Vanzarea nebuniei – film documentar (The Marketing of Madness)

Vanzarea-Nebuniei-Suntem-toti-nebuni-The-Market-of-Madness-Are-We-All-Insane-1 Dinamica și fiziologia creierului uman este o enigma pentru medicină, chiar și în acest secol.
Filmul „Vanzarea nebuniei” începe cu o scurtă istorie a psihiatriei și psihologiei, demonstrând cum a ajuns industria farmaceutică să redefinească multe probleme spirituale și comportamentale, drept boli cerebrale ce necesitau terapie de șoc, lobotomii chirurgicale și în final droguri (lobotomii chimice).
Până în prezent nimeni nu i-a obligat pe psihiatri să dovedească științific, că maladiile mentale pentru care prescriu droguri pe bandă rulantă, ar avea un corespondent în fiziologia cerebrală.
Mai mult decât atât, nici o deficiență nutrițională nu s-a permis să fie explorată de către această mafie psiho-farmaceutică și pseudo-științifică, pentru a explica diverse anomalii mentale precum depresia, dereglarea bipolară, schizofrenia ș.a.m.d., chiar dacă nenumărate studii independente având la bază dieta alimentară, au avut succes în tratarea lor.
Multe articole publicate în revistele medicale și finanțate de criminala industrie farmaceutică, susțin existența unui dezechilibru chimic al neuro transmițătorilor din creier, ce necesită prin urmare, pentru reechilibrare, administrarea de droguri psihotrope, în ciuda faptului că nu există nici un fel de teste de laborator care să probeze științific aceste afirmații.

Va invitam sa aflati mai multe vizionand acest documentar de exceptie!

The Marketing of Madness from Mandy B. on Vimeo.

Scroll to Top