganului” soluția reală a problemelor existenței, oricare ar fi ele, să căutăm împăcarea, liniștea și regăsirea.
  Este o ocazie prețioasă pentru a trăi starea –
  a fi în lume, dar a nu fi al lumii”.

  După care reluăm Viața ca o sărbătoare a Stării de a fi – SAT.

  Acharya Leonard

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...

No Comments

Your comment...NameE-mail

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.