Cele 12 principii ale destinului

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

1. Marele principiu

Primești ceea ce dăruiesti, culegi ceea ce semeni…ceilalți sunt ceea ce ești cu ei… ceea ce ți se întamplă este o consecință a ceea ce ai facut la un moment dat. Marea lege mai poartă și numele de Legea Cauzei și a Efectului și este o lege care nu ne este deloc straină. Vrei Iubire în viața ta? Poate Liniște? Îți doresti Fericire? Vrei să ai prieteni adevărați în jurul tau? Fii iubire. Liniste. Fericire. Fii un prieten adevarăt.

2. Principiul Creației

Creația este lucrul cel mai minunat din lume. Viața în sine este o minune. O minune a creatiei, a universului. Este imposibil că ea să ne ceară să stăm deoparte. Universul suntem noi. Suntem o parte mică și infimă din el, suntem una și aceeasi. Viața ne-a fost dată pentru A PARTICIPA și a NE IMPLICA în ea. Ceea ce se află în jurul și exteriorul nostru este o manifestare a ceea ce se întamplă în interiorul nostru. în momentul în care suntem noi și atât, în interior, în exterior ne înconjurăm de acele lucruri care ne trebuie. Asigură-te că în jurul sau se află cu adevarat ceea ce îți dorești să fie prezent. Înconjoăra-te de ceea ce îți dorești să fie în viața ta. Suntem parte a creației și creăm la rândul nostru.

3. Principiul Smereniei

Cu cât opui mai multă rezistență unui lucru, cu atât mai mult acel lucru va rezista și va persista să ți se întample. Atitudinea este totul. Chiar dacă refuzi cu încăpățânare să accepți ceva, acel ceva nu va înceta să ți se întâmple și se va repeta în viața ta. Acceptarea deschide însă multe uși, soluții și posibilități.

4. Principiul Creșterii

Uneori ne dorim și spunem că totul s-ar schimba în viața noastră dacă circumstanțele, oamenii, locul ar fi altfel, altcum, poate chiar altul. Rareori ne punem problema că poate noi ar trebui să fim altfel, altcum. Creșterea și evolutia încep cu noi înține. în momentul în care ne schimbăm noi însine, din interior, și gândim mai bine, mai frumos, viața noastră va începe să se transforme în mai bine, mai frumos.

5. Principiul Oglinzilor (Principiul sacru al Responsabilității)

Acceptă un adevar universal valabil: ești responsabil pentru ceea ce ți se întamplă. Porți răspunderea vieții tale și a ceea ce se întamplă în viața ta. Tu, înainte de toate. Tu înainte de ceilalți. Reflecți ceea ce te înconjoară și ceea ce te înconjoară te reflectă. Ești o oglindă a celorlalți. Ceilalți sunt chiar oglinda ta. Mediul în care te afli te oglindește, la fel cum îl oglindești și tu pe el. Iar în momentul în care ceva nu merge cum trebuie în viața ta, gândește-te că poate ceva nu merge cum trebuie nici în interiorul tau.

6. Principiul Sincronicității (Principiul Conexiunii)

Atunci când faci un lucru nu îl face rupându-l total de context sau gândindu-te că este lipsit de sens. Totul contează în acest univers. Totul este conectat în acest univers. Nu ne schimbăm sau evoluăm doar noi, evoluează simultan și alte persoane, ființe, lucruri în jurul nostru. Totul este o unitate bine sudată chiar dacă nu realizăm acest lucru. Totul este sincron și se întamplă fără să ne dăm seama. și toate lucrurile se întrepătrund. Universul în sine este conectat și fiecare lucru ne duce mai aproape un altul.

7. Principiul Sacru al Direcției și al motivelor

Atunci cand urci pe o scară și vrei să ajungi undeva, pașii tăi, rând pe rând, conduc către aceeași țintă. Niciunul nu este mai important sau mai puțin important decât celălalt, toți sunt importanți. Fiecare te duce către celălalt și așa mai departe.

8 Principiul sacru al Disponibilitatii

În momentul în care crezi cu tărie și din tot sufletul în ceva anume și crezi că este autentic, adevarat, mai devreme sau mai tarziu, într-un anumit moment din timp, va trebui să probezi și să demonstrezi acel adevar. Mai devreme sau mai tarziu, ți se va cere să pui în practică tot ceea ce ai învățat.

9. Principiul lui AICI și ACUM

Nu contează ACOLO, nu contează ATUNCI. Acolo și atunci te împiedică să fii pe deplin fericit AICI și ACUM. Concentreaza-te asupra prezentului. Trăiește-l fără să te gândești la ceea ce a fost, la ceea ce va fi. Din trecut învață, nici mai mult nici mai putin, decât atât cât ai nevoie. Din viitor, ia-ți speranța.

10. Principiul Schimbarii

Universul ne atrage atenția atunci când suntem pe un drum greșit și nu pe cel pe care ar trebui să fim. Pentru a o face, unele lucruri și situații se vor repeta, iar și iar, uneori chiar supărător, până când învățăm să o acceptăm și să ne bucuram de ceea ce aduce, până când ne învățăm lecțiile. Oricât i ne-am opune, schimbarea este inevitabilă. Mai devreme sau mai tarziu, tot va trebui înfruntată, schimbă drumul.

11. Principiul Răbdării și al Recompensei

Daca iti doresti ceva cu adevarat și este lucrul de care ai cu adevarat nevoie, nu te aștepta să îl primești peste noapte și în niciun un caz pe nemeritate. O mare recompensă presupune un efort pe măsură. Înarmează-te cu răbdare, depune eforturi pentru a ajunge la el, luptă pentru a-l merita, dă-ți osteneala pentru el. Persistă. Nu ceda prea devreme, prea curând. Recompensa vine în momentul în care ești pregătit.

12. Principiul Valorii și al Inspirației

Valoarea unui lucru este direct proportional cu energia și intenția pe care le-ai investit în acele lucruri. în momentul în care inveștesti timp, efort, energie în ceva anume, la un moment dat iei înapoi de la el cel puțin o parte din ceea ce ai investit. De ce? Cum așa? Deoarece totul este un mare Întreg conectat și contribuind la ceva anume, contribui de fapt la Întreg.

Sursa: http://revistasufletului.net

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top