CANCERUL SE POATE VINDECA ! – dialogul cu domnul Stoian Ilea care, cu ajutorul lui Dumnezeu, a invins cancerul

In data de 22 februarie 2011, am primit o relatare extraordinara, de la domnul Stoian Ilea.

Va redau ceea ce am aflat si as vrea sa va pot transmite hotararea, optimismul si puterea ce razbateau din vocea de la telefon.

“In martie 2010 am fost diagnosticat cu cancer de limfom non-Hodkin.”

A fost operat in aprilie 2010 si i s-au extirpat splina si jumatate din pancreas, in urma operatiei s-a constatat ca au mai fost afectate stomacul si colonul.

Dupa operatie a inceput sedintele de chimioterapie, iar la aproximativ 3 saptamani de la operatie sub indrumarea unui profesor din Radauti a inceput si un tratament naturist bazat pe (…)

Citi continuarea pe www.vivanatura.ro

Reteta cataplasmei cu argila si suc de varza:

Sucul de varza stors din varza proaspata se amesteca cu o lingura de miere naturala si apoi se omogenizeaza cu argila pana se obtine o pasta moale (de consistenta unei smantani)si care se poate intinde usor pe piele in zona organelor bolnave . Cantitatile sunt in functie de suprafata pe care se intinde cataplasma.

Se intinde cataplasma pe zona bonava si se badijoneaza locul respectiv cu folie alimentara sau tifon, se schimba din 3 in 3 ore, pe timpul noptii se poate pastra cataplasma si se indeparteaza a doua zi. Cataplasma odata indepartata se arunca deoarece ea acumuleaza toxinele din organism si in special din zona bolnava. In acest sens mi-a dat exemplul urmator:
Cititi continuarea pe: http://www.vivanatura.ro/bio/?p=7255

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top