• Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0788.377.773
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................Gataa ... citim ARTICOLUL....................

  alex-greyAlex Grey este un binecunoscut artist de origine americana specializat in arta spirituala si psihedelica vizionara, cat si un practicat al Budismului Vajrayana.

  Opera sa are diverse forme de manifestare incluzand arta de performanta, arta procesuala, sculptura si pictura.
  In acest documentar, Alex Grey ne vorbeste despre viziunea sa artistica, despre experientele sale de viata,  calatoriile metafizice, si despre invataturi sacre si pictori care i-au influentat opera.

  In timp ce expploreaza arta sacra a diverselor traditii spirituale din lumea larga, el are intuitii in ceea ce priveste puterea acestei arte, de a ne readuce stare de bine atat in plan fizic cat si in plan emotional si spiritual. facandu-ne mai receptivi si deschizandu-ne usile perceptiei catre natura luminoasa a realitatii, catre potentialul nostru divin.

  In acest film, ne sunt oferite spre vizionare numeroasele sale lucrari, unice si transformatoare care l-au consacrat in luma artei spirituale.

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...